Cautare

3362 de rezultate pentru "mica publicitate" (2.66 secunde)
Ad network = companie din domeniul publicitatii care gestioneaza spatii publicitare online, situandu-se intre detinatorii de site-uri si clientii de publicitate, reprezentati sau nu de agentii de publicitate, avand in portofoliu spatii publicitare pe mai multe site-uri, fapt care permite cumparatorilor de publicitate sa atinga relativ usor o audienta mai larga prin achizitionari de spatiu publicitar in intreaga retea sau in anumite sectiuni din site-urile membre.
Conform monitorizarilor ARBOmedia, peste jumatate din top 50 spenderi de publicitate din Romania au folosit si media online in mixul de comunicare in 2005.
Beneficiile pot fi insa consistente, prin incheierea contractelor de publicitate. ... Totul consta in realizarea si promovarea unui site, profiturile venind din publicitate, in momentul in care site-ul este foarte accesat.
Care este cauza pentru care veniturile din publicitate ale Google tot cresc in masura in care este "atacat" tot mai mult de concurenti precum Facebook?
Acum, Google incaseaza din publicitate nu mai putin de 3 miliarde de dolari pe luna, majorotatea reclamelor fiind pozitionate langa rezultatele de cautare. Un studiu publicat astazi arata ca 97% din veniturile Google vin din publicitate. ... "Insurance" asigura pentru Goole 24% din veniturile totale de publicitate.
Radu Moraru a declarat presei pe marginea sedintei CNA ca investitia initiala se ridica la circa 600.000 de euro si ca va fi sustinuta partial din banii echipei, dar si din publicitate.
Decizia loveste in publicitate, branduri si companii media. ... Astfel, continuturile publicate de companiile care activeaza in domeniile media, de afaceri si publicitate isi vor pierde din popularitate, sunt de parere reprezentantii Facebook.
Sau o alta care, refuzata la un contract de "publicitate ", a scris ca sa se razbune despre o importanta firma din Botosani ca are datorii mari la bugetul de stat cu toate ca realitatea statea altfel.
De-a lungul anilor, multe tari au adoptat reglementari stricte pentru a controla modul in care cazinourile pot face publicitate, cu scopul de a proteja consumatorii vulnerabili si de a promova jocul responsabil.
"Basescu o are mica". ... Traian Basescu suporta orice, mai putin sa i se spuna ca o are mica. ... Adriean Videanu, presedinte PDL Bucuresti a scris chiar Biroului Electoral Central (BEC) o plangere, sa arate ca nu este mica (problema).
Iar reducerea accizelor cu 10% din ianuarie, prevazuta in noul Cod Fiscal, va compensa doar intr-o mica masura scumpirea cafelei. ... Bugetele alocate de companiile din domeniu departamentului de marketing vor creste semnificativ pe fondul cererii tot mai mari de publicitate.
Astfel, mica publicitate din ziarele locale este plina de anunturi, in care patronii vand restaurante, cluburi, pizzerii, fast food-uri sau standuri comerciale.
Avantajul clientului este acela ca va plati o rata lunara mai mica.
- pizza Primavera (sos rosii, ulei de masline, mozzarella, prosciuto crudo, rosii cherry, rucola) - la 19 ron (mica), la 23 ron (mare) si pizza family (68 ron) - pizza cu dovlecei si branza de capra (sos rosii, ulei de masline, branza capra, dovlecei, rosii cherry, mozzarella, basilicum) - la 18 ron (mica), la 23 ron (mare) si pizza family (68 ron) - pizza quatro formagi - 19 ron (mica), 23 ron (mare) si 68 ron (family) - pizza taraneasca (sos rosii, ulei de masline, muschi file, bacon, ciuperci, ardei, mozzarella) - la 18 ron (mica, la 22 ron (mare) si 63 ron (family) - rustic (sos rosii, ulei de masline, muschi file, ceafa afumata, masline, ciuperci) - lA 18 RON (mica), 22 ron (mare), 63 ron (family) - calzone (sos rosii, ueli de masline, salam crud uscat, sunca, ardei rosu, ciuperci, mozzarella) - la 17 ron - mica, 19 ron (mare).
Atat timp cat primesc subventii, ar trebui sa fie libere, fara nici un fel de taxa, si sa se adapteze si ele vietii de zi cu zi si sa traiasca din publicitate. Iar, daca nu reusesc sa traiasca din publicitate, sa faca bine sa se restructureze.
571/1997, care aproba normele de amplasare a panourilor publicitare, prevede ca distanta minima dintre doua panouri sa nu fie mai mica de 25 m, norma pe care executivul nu da doi bani.
Specialistii din domeniul publicitatii on-line apreciaza ca anul acesta valoarea pietei de publicitate prin intermediul Internetului se va cifra la mai mult de 2,5 milioane de euro, mai mult cu 1 milion de euro decat in 2004.
Craiovenii care rasfoiesc rubrica de mica publicitate in cautarea unui imobil vor observa ca majoritatea imobilelor sunt scoase la vanzare de agentii si nu de persoane fizice.
Unii producatori de alimente sau de suplimente alimentare au tendinta de a inscriptiona prin etichetare sau de a prezenta prin publicitate informatii privind unele proprietati pe care produsele nu le au sau care sugereaza ca produsul are caracteristici speciale, cand, in realitate, toate produsele similare au astfel de caracteristici.
Acest articol ambiguu, in care Internetul nu era in mod clar specificat ca mijloc de informare in masa, a facut ca unii detinatori de spatii publicitare pe Internet sa perceapa clientilor aceasta taxa, altii nu, generand confuzie si deregland o piata si asa prea mica in comparatie cu alte tari si cu potentialul urias pe care il are.
google-analytics.com