Cautare

983 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta" (2.88 secunde)
USL nu se opune votului prin corespondenta, dar isi doreste ca acesta sa exprime corect optiunea alegatorilor Uniunea Social Liberala (USL) nu se opune votului prin corespondenta, dar isi doreste un act normativ care sa exprime corect optiunea alegatorilor din strainatate, iar actualul proiect de lege propus de PDL favorizeaza "frauda electorala", nu respecta principiile transparentei si securitatii alegerilor, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, social-democratul Adrian Dobre, membru al Departamentului de Politica Externa al PSD.
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Gheorghe Dobre, a anuntat ca angajatii CFR care au declansat greva de avertisment nu vor primi majorari salariale.
Acestea se adauga datoriilor istorice, care, potrivit ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, se cifreaza la aproximativ 25.000 miliarde de lei vechi.
Ministru Transporturilor de atunci era domnul Gheorghe Dobre care se pare ca a obtinut prin renegocierea contractului o "mare victorie" fata de "dezastrosul contract" semnat de guvernul Nastase.
La standul celor de la SC Tremot Dobre si fiii S.R.L., in cadrul TIBCO, al Romexpo, puteti gasi in acesxt week-end diverse sortimente de miere: ... SC Tremot Dobre si Fiii S.R.L. ... Produsele Tremot Dobre si Fiii au fost premiate la concursuri nationale si internationale.
dar Dobre cum de a scapat? Cum care Dobre?
Liberalii galateni sint mindri ca seful lor, Victor Paul Dobre, a urcat pe iahtul de lux rezervat doar celor care ocupa un fotoliu important in structura de conducere de la nivel central a PNL.
Vedeta isi doreste acum ca in certificatul de nastere al Mayrei, fetita ei cea mare, sa fie trecut numele tatalui acesteia!
Frumoasa vedeta a fost gazda Vanghelionului de la Romexpo alaturi de Aurelian Temisan si a purtat la 12 noaptea o rochie Roberto Cavalli cu care a facut furori atat pe scena, cat si in culise!
Vedeta Dana Savica este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si, pentru ca tine la silueta sa, a reusit intr-un timp record sa isi remodeleze talia.
Vedeta a fost la un pas sa rateze cursa de Iasi, acolo unde era asteptata la un eveniment!
De aceasta data, vedeta a propus un eveniment de travel & style, intitulat "Descopera cum sa calatoresti cu stil". ... "Nu mi-a venit sa cred ca pot sari pe un troller Samsonite fara sa se sparga!" a declarat vedeta.
Vedeta a infierbantat imaginatia masculilor, mai ales ca pozitia cu pricina este desprinsa parca din revista Playboy. ... Loredana Chivu isi intareste periodic fesele calarind mingea, Mirela Popa (ex-Stelea) trage de coarda cu sfarcurile intarite, iar Anamaria Mocanu este periculoasa rau cand trage de fiare.
Din conjugarea acestor doua experiente, vedeta a reusit sa-si construiasca o a treia cariera, pe coordonate internationale, de data aceasta.
Comisarul Nicolae a sanctionat un politist dupa ce a fost palmuit de un prieten de-al sau "La sfarsitul anului trecut (anul 2007- n.red.), in timp ce efectua serviciul de noapte in oras, colegul Dobre Lucian a fost agresat verbal si fizic in plina strada (palmuit) de catre directorul SC Prest Constructii SA, Pintilie Adrian, cunoscut cu comportamente de acest gen inclusiv fata de colegii nostri din Fetesti pe care acesta i-a injurat si in fata carora s-a dezbracat fiind in stare de ebrietate la volan si laudandu-se ca nimeni nu-i poate face nimic deoarece este prieten cu dl.
Remanierea bate la usa, iar asa cum arata "Replica” de Constanta in numarul de ieri, unul dintre ministrii intrati in vizorul schimbarii este ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Prezent la Galati, vicepresedintele PSD Dan Nica a precizat ca cere demiterea ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, motivul reprezentandu-l haosul general provocat de greva angajatilor CFR "Gheorghe Dobre trebuie demis de catre premierul Tariceanu pentru incapacitatea de a rezolva haosul provocat in Romania de greva ceferistilor si pentru faptul ca a dezinformat atit publicul, cit si pe premierul Tariceanu”, a declarat seful Departamentului Transporturi si Comunicatii al PSD, deputatul Dan Nica.
Fostul ministru Gheorghe Dobre, total dezinteresat de soarta falezelor din Eforie Rep.: ... Pentru ca atunci cand era Gheorghe Dobre ministru, acesta s-a aratat total dezinteresat cand a venit la fata locului. ... Ati aminitit de fostul ministru Dobre.
Nu acelasi lucru l-a facut Victor Paul Dobre. ... Intrebat daca era necesar un accept din parte PD-ului, in conditiile in care cei patru consilieri si-au dat demisia din PD si au devenit independenti, Victor Paul Dobre a precizat ca nu s-a facut altceva decit sa se respecte protocolul.
PSD il acuza pe Gheorghe Dobre ca prin deciziile sale gresite a pagubit Romania de patru miliarde de euro, adica de fondurile cu care Uniunea Europeana urma sa finanteze construirea Coridorului IV de transport.
google-analytics.com