Gandul informeaza: De ce s-a imbracat Mircea Badea in armura. Vezi cat a castigat realizatorul TV din publicitate, anul trecut.
Realizatorul de emisiuni Mircea Badea apare de astazi la tv intr-o noua ipostaza. Imbracat in armura unui cavaler medieval, el promoveaza, intr-un spot publicitar, imaginea unei companii care ofera echipamente si solutii de protectie a muncii.
"A fost o experienta infioratoare", povesteste Badea despre experienta filmarilor in armura grea de cateva zeci de kilograme.
"Mircea Badea se bucura de o puternica notorietate, pe care o utilizeaza foarte selectiv in campanii publicitare", motiveaza alegerea lor reprezentantii Renania, compania beneficiara a campaniei de comunicare. Ei estimeaza ca valoarea la rate card a primei faze a campaniei lor la jumitate de milion de euro. Care este onorariul vedetei tv ramane o intrebare inca fara raspuns.
Badea a acceptat insa sa dezvaluie castigurile sale din publicitate inregistrate anul trecut. "Veniturile mele din publicitate s-au ridicat la circa 20.000 de euro, plus o masina al carei pret de catalog este aproximativ 35.000 de euro", a declarat pentru gandul realizatorul tv.