Cautare

3688 de rezultate pentru "mos craciun te asteapta la bt" (2.88 secunde)
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre a concertat duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun, oferindu-le tuturor spectatorilor o amintire extraordinara!
Sotii Roxana si Mihail Focsa de la firma SC Focsa Son participa la targul de Craciun de la Sala Dalles cu ceva surprinzator: ... "Am adus la Sala Dalles veioze cu leduri 2 in 1, adica pe ele pot sta un ghiveci cu flori, bomboane, alune, covrigei sau lumanari.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este o prezenta constanta la targurile mestesugarilor organizate in tara. Acesta participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Mai este o zi din cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului, fara indoiala, va fi Christmas fairs' Marathon!
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos.
Florin Georgescu, colectionar de antichitati, participa pana pe 23 decembrie inclusiv la Targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv. ... Colectionez obiecte de 30 de ani si particip la targuri de 20 de ani.
Valentin Nichifor de la Valnic Bijoux participa la Targul de Craciun de la MTR cu bijuterii deosebite. ... Pornind de la forma lor gasesc si forma finala a inelelor si a bratarilor. ... Bratarile sunt din cupru, care ori e patinat ori are culori speciale pentru metal - la 70 RON.
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. De asemenea, le gasiti si la targul de Craciun din Piata Constitutiei, la casuta cu nr. ... Facem bijuterii si la comanda si pe alte culori.
2012, Craciun in penitenciar. ... Asteptam, cu nerabdarea din copilarie, pomul de Craciun si reintalnirea de familie. ... Pomul de Craciun a ramas insa nestrans pana cand am venit acasa, in martie", a scris fostul premier.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Craciun organizat in luna decembrie la Universitate.
Un brad mic pentru o lume in spatiu mic, dar care pastreaza toate caracteristicile lui generale, pe care le poti acum avea la indemana fara efort si conditii speciale.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
Iubiti frati si surori, Craciun fericit! ... Isus este ziua luminoasa care a rasarit la orizontul umanitatii. ... Pruncul pe care ea l-a purtat in san si l-a adus pe lume, dar care este Fiul Celui Preainalt, pentru ca vine de la Duhul Sfant (Mt 1,20).
AFI Palace Cotroceni, deschis in cele 3 zile de Craciun si pe 1 si 2 ianuarie 2016 PROGRAM AFI PALACE COTROCENI DE SARBATORI.
O fetita de numai doi ani din SUA a murit in a treia zi de Craciun, dupa ce a inghitit o baterie de ceas, scrie Metro.
Meniul de Craciun, desi delicios, este o bomba calorica, iar daca ne dorim si alt desert in afara mult asteptatului cozonac, avem neaparat nevoie de o varianta lejera si rapida care sa-i suprinda pe cei mai dragi invitati.
Cei care isi doreau un Craciun alb, primesc o veste proasta. Potrivit directorului ANM, sunt sanse slabe sa avem zapada de Craciun. ... Temperaturile vor creste cu doua zile inainte de anul nou, dupa care vor scade la cumpana dintre ani.
google-analytics.com