Cautare

120 de rezultate pentru "mercur" (2.65 secunde)
Omorat lent prin otravire cu mercur De la Baile Mitrasevschi Eminescu este dus direct in stabilimentul doctorului Sutu, unde tratamentul aplicat il transforma intr-o leguma.
Mercur Exista pareri ce spun ca Mercur ar putea fi colonizat la fel ca Luna. Aceste colonii ar fi insa posibile doar in regiunile polare datorita temperaturilor ridicate din timpul zilei pe restul planetei.
Pentru a renunta la parcarea de langa Mercur, acesta ar urma sa primeasca la schimb parcarile de la hotelul Jiul, de la Gara si cea de pe strada Fratii Golesti, cu conditia ca si contractul sa fie modificat.
Pentru ca se considera o institutie moderna, AVAS si-a propus sa vinda o parte din actiuni si pe piata de capital, in aceasta situatie regasindu-se MAT Craiova, Mercur SA, Retizoh SA si Bachus Dolj.
In prezent, in piata principala a orasului, Piata "Mercur", un kilogram de ceafa de porc este 16 lei, unul de muschi - 20 de lei, pulpa este 16 lei kilogramul, carnea pentru tocat - 13 lei, iar coastele - 13 lei.
Acestora li se adauga restaurantul Dunarea si laboratorul Pinguin, din Eforie Nord, restaurantele Dunarea, Mercur si Minerva- din statiunea Saturn si grupul gospodaresc Jupiter.
Craiova a ramas cu foarte putine societati listate active, si anume Foraj Sonde, Automobile Craiova, Avioane Craiova, Constructii Feroviare Craiova si Mercur SA.
Craiova a ramas cu foarte putine societati listate active, si anume Foraj Sonde, Automobile Craiova, Avioane Craiova, Constructii Feroviare Craiova si Mercur SA.
Totodata, actul normativ interzice introducerea pe piata a tuturor bateriilor si acumulatorilor care contin mercur intr-o proportie mai mare de 0,0005% din greutate, indiferent daca sunt sau nu integrati in aparate.
Niciodata nu se va intampla acest lucru daca nu este reglementat prin lege ca acolo unde s-a redus TVA sa se reduca pretul si la produsul final", a fost de parere directorul adjunct al SC Mercur SA, Ioan Vigaru.
In ultimele zile ale lunii, gratie lui Mercur intrat in domiciliu in Fecioara, putem deveni mai precisi in afirmatii si mai concentrati pe detaliu, dar si mai taciturni si amar ironici, vorbitori critici, lipsiti de extravaganta.
Mercur. ... - Mercur. Este toxic in general pentru om, dar in mod special pentru dezvoltarea fatului si a nou-nascutului. - Aportul insuficient sau excesiv de fluor.
Soarele, Luna, Mercur, Venus si Pluto, iar acest lucru sugereaza ca veti fi foarte ocupati. ... Cei singuri se lasa ghidati de planetele Mercur si Venus, cele raspunzatoare de comunicare.
are o perioada de revolutie de 130 de zile si se afla, fata de steaua ei, cam la aceeasi distanta la care se afla Mercur fata de Soare. In sistemul nostru solar, Mercur e prea aproape de Soare pentru a fi locuibila, e o planeta fierbinte si inospitaliera;
Mercur si Marte va trag adanc in strafundurile sufletului si alaturi de familie, iar in luna septembrie, Venus va face viata mult mai placuta si confortabila.
- Intrarea planetei Mercur in zodia Taur in ziua de 16 Mai. Mercur in zodia Taur ne va face mai chibzuiti si nu vom mai da banii pe fleacuri, ci pe obiecte frumoase, utile si de calitate.
Soarele, Mercur si Marte se afla in zodia Fecioara si asta inseamna ca lucrati din greu pentru a fi mai eficienti. Mercur incurajeaza munca mentala, dar trebuie sa fiti atenti la detalii.
intrarea planetei Mercur in zodia Taur. Mercur, planeta Comunicarii, calatoriilor si comertului, va ramane in semnul Taurului pana in ziua de 30 mai si ne va ajuta sa fim mai practici, sa punem accent pe stabilitate si siguranta si sa ne administram cu mai multa prudenta resursele.
Intre timp, intervine Mercur, cel care va va face dornici de a studia si de a reflecta singuri. ... Mercur promoveaza explorarea adevarurilor.
Zodia gemenilor, un semn de aer, este guvernata de Mercur, iar Sagetatorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter. ... Fecioara este un semn de pamant, guvernat de Mercur, iar zodia pestilor este un semn de apa, guvernat de Neptun.
google-analytics.com