Cautare

3688 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (4.74 secunde)
Ladislau Boloni este la un pas sa revina pe banca echipei nationale, dupa o pauza de mai bine de 20 de ani. Antrenorul de 68 de ani a venit la Bucuresti pentru a negocia cu FRF, iar zilele urmatoare se asteapta un raspuns oficial in privinta semnaturii lui.
Simpatizantii USL asteapta o victorie a lui Ponta in confruntarea cu Basescu. Sondaje DCNews comentate de sociologi Cititorii DCNews au raspuns la cateva sondaje online, pe teme pornind de la Ziua Nationala la martea neagra, din Parlament.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
1 Aprilie este Ziua Mondiala a Pacalelii si este momentul cand facem farse celor apropiati si suntem pacaliti, la randul nostru, de prieteni sau… nu neaparat prieteni. ... Se pare ca avand nevoie de femei, acestia le-au invitat pe Sabine la jocurile organizate in cinstea lui Neptun.
161/2003), aflindu-se in incompatibilitate, deoarece detin inca functii la diverse firme.
Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri Ziua de 24 Decembrie, adica Ajunul celui mai fericit Craciun a devenit, in centrul Transilvaniei, o zi de doliu.
Va indemn sa nu va pierdeti speranta, sunt increzator ca situatia Romaniei va continua sa se imbunatateasca de la an la an. Craciun fericit tuturor, a spus presedintele Romaniei.
Primele dezbateri pe articole la proiectul de buget pe anul 2006 au inceput prin intarzieri prelugite si prin suspendarea sedintei din lipsa de cvorum.
Mircea Geoana prevede ruperea Aliantei, iar Adrian Severin considera prestatia Monicai Macovei la Parlamentul European drept „neconvingatoare si de natura sa creeze noi suspiciuni“ Deputatul Adrian Severin, seful delegatiei de euroobservatori ai PSD, a criticat ieri modul in care a fost gandita componenta delegatiei romane care a participat la sedinta de prezentare a proiectelor de rapoarte pentru Romania si Bulgaria ale raportorilor Parlamentului European.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a transmis ieri un mesaj de Craciun in care i-a asigurat pe romani ca eforturile Executivului se vor concentra in 2006 in directia cresterii salariilor si a puterii de cumparare a populatiei.
Este cel de-al treile logo special pentru Craciun. Noul logo GOOGLE seamana cu o felicitare de Craciun, afisand un peisaj de iarna, cu o casa pe timp de noapte.
Si nu cred ca un singur om, ajuns intr-o functie atit de importanta, isi poate permite sa se joace cu sentimentele populatiei si cu lucruri la care nu se pricepe.
La standul Crinei Filisan din cadrul Targului de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv gasiti antichitati, precum tavi din bronz, alama si argint, dar si bijuterii superbe - inele de argint cu pietre semipretioase, la 30 RON, dar si la 60 RON si la 300 RON, o tava din alama argintata - 300 RON.
Doina Khalvati creeaza papusi superbe pe care le expune si vinde la targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv.
Am venit cu ornamente de Craciun lucrate de copiii cu sindrom Down, din Cluj, botosi din blana naturala, ceramica de Horezu, zacusca de hribi, de ghebe, dulceata de capsuni, sirop de afine si de capsuni, toate facute in Bucovins, intre 20 - 25 RON, in functie de gramaj.
Traditional Robox participa la 100 de traditii romanesti in curtea MTR organizat in acest week-end. Am venit cu ornamente de Craciun lucrate de copiii cu sindrom Down, din Cluj, botosi din blana naturala, ceramica de Horezu.
Premierul ureaza un Craciun fericit si anunta ca 3 zile e in post de telefon Premierul Victor Ponta isi petrece sarbatorile legate de Nasterea Mantuitorului alaturi de familie si de socrii. Cu acelasi prilej anunta ca timp de 3 zile nu poate raspunde la telefon: "Craciun Fericit tuturor!
La standul actritei Manuela Golescu din cadrul targului de Craciun organizat la Sala Dalles, puteti gasi CD-urile ei (cu poemele pe care le recita), cartile despre Parintele Arsenie Boca, "Marturia Parintelui Pantelimon" si "Darul lui Dumnezeu catre poporul care striga", dar si mere din ceramica si vase din cultura Cucuteni create de artistul Nicolae Moldovan.
Redactia Estiri.ro si Einformatii.ro va ureaza sarbatori fericite, sa aveti un Craciun fericit si plin de magie, toate dorintele sa vi se implineasca.
Silvia Magyari din Harghita, de la Bartha Kurtos, a venit cu kurtos kalacs la Targul de Craciun de la MTR. ... La targurile astea mici vindem pe zi intre 100 - 150 de kurtos kalacs.
google-analytics.com