Cautare

3688 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (6.77 secunde)
"Oraselul Copiilor" din Parcul Tineretului, Sector 4, a fost transformat radical fata de aproape acum un an cand a fost preluat in administrare de primarul Cristian Popescu Piedone si la mai putin de jumatate de an de cand au inceput lucrarile de amenajare.
"Craciunitele cibernetice", cadouri sexy de sarbatori Romania virtuala e plina ochi de "marfuri" care se vand zilnic la oferte speciale. ... In plina era a comunicarii, Mos Craciun e cel mai cautat personaj din mediul online in aceasta perioada.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Dupa un an plin de evenimente in care a muncit pana la epuizare, actrita Delia Antal a pasit in 2015 intr-o atmosfera de vis, sarbatorind Noul An in Cuba.
Si de aceasta data aventurii i se alatura pustiul supraponderal si mereu exaltat, Thurman Merman (Brett Kelly), o raza a soarelui de 110 kilograme al carei scop este sa scoata la iveala bruma de umanitate existenta in Willie.
Artistul a dezvaluit ca va deveni tata chiar in timpul concertului susținut la Sala Palatului in acest weekend. ... Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinaraa si am sa spun asta seara.
L-am intalnit zilele trecute pe Gheorghe Florescu la magazinul sau, Delicatese Florescu, situat pe Strada Radu Cristian nr. ... De asemenea, avem si 15% reduceri la carti si CD-uri", ne-a spus Gheorghe Florescu.
De cativa ani, Puiu Badea, cunoscut calarasenilor in special pentru muraturile pe care le produce, aduna la un loc producatori din toate colturile tarii pentru a le oferi cumparatorilor produse traditionale naturale, de la afumaturi si branzeturi din zonele Sibiu, Rucar si Bran, miere, dulceturi, siropuri, prajituri si ciocolata de casa, turta dulce, acadele, pana la produse de artizanat, blanuri si tricotaje.
In Spitalul Marie Curie din Bucuresti astazi e rost numai de veselie, caci Magicianul Teo a sosit cu tolba plina de trucuri, iar tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic planuiesc sa-l ademeneasca pe Mos Craciun in amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate.
E vorba de Ionela Nastase, partenera de viata a lui Vlad Petreanu, ambii sustinatori frenetici #rezist, Ionela Nastase a lucrat anterior la mai multe posturi tv. ... De Revelion, am fost la piata. ... S-au adunat la Hit Revelion 2018 cei mai difuzati artisti din 2017.
Peste 100 de antreprenori au participat ca voluntari, in 2017, la activitati ale Fundatiei Vodafone Romania avand ca beneficiari peste 400 de persoane, copii si tineri defavorizati, precum si persoane cu dizabilitati.
Trece si Mos Nicolae si toata lumea se va pune pe cautat brazi. Brazi care deja au aparut in piete.
Pana si copiii care nu au fost cuminti tot anul au primit cadouri de Mos Nicolae (si asta am simtit-o pe propria-mi piele), numai la amaratii de prin orfelinate nu prea s-a mai gandit nimeni.
Sarbatorile bat la usa. Beteala, ghirlande, luminite colorate - toate institutiile constantene si-au atarnat pe la usi si pe peretii cladirilor primeneala care anunta ca Mos Craciun si Noul An sunt pe aproape.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... Cetateanul - locuitorul cetatii - trebuie sa aiba privilegiul de a trai bine la el acasa, intr-un oras curat si frumos.
Biserica a continuat sa aiba o influenta mare asupra majoritatii romanilor si sub comunism, cu toate umilintele la care a fost supusa. Au disparut vacantele de Pasti si Craciun, ne-am trezit cu Mos Gerila. ... iar cel care ar fi renuntat la functie ar fi fost venerat.
Mos Craciun poate pune cateva cadouri in sac si de la Agentia Nationala AntiFrauda. La magazinul Fiscului poate gasi haine, accesorii sau chiar decoratiuni care au fost confiscate..
Nativii pot practica, de la jocuri sportive incitante si pana la actiuni de mare dificultate. ... Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce nativilor ocazii de a se distra, invitatii la petreceri si chef de socializare.
Se asteapta ceva de la noi? ... Asteapta cumva ceva de la noi? ... Unii au spus chiar ca oamenii n-ar fi mai mult decat cobai in niste experimente genetice sau sociale, la scara cosmica.
Liderii democrat-liberali din Gorj asteapta reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare, social-democratii lui Florin Carciumaru, desi recunosc ca au foarte putine in comun cu pesedistii, insa respecta deciziile venite de la Bucuresti.
google-analytics.com