Cautare

3362 de rezultate pentru "mica publicitate" (2.72 secunde)
"Mica Publicitate disparuse cu mult inainte sa aparem noi. ... Adevarul este ca internetul este gratuit, sustinut de publicitate", a mai spus Bharat.
Intr-un interviu recent pentru ZF un oficial al Yahoo declara ca firma americana are in plan investitii mai mari pe piata locala, pentru a-si mari cota din piata de publicitate online. "Cota noastra de piata este mai mica decat ar trebui sa fie din punctul de vedere al publicitatii.
Ca sa tinem pasul cu fanii infocati, am facut un mic rezumat al actiunii si un inventar al personajelor - o mica introducere, pentru neinitiati, in lumea Game of Thrones. ... - Sora mai mica a lui Lord Arryn, Lady Alys, casatorita Waynwood. ... - Fiica cea mica, Arya Stark.
Urcand scara intalnesti la stanga Schitul Sfantului Atanasie, fondatorului manastirii, o constructie mica si simpla, infundata in totalitate in stanca. ... Sfantul Atanasie, venit din Athos, a intemeiat pe stancile Meteorei o mica sihastrie.
Recenta descoperire a existentei apei ionizate i-a uimit pe cercetatori, descoperirea crescand considerabil sansele ca mica planeta sa devina o viitoare colonie. ... Viteza de parasire mica si apropierea de Terra fac schimburile mai usoare. ... Viteza necesara parasirii orbitei este foarte mica, facand transportul cu sistemul martian mai usor.
Am incredere mai mica in Ponta; ... Nu sunt prieten cu Antonescu Liderul liberal Crin Antonescu spune ca, dupa episodul legat de Rosia Montana, are incredere "mai mica" in premierul Victor Ponta, mai mica inclusiv decat cea din momentul desemnarii Laurei Codruta Kovesi la DNA.
Pentru autoturismele cu norma de poluare Euro 4 cu capacitate cilindrica mai mica de 1.600 centimetri cubi cmc, noul nivel al taxei va fi de 465 euro pentru o vechime de o circa luna si pana la 24 euro pentru unul cu o vechime de peste 15 ani.
Intre 24 si 2.784 de euro pentru Euro 4 Conform proiectului supus dezbaterii publice, pentru autoturismele cu norma de poluare Euro 4, cu capacitate cilindrica mai mica de 1.600 de centimetri cubi (cmc), noul nivel al taxei va fi de 465 de euro pentru o vechime de circa o luna si pA¢na la 24 de euro pentru unul cu o vechime de peste 15 ani.
Banca mare, dobanda mica Bancile importante de pe piata romaneasca au inceput sa scada dobanzile la depozitele constituite de populatie in moneda nationala.
Constanta si Botosani au inregistrat intr-un an de criza, 2008, cea mai mica rata a somajului, din 1990 pana astazi.
Fecioara Maria, iar cum la impartirea lumii intre apostoli acestuia i-a revenit Efesul si Asia Mica si a fost trimis aici, a luat-o pe Maica Domnului cu el, incercand sa o ascunda, i-a ridicat o casa intr-un loc ferit, in Varful Muntelui Privighetorii (M.
• 0 0 tigari fumate • 5 sa mananci in fiecare zi 5 sau mai multe portii de fructe si legume • 25 sa ai un indice de masa corporala (IMC) mai mic decat 25 kg/m² • 30 sa practici cel putin 30 minute de exercitiu fizic moderat pe zi, 5 zile pe saptamana • 40 valorarea colesterolului "bun" HDL sa fie mai mare decat 40mg/dl • 80 circumferinta abdominala la femei sa fie mai mica de 80 cm • 94 circumferinta abdominala la barbati sa fie mai mica de 94 cm • 110 glicemia pe nemancate sa fie mai mica decat 110 mg/dl • 115 valoarea colesterolului "rau" LDL sa fie mai mica decat 115 mg/dl • 120/80 tensiunea arteriala optima este de 120/80 mmHg • 150 valoarea trigliceridelor sa fie mai mica decat 150 mg/dl Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Gorjeanca Ilieana Spiroiu a devenit la inceputul acestei saptamani sef al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara. ... Aceasta a ocupat la un moment dat si postul de director al Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Gorj.
Redeventa se percepe la vanzarea casei (5,5% din pretul de vanzare), in aceasta taxa fiind cuprinsa si contributia la fondul de publicitate nationala (0,5%).
Am colegi de facultate bagati in publicitate, sincer, la inceput in primii 3 ani ai salariul mic, treptat salariul creste, plus ca trebuie sa ai un portofoliu foarte bogat cu proiecte si multa experienta.
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a finalizat procesul de fotografiere a judetelor din tara. ... Pe baza lor urmeaza sa se faca planurile index in vederea introducerii cadastrului general", a declarat Marian Popescu, inginer-sef in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Nu a fost toata in regula, pentru ca nu am putut sa ne facem publicitate out-door, nu am fost lasati sa ne punem mesh-urile pe blocuri, conform legii. ... A fost o publicitate reusita, poate sa zica cine ce o vrea.
"Doamna Luminita Anghel beneficiaza de mult mai mult spatiu de publicitate decat ceilalti candidati, care nu beneficiaza de spatiu de publicitate", a spus Narcisa Iorga.
Reprezentantii UDMR il acuza pe seful statului ca prin astfel de declaratii incearca sa-si faca publicitate, sa dezbine comunitatea maghiara si sa castige voturi. ... - sambata seara), s-a folosit de o ora si ceva de publicitate gratuita, in sensul ca a putut vorbi fara sa aiba parteneri de dialog.
google-analytics.com