Cautare

3870 de rezultate pentru "mihai eminescu c tre veronica" (2.93 secunde)
Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor. ... Mihai Teja, pus la colt! ... Dan Petrescu despre Mihai Teja:
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Zilele acestea, Mihai organizeaza in curtea Palatului Sutu din Capitala un targ al colectionarilor din Romania, deschis astazi si maine, pana la orele 18.00.
In vara lui 1599, Mihai Viteazu cere incuviintarea imparatului habsburgic, pentru a putea organiza o incursiune in Transilvania. ... Mihai Viteazu devine guvernator imperial al Transilvaniei, realizand, astfel, prima unire a acestei provincii cu Tara Romaneasca.
In blocul asta de pe Mihai Bravu colt cu Iancului statea Cristi. Pe Mihai Eminescu, la ruinele astea pe care scrie Circus Divertis â€" restaurant international, obisnuiam sa bem, serviti de o familie de circari. ... La el, motivul tramvaiului 26 e ca motivul cosmicului in opera lui Eminescu.
De altfel, PRM Constanta a fost singurul partid care si-a adus aminte, in acest an, de comemorarea marelui poet Mihai Eminescu. "Am depus, simbolic, o jerba de flori la statuia lui Eminescu.
Diplomatul a explicat ca Institutul Cultural de la Chisinau exista doar "pe hartie" si s-a declarat in favoarea infiintarii unui institut Mihai Eminescu. "Personal, pledez pentru infiintarea cat mai repede, a unui institut Mihai Eminescu la Chisinau", a spus el.
Printre elevii care au sustinut saptamana trecuta proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana s-a numarat si Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, in varsta de 42 de ani.
Administratia Domeniului Public si Privat din cadrul Primariei Municipiului Mangalia a demarat lucrarile de ridicare a noului complex „Mihai Eminescu”, ce va fi finalizat pana in vara anului viitor pe locul actualelor galerii comerciale din centrul orasului.
37 "Mihai Eminescu" ... 37 "Mihai Eminescu" Craiova - Sc. 39 1-1, etapa III: Isalnita - Sc.
- Ioana Zah, clasa a VIII-a - Scoala Generala cu clasele I-VIII Mihai Eminescu;
Sergiu Nicolaescu a intervenit si a venit atat cu o propunere de rol in filmul "Mihai Viteazul", cat si cu sfatul de a se intoarce acasa.
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
La libraria Mihai Eminescu are loc,astazi, lansarea celui de-al treilea volum de poezii scrise de Gheorghe Amza.
Pe 29 si 30 mai, se va juca spectacolul Sarea in bucate al Teatrului National Mihai Eminescu din Timisoara.
Lope de Vega si Miguel de Cervantes (Madrid), Tomas Morales , Domingo Rivero, Benito Perez Galdos (Las Palmas de Gran Canaria) Luciano Pavarotti (Toscana, Italia), Jose Saramago ( Portugalia), Blas de Otero ( Bilbao), Mihai Eminescu( Ploiesti, Romania), George Bacovia, Panait Istrati (Bucuresti, Romania), Nikos Kazantzakis (Grecia), Vicente Blasco Ibanez (Valencia, Spania), Pablo Picasso (Malaga) etc.
Dincolo de traditia iesirilor la iarba verde in aceasta zi libera, trebuie sa ne amintim ca 1 Mai este ziua in care sarbatorim munca si pe cei care muncesc, care isi castiga traiul in mod cinstit, pe cei harnici, pe cei care prin munca lor de zi cu zi fac ca Romania sa fie mai bogata, deoarece asa cum spunea Mihai Eminescu:
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
Lui Eminescu (4.
Pare greu de crezut, dar si Mihai Petre se considera in stare sa candideze pentru o functie atat de importanta, si anume cea de primar al municipiului Constanta.
google-analytics.com