Cautare

3362 de rezultate pentru "mica publicitate" (3.35 secunde)
Nimeni nu scoate suma, oricit de mica din buzunar pentru a cumpara o tiparitura care isi propune sa il manipuleze, e o chestiune de bun simt.
Avantajul acestor locuri de munca este ca, de obicei, angajatorul ofera cazare si masa pe perioada în care lucrati.Mica publicitate si site-urile de recrutare va vin în ajutorAlte joburi catre care va puteti orienta si pe care angajatorii le „promoveaza“ în aceasta perioada sunt cele de promoteri si agenti comerciali.
Avantajul acestor locuri de munca este ca, de obicei, angajatorul ofera cazare si masa pe perioada în care lucrati.Mica publicitate si site-urile de recrutare va vin în ajutorAlte joburi catre care va puteti orienta si pe care angajatorii le „promoveaza“ în aceasta perioada sunt cele de promoteri si agenti comerciali.
Calin Popescu-Tariceanu a spus ca nu va accepta acordarea de publicitate de stat pe criterii discretionare, pentru ca aceasta ar insemna folosirea banilor publici impotriva cetatenilor. ... “Pana la crearea noului sistem, Guvernul va prezenta public, in mod regulat, cum a utilizat fondurile pentru publicitate de stat.
"Mi-au dat banii ca si cum ar fi platit publicitate. ... "Ca sa fie asa cum spune el, ar fi trebuit sa avem un contract de publicitate in baza caruia sa-i viram banii si sa primim o factura, ceea ce nu e adevarat.
Deocamdata, toata lumea a fost de acord ca solutia finala trebuie sa respecte si sa asigure liberatatea de expresie si liberul acces la informatie, concomitent cu excluderea oricarei posibilitati de "manipulare si influentare” a presei prin acordarea tipului de publicitate in cauza - actiune in care PSD-ul a excelat in ultimii patru ani.
Sumele colectate din impozitarea tranzactiilor imobiliare ar putea fi virate si retinute integral numai la bugetul de stat, nu si la bugetele locale si la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, procedura utilizata in prezent, potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal.
Alina Turcitu) Daciotul Iulian Angheluta si-a dat demisia din publicitate pentru doua luni sabatice in Mongolia Poate unora le place sampania fina servita in vacanta la un restaurant frumos, dar el unul, zice, oriunde s-ar afla prin lume, il cauta pe localnicul firesc din mahala, sa se bucure impreuna in batatura lui de-o bere locala si de-o mancare traditionala facuta de nevasta-sa.
, in capitala pentru a-si da demisia de la conducerea Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta. ... Reamintim ca Ionel Spataru a detinut functia de director al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara din august 2007.
In continuare, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta isi desfasoara activitatea fara un director executiv.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto) a declarat ieri in replica la cererea unor ONG-uri de a fi demisa ca ministerul pe care il conduce nu a distribuit preferential publicitate de stat, iar contractele de promovare a turismului incheiate de MT nu au avut incluse clauze legate de imaginea sa.
Printre cunoscutele acuze furnizate de presa privind administrarea defectuoasa a contractelor de publicitate de la Ministerul Turismului, PNL a atras atentia asupra faptului ca Elena Udrea a directionat ilegal bani de la bugetul de stat catre primarii PD-L.
000 de euro pentru servicii de publicitate televizata este legal si a afirmat ca s-a saturat de anchete facute "la ordin de procurorii slugoi ai lui Basescu". ... Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public.
Exceptie fac acele bannere pentru care detinatorii au platit taxa de publicitate catre administratia locala. ... Este cazul clientilor care nu au acorduri de publicitate incheiate cu primaria sau nu si-au platit taxele de publicitate conform HCL nr.
Licitatii anuntate in “Monitorul Oficial“ Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a propus ca Legea achizitiilor publice sa fie modificata in vederea instituirii unui regim special pentru contractele de publicitate platite de catre institutii, regii si companii nationale.
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) va aviza, receptiona si controla lucrari de cartografie, topografie, geodezie, fotogrammetrie si teledetectie la nivelul intregii tari, potrivit unui hotarari adoptate de Guvern in ultima sedinta.
Utilizatorii de Internet sunt si mari consumatori de publicitate online, fiind influentati pozitiv in achizitionarea unui produs.
41 de milioane sunt pentru promovare, dar au fost cheltuite aproximativ 13 milioane, a explicat Udrea care a subliniat ca Ministerul nu are bani de publicitate a actiunilor, promoveaza doar destinatii turistice. ... "Ministrul Turismului nu are cheltuieli de publicitate a actiunilor ministerului sau a actiunilor ministrului.
"O firma X isi face publicitate si spune in reclama ca are produsul cu cel mai mic pret de pe piata.
Acest newsletter este destinat celor implicati in publicitatea online, fie ei planneri, buyeri, account manageri, strategi din cadrul agentiilor de publicitate sau oameni de marketing din companiile ce utilizeaza deja sau se gandesc sa apeleze pe viitor la publicitatea online.
google-analytics.com