Cautare

3688 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (2.78 secunde)
Vreme ANORMALA pana de CRACIUN! ... Cei de la ANM atrag atentia asupra faptului ca vremea va fi anormal de calda pentru aceasta perioada, iar sansele sa avem zapada de Craciun sunt minime. ... Pana la finalul intervalului, temperaturile vor creste usor.
Bradul de Craciun este simbolul copacului zeului-extraterestru Nimrod din vechime ATENTIE! ... una care spune ca aniversarea lui Dumuzi era pe 25 decembrie, iar spiritul sau va vizita copacul vesnic in fiecare an, la aceasta data, pentru a lasa cadouri la el.
Mesajul de Craciun al Papei Francisc Papa Francis a transmis un indemn la solidaritate catre romano-catolici, in timpul slujbei de Craciun de la Vatican. ... Pontiful a amintit de povestea biblica a calatoriei lui Iosif si a Mariei de la Nazaret la Betleem.
Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun.
Cadourile de Craciun vor veni abia la Paste, avertizeaza transportatorii. Acestia spun ca daca produsele pe care romanii le vor comanda au in componenta lor piese din China, atunci acestea risca sa ajunga de Paste 2022, nu la Craciun anul acesta.
Sarbatorile vin, iar targurile de Craciun organizate in marile orase europene fac parte din farmecul acestei perioade. Antena 3 a prezentat cele mai frumoase targuri de Craciun organizate anul acesta in Europa.
Au mai ramas doar cateva saptamani pana la Craciun. ... La Sibiu, organizarea targului de Craciun este in plina desfasurare. Si bradul, inalt de 24 de metri, a fost deja amplasat in centrul orasului.
Mai sunt cateva zile pana la Craciun ti totul e bine pregatit. Oratul e plin de lumini, iar la televizor Mot Craciun vine cu camioane de bere Tuborg (din care gusta), se lasa ademenit de mirosul cafelei Jacobs ti face cumparaturile, deghizat, intr-un supermarket Carrefour.
Cu privirea tulburata la vederea tobei ti a carnatilor, gospodarul roman s-a atezat la masa de Craciun fara sa-ti dea seama ca o buna parte din cele obitnuite lui ar putea sa se petreaca pentru ultima oara.
Cu privirea tulburata la vederea tobei ti a carnatilor, gospodarul roman s-a atezat la masa de Craciun fara sa-ti dea seama ca o buna parte din cele obitnuite lui ar putea sa se petreaca pentru ultima oara.
Bradul si decoratiunile de Craciun n-au scapat nici ele de scumpiri. Pretul unui pom de Craciun poate depasi 600 de lei.
Subiectul zilei la HotNews: "Cum au inventariat politistii betivii de pe sosele." Craciun insangerat pe soselele din tara, dupa ce 9 persoane au murit si alte 28 au suferit leziuni grave. Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad.
In Doodle-ul prin care Google ureaza SARBATORI FERICITE apare o ilustratie dintr-o fabrica de jucarii, in care roboteii, soldateii, animalele si masinutele stau aliniate, asteptand sa fie incarcate in saci si duse de MOS CRACIUN tuturor copiilor, in noaptea de Ajun.
Detaliile pe care le redau in continuare se bazeaza pe corespondenta si discutiile telefonice pe care le-am avut cu el, incepand din 2005, ca si pe o ancheta facuta in 2014 de o realizatoare de la un post de televiziune din Bucuresti.
Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii? ... - Alta tampita, Voicu, de la A3, care zice pe post: Trebuie sa fim foarte atenti cu legea asta noua, cu impozitul pe gospodarie, pentru ca impozitele au sa ajunga la 50% din venituri!
Daca politiceste tot tragem la jumarile occidentului, cu care avem valori si aspiratii democratice comune bla-bla-bla, atunci cand ne razimam de cele iconomicesti, socotelile sunt ceva mai incurcate si putem experimenta si mancatul micului cu betisoare.
Romanii consuma in jur de 16.000 de tone de ciocolata pe an, iar consumul creste de la an la an cu peste 20 de procente, dupa cum arata statisticile oficiale. Chiar si asa, si la acest capitol, suntem cu mult in urma altor tari.
De la inceputul lunii noiembrie, a inceput, ca in fiecare an, ofensiva ofertelor de dinaintea sarbatorilor.
Desi suntem abia la mijlocul lunii noiembrie, mai multe banci si-au lansat deja campaniile promotionale de sarbatori.Cum spiritul sarbatorilor de iarna este din ce în ce mai pregnant, iar magazinele si-au umplut deja standurile cu obiecte destinate Craciunului si Anului Nou, nici bancile nu se puteau lasa mai prejos în lansarea unor oferte care sa-i determine pe potentialii clienti sa cumpere cât mai mult.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, Posta Romana lanseaza o serie de expozitii la Muzeul National Filatelic, incluzand incursiuni prin istoria postei romanesti si a timbrelor. Ziua Mondiala a Postei este marcata de diverse actiuni la nivel national.
google-analytics.com