Cautare

3710 de rezultate pentru "mihai rusu" (5.09 secunde)
Viata lui Mihai Dragomir este una foarte activa chiar si dincolo de granitele tarii . ... Mihai Dragomir a initiat anul trecut cand s-a indragostit iremediabil de insula Thassos un program de patru zile, care este unul activ,dar si relaxat in acelasi timp.
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
Sedinta solemna in Parlament, pentru comemorarea Regelui Mihai. Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, Patriarhul Daniel si presedintele Klaus Iohannis sunt prezenti la sedinta solemna comuna a Parlamentului, dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai I al Romaniei.
Numele lui e Mihai Dragomir. Il cunosc de multi ani pe Mihai Dragomir. ... Iata mesajul de la prietenul meu Mihai Dragomir, despre tratamentul cu corticosteroizi pe care l-am urmat timp de cateva luni - unul dintre cele mai utilizate si eficiente tratamente pentru diferite boli inflamatorii si autoimune (sistemice).
Pentru a afla ce trebuie sa stii despre cum sa iti pui in aplicare intentiile de a manca sanatos si cum sa le duci si la bun sfarsit in sezonul rece, am stat de vorba cu Mihai Dragomir, Advanced Health and European Exercise and Fitness Specialist, un nume cu rasunet in industria fitness-ului.
E VIRALA Politistul Marian Godina ii raspunde lui Mihai Gainusa dupa ce acesta l-a atacat pe Facebook, pe pe tema incidentului din Bucuresti, cand o femeie a fost luata la sectie pentru ca a refuzat sa se legitimeze in fata politistilor dupa ce a fost surprinsa ca trecea pe rosu.
Mihai Bravu - Pasaj Muncii - Sos. Mihai Bravu; ... Mihai Bravu -Pasaj Muncii - Sos. Mihai Bravu - Sos. ... Mihai Bravu -Pasaj Bucur Obor - Sos.
Mihai Stoica a avut un mesaj dur pentru cei care l-au criticat pe Mirel Radoi, dupa ce Romania a facut doar 0-0 cu Islanda si a picat pe locul 3 in grupa, cu o etapa inainte de finalul preliminariilor.
Mihai Iosif a vorbit despre partida cu FC Voluntari, dar si posibila sa demitere si inlocuirea cu Marius Sumudica. ... Nesansa a fost contra noastra", a declarat Mihai Iosif la conferinta de presa.
Mihai Stoica a condamnat in termeni duri comportamentul lui Cristi Sapunaru si spune ca se impun sanctiuni foarte dure. Cristi Sapunaru il ataca pe Mihai Stoica: ... Prezent in studioul Orange Sport, Mihai Stoica a afirmat ca Sapunaru putea fi oprit doar daca era "tranchilizat".
Nu inteleg de ce noi suntem trecuti separat si nimeni nu are un raspuns pentru aceasta problema”, a declarat Victorita Rusu, de profesie avocat.
Este unul dintre cei care au parasit PNL-ul in vara lui 1990, alaturi de Horia Rusu, Dinu Patriciu si Raymond Luca.
Moldovan a recurs la acest subterfugiu pentru a putea aviza personal rezolutia, in cazul in care aceasta ar fi fost emisa de el trebuind avizata de seful sau ierarhic, procurorul general Ioan Rusu, care este originar din Satu Mare si avea ceva stiinta despre afacerile lui Anderco.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
in locul proaspetilor deputati, consilieri noi din partea PSD si PNL Alegerea ca si deputati a consilierilor Mihaela Rusu (PSD) si Ovidiu Silaghi (PNL), a determinat incetarea mandatului acestora ca si consilieri judeteni.
Astfel, au aratat acestia, au fost promovati pe functii de vicepresedinti oameni noi, ca de exemplu Laurentiu Enceanu (departamentul social), Cristian Tincu, Marius Chiriac (departamentul politic - inlocuindu-l astfel pe Decebal Fagadau, ocupat in prezent sa gestioneze probleme ale municipalitatii, din postura de viceprimar), George Dragan (departament relatii cu presa) si Raluca Rusu (departament cultura).
Rezultatele finale arata ca, din cele 634 de voturi valabil exprimate, candidatul PSD Vasile Rusu a obtinut 388, fata de 176 cate a obtinut candidatul PNL.
Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, a declarat, la inceputul dezbaterii organizate de Fundatia „Horia Rusu“, ca „tentatia populara a sedus“, in ultimele luni, PD, PC, dar si o grupare din PRM.
Majoritatea romanilor au incredere, potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda Fundatiei liberale "Horia Rusu", in presedintele Traian Basescu (55%), 32% - in premierul Calin Popescu-Tariceanu si 25% - in Mircea Geoana.
google-analytics.com