Cautare

3688 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (4.79 secunde)
Brandul Delicii, cu produse din Romania, Siria si Turcia este prezent la targul de Craciun de la MTR cu: ... Targul este deschis si astazi pana la orele 18.00.
De la 1 ianuarie 2007 romanii vor deveni mai europeni. Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
PD-L si-a prezentat ieri, la sediul organizatiei judetene, candidatii pentru primariile Murfatlar si Limanu. Acestia sunt Gheorghe Cojocaru, actual viceprimar al orasului Murfatlar, respectiv Nicolae Craciun.
"Sunt un om care crede cu tarie ca a venit clipa sa facem un efort de reconciliere nationala", a spus Mircea Geoana, liderul PSD, reiterand hotararea de a avea un Guvern pana de Craciun, condus de un premier independent, in persoana lui Klaus Iohannis.
Un simplu si extrem de cald "Craciun fericit". ... Viata trece pe langa noi, iar fiecare dintre noi are un numar limitat de sarbatori de Craciun de petrecut. ... De fapt, mi-am dorit sa descopar, aici, la Cornu, carti pe care nu am avut vreme sa le citesc.
Unii au interpretat aceasta dorinta a lui Geoana ca fiind determinata de comentariile din ultima vreme la adresa partidului si a situatiei acestuia.
Fie ca aceasta sarbatoare sa ne aduca in suflet lumina si puterea de a ne implini aspiratiile, sa ne aminteasca sa fim generosi si solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru si, in acelasi timp, sa ne ajute sa pastram speranta intr-un viitor mai bun. Craciun fericit!".
Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala ARD a depus marti, la Biroul Electoral Municipal (BEM), dosarele celor 40 de candidati la alegerile parlamentare pentru colegiile din Bucuresti, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda mentionand ca 75% dintre cei propusi "sunt oameni noi", potrivit Mediafax.
In special, unitatile cu "traditie" si-au stabilit preturile pentru zilele de Craciun si pentru Revelion, sume despre care directorii institutiilor afirma ca nu depasesc cu mult ofertele de anul trecut.
Se apropie luna decembrie, luna cadourilor si inca de pe acum ne gandim la modul in care vom sarbatori aceste momente, atat din punct de vedere al distractiei propriu-zise, dar mai ales al cumparaturilor pe care le vom face.
In timp ce productia de carne de porc scade in Romania de la an la an, importurile au crescut necontenit, chiar si dupa eliminarea scutirilor de taxe vamale pentru importurile prin zone defavorizate.
Reamintim ca discutiile pe marginea revizuirii memorandumului de politici monetare au inceput inca din ianuarie, dar drumul pana la incheierea unui nou acord pare a fi din ce in ce mai lung.
Romania se va conforma cerintelor Uniunii Europene de siguranta alimentara, si „incepand cu 1 august 2005 se aplica interzicerea utilizarii fainurilor animale in nutritia animala, a declarat ieri Mugur Craciun, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
Brokerii sibieni spun ca in ultima perioada investitorii au luat in calcul posibilitatea ca euro sa nu mai scada pana la Craciun sub pragul de 3,5 lei.
350 de lei (3,5 milioane de lei vechi) este pretul pe care trebuie sa-l platiti daca apelati la o firma specializata care sa va curete complet locuinta inainte de Craciun. ... Daca nu dispuneti de timp, puteti apela la o firma care va ofera servicii profesionale de curatenie.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a revizuit in crestere deficitul de cont curent, inregistrat anul trecut, de la 7,6% la 8,7%, ca urmare a concluziilor unei cercetari statistice intreprinse impreuna cu Institutul National de Statistica.
Potrivit lui Teodor Craciun, consilierul ministrului Gheorghe Flutur, din acest numar, aproximativ 528 de proiecte sunt in lucru. ... Trebuie spus ca suma pusa la dispozitie anul trecut de MAPDR prin acest program este de 300 de miliarde de lei vechi.
"In contractul colectiv de munca al angajatilor e prevazut ca acestia sa primeasca prime de patru ori pe an - de Craciun, de Paste, de vacanta si de ziua institutiei. ... In aceeasi categorie se inscriu si angajatii companiei Daewoo, care primesc prime atat de Craciun, cat si de Paste.
Cresterea Produsului Intern Brut depaseste estimarile initiale si potentialul economiei romanesti si are ca posibil suport creditul neguvernamental, afirma unii analisti economici, care considera nesustenabil avansul PIB la acest nivel.
Unitatile Alcom vor fi inchise doar in prima zi de Craciun, urmind ca in a doua si a treia zi de Craciun, respectiv pe 26 si 27 decembrie, magazinele sa functioneze dupa programul normal. ... Din data de 3 ianuarie programul de lucru in reteaua Alcom va reveni la normal.
google-analytics.com