Cautare

983 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta" (2.85 secunde)
presedinte - Eugen Durbaca (foto), liderul local al PC, vicepresedinti - Victor Paul Dobre (liderul PNL Galati, acum secretar de stat la MAI) si Mircea Toader (liderul PD Galati, acum secretar de stat la MAI).
Tot in presa centrala se arata zilele trecute ca unele surse din Alianta sustin ca democratii il au in vedere pe ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre. "Ceea ce se spune despre o eventuala demitere a lui Gheorghe Dobre reprezinta simple speculatii.
"Eu cred ca mai importanta este problema din sanatate decat cea a drumurilor", a mai spus liderul democratilor bihoreni, care insa a tinut sa precizeze ca nici colegii sai din Biroul Permanent National al PD nu sunt multumiti de activitatea colegului lor Gheorghe Dobre.
Galati, liberalul Victor Paul Dobre. ... La noi, la PNL, dai seama de cite ori se intimpla ceva”, si-a inceput declaratia secretarul de stat Victor Paul Dobre.
Victor Paul Dobre a cistigat un fotoliu de vicepresedinte national, iar senatorul Paul Pacuraru a iesit invins din cursa pentru functia de membru in Biroul Permanent al partidului pe probleme sociale. Trebuie facuta precizarea ca, alaturi de Dobre, PNL Galati mai are un reprezentant in conducerea centrala a partidului.
Secretarul de stat liberal Victor Paul Dobre nu crede ca el va fi cel desemnat de PNL sa preia de la Radu Stroe, colegul sau de partid, fotoliul de secretar general al Guvernului.
Un alt invitat la Comisia parlamentara este si fostul ministru al Transporturilor Gheorghe Dobre, iar pentru saptamana viitoare comisia a decis sa fie invitati George Maior si Elena Udrea.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Paul Victor Dobre si prefectul judetului, Danut Culetu l-au investit, ieri, in functie pe noul subprefect al Constantei, ex-liberalul Cosmin Andrei.
Secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre a efectuat ieri o vizita in judetul Bihor, facand o vizita la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
Partidele de opozitie vor sesiza Curtea Constitutionala in privinta modificarilor aduse marti la Regulamentul Camerei Deputatilor, prin care hotararile Biroului Permanent pot fi luate fara cvorum de sedinta, au anuntat deputatii Bogdan Niculescu Duvaz (PSD) si Ciprian Dobre (PNL).
Dar domnul Victor Paul Dobre de la acelasi minister? ... Domnul Dobre, liberal in acte, ce mai cauta la Administrație?
Si nici la plecarea simultana a lui Victor Paul Dobre de la Administratia Internelor. ... Fapt este ca ministrii Ioan Rus si Victor Paul Dobre au acceptat o cifra invalida, care le-a fost furnizata de Guvernul anterior, privind numarul de cetateni cu drept de vot inscrisi pe listele electorale permanente.
Cred ca trecem mult prea repede peste semnificatia interceptarii convorbirilor dintre Rus si Dobre. ... Nici PNL nu are motive sa-l apere pe Dobre. Dobre n-a jucat fair fata de partid, daca e sa fim sinceri.
Ioan Rus l-a atacat si pe Radu Stroe, numit dupa demisia lui Victor Paul Dobre: "La sfarsitul zilei au numit pe Stroe in locul lui Dobre, da?
Gheorghe Dobre, ministrul Transporturilor, a facut plingere penala impotriva celor care au semnat contractul cu Bechtel.
Bechtel va justifica la finele fiecarui an cheltuielile efectuate la Autostrada Brasov-Bors din avansul acordat de autoritati, nivelul acestuia fiind de cel mult 30%, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Azi-noapte, la o clinica newyorkeza, s-a stins din viata una din marile voci ale muzicii usoare romanesti, Marilena Dobre. ... Marilena Dobre a studiat inca de la 10 ani canto clasic si pian la "Scoala Populara de arta" din Buzau.
Iar ministrul Transporturilor, "fenomenalul” ministru Gheorghe Dobre fuge de public ca dracu' de tamaie. ... Sa fie pentru ca Dobre este preferatul cuiva, cot la cot cu blonda prezidentiala, care sta bine infipta alaturi de presedintele Basescu?
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
La categoria Cea mai buna actrita in rol secundar concureaza Mirela Oprisor (Acasa la tata), Mihaela Sirbu (Aferim!), Olimpia Melinte (Bucuresti Non-Stop), Dorina Lazar (Bucuresti Non-Stop) si Tatiana Iekel (Un etaj mai jos).
google-analytics.com