Cautare

3710 de rezultate pentru "mihai rusu" (2.81 secunde)
Vaidean a trecut la PD inainte de alegerile din 2004, dar a pierdut fotoliul de primar in competitie cu cantautorul Mircea Rusu.
In Valea Jiului au fost deja alocate aproximativ 50 de miliarde de lei vechi pentru lucrarile de modernizare a DJ 664 Vulcan - Pasul Valcan, reabilitarea DJ 664 A Lupeni - Straja si DJ 709 F Petrosani - Cabana Rusu.
Stelica, Bobocea, fost sef Departament Cultura si Sport pe platforma ArcelorMittal, Ion Crivat, care a fost vice-lider la UPDS, Adrian Sutu, care lucreaza la sindicatul Electrocentrale, Popa Octavian, fost vice - lider pe platforma la UPDS, Gigi Bercea, maistru, Culita Rusu, fost lider de sindicat, si, nu in ultimul rand, Toader Tebrian, liderul de sindicat de la ICMRSG, care s-a aratat extrem de multumit de alegerea facuta.
Mi-a amenintat familia, m-a amenintat pe mine ca o sa raman fara serviciu, m-a sunat si mi-a spus ca are imagini cu mine in timp ce faceam sex intr-un hotel si le va folosi impotriva mea daca nu voi ridica mana in consiliul judetean asa cum vrea el", a declarat Victor Rusu, consilier judetean PSD.Cel de-al doilea consilier santajat si amenintat a servit aproape doua decenii familia Nicolicea si Partidul Social Democrat."Am si eu o varsta si am avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce mi s-a intamplat in sedinta de consiliu judetean de vineri dimineata, cand Liviu Nicolicea m-a obligat si mi-a ridicat cu forta mana dreapta ca sa votez asa cum dorea el.
Directorul Bibliotecii Judetene, Voicu Rusu, a remarcat ca meritul principal al cartii consta in faptul ca aduce clarificarile necesare cu privire la rolul institutiilor europene si la aria de competente si preocupari ale unui europarlamentar roman activ si devotat intereselor celor care i-au acordat increderea lor.
Tot despre acest comandament deja vedeta pe litoral, mentionam ca, in urma articolelor publicate in cotidianul nostru legate de chefurile grandioase puse la cale de catre anumiti inspectori ai ANSVSA pentru Liviu Rusu, seful Directiei Generale pe Siguranta Alimentelor din cadrul autoritatii, acesta nu a mai revenit la malul marii in fruntea comandamentului.
Geoana si-a inceput vizita la Medias cu o intalnire cu directorul general al Transgaz, Ioan Rusu la sediul societatii, dupa care seful social-democratilor s-a deplasat la sediul Primariei Medias, unde s-a intalnit cu viceprimarul Mediasului, Teodor Neamtu si consilierii locali.
Dupa ce fostul ministru de Externe a anuntat ca isi retrage candidatura pentru a-l sprijini pe Geoana, Domonco a ajuns astfel sa fie sustinator al celui pe care l-a contestat vehement.- Roxana Rusu- Marius Prelipceanu
Chiar se lucreaza la acestea", a specificat Stefanel Rusu, primarul din Stefanesti, adaugand ca acestea implica aproape 3,5 milioane de euro."Proiectele acestora nu pot fi luate in calcul pentru ca nu au fost inca evaluate de autoritatea necesara", a spus Radu Dorulet, purtator de cuvant in cadrul Institutiei Prefectului.Orasul Darabani are doar un program european, si acela initiat de CJ, privind cresterea capacitatii gestionarii situatiilor de urgenta in zona transfrontaliera, in valoare de trei milioane de euro.
- Virginia CONSTANTINIU - Roxana RUSU
- Roxana RUSU [email protected] - Marian ROTARIU [email protected]
- Roxana RUSU [email protected] - Marian ROTARIU [email protected]
In schimb, Lucian Lupu, directorul Directiei de Impozite si Taxe a explicat ca tot ce tine de dosarul fiscal al unui contribuabil este considerat secret fiscal. - Roxana RUSU - Virginia CONSTANTINIU
De la Sibiu, Octavian Rusu, isi canta astfel "admiratia": "Calita-n focul bataliilor de clasa,/ Alaturi de Carmaciul Tarii noastre, drept,/ Intruchipeaza astazi faclia luminoasa/ Vointa comunista si gandul intelept".
La Conferinta Judeteana de alegeri a OF a PDL Bistrita-Nasaud au participat 288 de femei democrat-liberale din judet, iar functia de presedinte al organizatiei a fost disputata de Gabriela Montoiu, consilier al lui Ioan Oltean, si Geea Balazsy Titieni, consilier al presedintelui Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Liviu Rusu.
Deputatii Gheorghe Hogea si Valentin Rusu de la PDL isi vor anunta in zilele urmatoare demisia din PDL si inscrierea in PNL (sunt in grupul Frunzaverde).
Recent trecuti de partea Opozitiei, senatorul Petru Filip si deputatul Valentin Rusu au spus ca vor respecta decizia partidelor din care fac parte acum, adica vor ca motiunea sa treaca.
Prinde rusu, scoate-i... Mare tulburare din cauza accidentului comis de un diplomat rus, la Bucuresti. Intr-un fel justificata. Fetita lovita de rus se afla pe trecerea de pietoni, bezmeticul ala e clar vinovat ( n-are sens sa o mai lustruim cu prezumtia de nevinovatie).
Nu mi se pare o idee buna, noi ne-am obisnuit cu banii nostrii, de ce sa-i schimbe", ne-a declarat Ion Rusu, pensionar.
Dar cei care intocmesc proiecte mari cum se vor descurca?", a afirmat Ion Rusu, directorul general al Bancii Comerciale Carpatica, sucursala Dolj.
google-analytics.com