Puterea informeaza : "Craciunitele cibernetice", cadouri sexy de sarbatori

Romania virtuala e plina ochi de "marfuri" care se vand zilnic la oferte speciale. Nu e de mirare ca inclusiv virginitatea a ajuns sa fie arvunita pe internet. In plina era a comunicarii, Mos Craciun e cel mai cautat personaj din mediul online in aceasta perioada. Cum, cine sunt personajele transformate pe loc in "Craciunita cibernetica", ce cadouri au pregatit ele clientilor generosi si de ce au ajuns - unele dintre ele chiar la varste foarte fragede, sa se infrupte dintr-o meserie postata online, dar cu componenta foarte reala, aflati din randurile de mai jos.

Craciunite dotate, provocatoare si sexy

Din miraj sau simpla incercare, barbatii darnici si activi (din punct de vedere sexual - n.r.) par a fi singurii predispusi sa cada victime ale Craciunitelor. Cei care isi dau frau liber imaginatiei si sunt in cautarea unei aventuri amoroase de zile mari, sunt dispusi sa plateasca, in functie de portofel si gusturi, o anumita suma de bani, de cele mai multe orifixa, pentru a se "harjoni" in voie cu deliciul zilei. O Craciunita in carne vie. Conform celui mai specializat site de anunturi, exista peste 7.500 de oferte ale sexului frumos dornice de o relatie cu un partener. Unul de ocazie, evident.

Investitie de numai 7 lei, profituri uriase

Odata intrate in rol, salariul Craciunitei incepe sa creasca mai ceva decat la stat si privat. Nu importa ca lumea e-n criza. Sexul intotdeauna a sfidat criza! Bazandu-se pe o voluptatepe care aparent o degaja, "Craciunitele cibernetice" ofera servicii pentru orice buzunar: show-uri lesbi, dominare activ soft, footfetish, squirting, fisting, 69, oral, normal, anal etc. Ba chiar ti se promite igiena si discretie maxima. Tariful variaza de la 50 de lei o finalizare,tarif practicat de cele mai accesibile, dar in acelasi timp si cele mai urate Craciunite, panala cateva sute de euro pentru o ora sau chiar toata noaptea. Protagoniste: Craciunitele delux! O discutie cu o Craciunita ceva mai stilata suna nu doar incitant pentru un barbat incautarea poftelor de baza: "Sunt Bianca, locuiesc in zona Vitan Mall, am 26 de ani, prestezsex oral si normal la 200 de lei, iar pentru 100 de lei in plus fac si sex anal. Chiar neprotejat, daca doresti. Conteaza de cat timp o fac? De vreo 2 ani de zile, cel putin".