Cautare

3362 de rezultate pentru "mica publicitate" (3.24 secunde)
PNL, PSD, PC si PRM Brasov au lansat luni un protest comun fata de PD=L, sustinand ca democrat-liberalii "acapareaza" cea mai mare parte a spatiilor publicitare, intrucat membrii acestui partid ar avea control asupra principalelor firme de publicitate din Brasov.
Prin unificarea activitatii de cadastru si publicitate imobiliara sub o autoritate unica, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), autoritatile spera ca procedurile de inscriere in cartea funciara sa fie mult simplificate si, ca o consecinta, birocratia de pana acum din domeniu cauzatoare de coruptie si mita sa dispara.
Putini însa reusesc sa puna pe picioare o afacere cu perspective în acest domeniu.HosuS media este o agentie de publicitate care se ocupa de tot ceea ce înseamna servicii si produse publicitare.
au cazut de acord asupra unui parteneriat pe piata de cautari si publicitate pe internet, prin care incearca sa-si consolideze pozitia in raport cu liderulglobal Google, iar incheierea intelegerii va fi anuntata oficial miercuri, potrivit unei surse apropiate discutiilor.
Vezi cat a castigat realizatorul TV din publicitate, anul trecut. ... Badea a acceptat insa sa dezvaluie castigurile sale din publicitate inregistrate anul trecut.
Pentru cine nu stie, un minut de publicitate in televiziune costa foarte mult;
Discovery Romania anunta ca, incepand cu luna noiembrie 2018, Discovery Media va gazdui si gestiona vanzarile de publicitate autohtona si pentru statia Eurosport 2. ... Eurosport 2 va oferi clientilor sai un segment de public variat, reprezentand o oportunitate pentru diversificarea pietei locale de publicitate.
Dupa serviciul de vanzare de publicitate pe Internet (demarat in 2001) si proiectul de vanzare de publicitate in presa locala (2003), ARBOmedia anunta lansarea unui nou proiect, dedicat acoperirii media locala prin statiile radio din tara.
Newsletterele sau permission marketing sunt o forma alternativa de publicitate online din familia metodelor de publicitate online. ... Prezenta lor in newsletter poate fi marcata sau nu cu "publicitate", iar dezavantajul major este lipsa mesajelor grafice care de regula "conving" utilizatorul sa reactioneaza la stimul si sa genereze interactivitate.
„Cu cât este mai mare traficul, cu atât sunt sanse mai mari sa atraga publicitate“, a explicat Alin Mechenici. Acesta a precizat ca, pentru a avea publicitate, trebuie sa fie zilnic peste 1.000 de utilizatori.
Utilizatorii Apple au fost spionati de Google pentru publicitate Pe site-ul official al cotidianului financiar Wall Street Journal (WSJ), a aparut informatia ca gigantul Google a spionat utilizatorii care navigau prin intermediul Safari, browserul web al Apple.
Totusi, acest lucru nu i-a oprit pe Google sa ruleze o campanie de publicitate in doua ziare tiparite canadiene — prima de acest fel din istoria companiei.
Mecanismul lipsit de control al platilor de publicitate facute discretionar de institutiile publice catre diferite mijloace media a dus la crearea unei adevarate explozii de ziare si saptaminale.
Ei ar fi preferat sa semneze un contract de publicitate si cu noi, asa cum au si cu alte ziare locale, cu conditia sa nu scriem "de rau ", indiferent ce se petrece.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
presiunile comerciale (audiente, contracte de publicitate) - 37% , influenta patronatului - 34%, opacitatea institutiilor statului - 31%, lipsa de timp - 22%, insecuritatea financiara a jurnalistilor - 20%, lipsa resurselor financiare si materiale - 18%, insuficienta specializare pe domenii a jurnalistilor - 15% si coruptia jurnalistului - 11%.
Abundenta termenilor noi specifici domeniului, lipsa de echivalente cu publicitatea clasica si penetrarea pana de curand nesemnificativa a Internetului in randul populatiei faceau Internetul un mediu neprietenos si evitat de specialistii in publicitate.
Daca vorbim despre blog, nu ma intereseaza decat intr-o foarte mica masura traficul, nu simt nevoia de a ma promova; ... Unii bloggeri fac bani din publicitate pe site... ... Eu nu am facut pana acum publicitate. ... Probabil, in viitorul apropiat voi accepta publicitate pe site, dar doar in anumite conditii.
(acum corporatie) il forteaza pe micul blog sa plateasca ca sa ajunga la oamenii din curte (publicitate = o suma de bani pe o perioada anumita si cu o estimare numerica de potentiali clienti, asa cum iti doresti).
Doamna Stanciulov nu se sfieste sa recunoasca si ca mica si prospera ei afacere de productie a fost tinta razbunarilor stupide ale autoritatilor. ... Bibiana si fiica sa de profesie avocat, Diana Stanciulov, cea care ii este mana dreapta in afacere, au facut singure publicitate la magiunul lor.
google-analytics.com