Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE, deputatul Vasile Puscaa, a anuntat, miercuri, ca va candida la alegerile generale pentru un mandat de deputat sau senator, intr-un colegiu care urmeaza sa fie stabilit de conducerea filialei PSD Cluj.
Puscas a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca nu are vreo preferinta anume pentru Camera Deputatilor sau pentru Senat sau pentru anume colegiu uninominal.
"Am decis sa merg in cursa electorala din partea PSD Cluj, unde va decide conducerea filialei. Nu am nicio pretentie de vreun colegiu si nici daca sa candidez la Camera Deputatilor sau Senat", a spus Puscas.
El a adaugat ca nominalizarea sa pentru una din cele doua Camere ale Parlamentului sau pentru un colegiu va fi stabilita de conducerea filialei, in functie de strategia electorala, pentru atingerea obiectivelor.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus si fostul presedinte al PSD Cluj, senatorul Vasile Dancu, au anuntat, la inceputul lui august, ca nu vor candida la alegerile parlamentare din toamna.