Cautare

3870 de rezultate pentru "mihai eminescu c tre veronica" (3.74 secunde)
Pentru ovine si bovine au fost aduse 49 de solicitari pentru 5.200 de animale", a declarat Cocosila Veronica, sefa Serviciului Examinari Cereri din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj. ... Acestea solicita subventie pentru 45 de animale", a precizat Cocosila Veronica.
"Cele 1.794 de cereri corespund la 8.163 de animale", a declarat Cocosila Veronica, sefa Serviciului examinari cereri din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
În 2008, a depasit insa 12,4 milioane de lei (cu 115% mai mult)", a declarat Veronica Cocosila, sefa Serviciului Ajutoare de Stat si Masuri de Piata din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Pana pe 4 mai, doljenii au solicitat sprijin pentru 188 de bovine si 283 de ovine", a declarat Cocosila Veronica, sefa Serviciului Ajutoare de Stat si Masuri de Piata din cadrul APIA Dolj.
Vom sta pana vom primi si ultima cerere", a declarat Cocosila Veronica, sefa Serviciului Ajutoare de Stat si Masuri de Piata din cadrul APIA Dolj.
Veronica Dragan - 420-450 de milioane de euro Are 36 de ani si este vaduva unuia dintre cei mai bogati romani, Iosif Constantin Dragan, cu o avere estimata la circa un miliard de euro, in anii trecuti.
Printre cele mai mari rente din sportul romanesc ajung la Veronica Cochelea (canotaj) - 15.080 lei, Nadia Comaneci (gimnastica) - 13.149 lei si Daniela Silivas (gimnastica) - 13.149 lei.
Veronica Bulai si-a pierdut ieri viata la doar 54 de ani, intr-un teribil accident, ce a avut loc la Pestera Polovragi.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Proiectul "terapiei cu papusa" (doll therapy) - conceput de psiholoaga italiana Veronica Amorelli - a solicitat si solicita cunoasterea metodologiei, dar si obiective precum operatorii prezenti in structura.
In timp ce nepotul lui Mititelu se credea stapin absolut peste pamint, un nou mostenitor al boierului Negoescu, Mihai Negoescu, a cerut instantei sa-i recunoasca dreptul de mostenitor pentru o parte din suprafata de 104 hectare.
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
Mihai Dragomir, renumitul antrenor fitness specialist, a dezvoltat in ultimii trei ani, sub umbrela conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a Campaniei Ia-ti Portia de Sanatate - Tabere de fitness, si Expeditii de Anduranta Cardio Mix in Muntii Calimani.
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
Bai viitoru’ candidat, Urmeaza un an maro si vascos, dar asta e problema plebeilor, tu tre’ sa te faci gigea si sa te pregatesti de alegeri.
Acum nu se mai pune problema in termenii astia. De ce tre’ sa privatizam? ... Ei, acum banii aia tre’ sa plece spre alte zari.
Is o proasta, pentru ca tre sa dau toti banii inapoi, ba chiar dublu, a scris Laura pe pagina sa de Facebook. ... - De tine-mi aduc aminte/ Florile albe de crin/ Si ca tre' sa-ti ud mormantul/ Crucea ma-tii de cretin.
Mai ales că ... Iar faptul că ... La fel cum se ştie faptul că majoritatea proiectelor gigantice au folosit mai mult unor firme dirijate de către diverşi politicieni, de regulă ... Numai că
Impărţirea lefurilor de către Guvern urmează ... Numai că
Georgia este zavorul care tre­buie deschis pentru a domina Trans­caucazia, care controleaza accesul catre Europa, in nord, catre Iran si Turcia, in sud. ... Arealul caucazian si cel pontic se profileaza, de aceea, ca unul din­tre noile terenuri de con­frun­­tare ruso-americana.
Nitu Vasile către str. ... Izvorul Muresului către str. Gradistea. Cand a ajuns la intersectie cu str.
google-analytics.com