Huff.ro indormeaza: Horoscop saptamanal 15-21 mai 2017 - Oana Hanganu. Zodia care va avea noroc in dragoste. Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol).

- Berbecii recupereaza bani imprumutati, dar in cuplu risca sa provoace tensiuni si conflicte. Vezi ce cristal ii poate ajuta.
- Taurii pot face schimbarile dorite: un nou look, o noua dieta, o noua bijuterie. Vezi ce ar trebui sa poarte.
- Gemenii se indragostesc la locul de munca sau afla ca au admiratori printre colegi. Vezi ce le aduce noroc in iubire.
- Racii au probleme la serviciu din cauza unor jocuri de culise sau a unor falsi prieteni. Vezi ce cristal ar trebui sa poarte.
- Leii se indragostesc la prima vedere, au succes, dar sunt invidiati. Afla ce cristale ii protejeaza in aceasta saptamana.
- Fecioarele vor succes in cariera si pentru asta, se inscriu la tot felul de cursuri. Ce cristale sa poarte pentru succes.
- Balantele primesc bani si cadouri. Cum stau cu dragostea? Asa-si-asa. Vezi ce cristale trebuie sa poarte.
- Scorpionii au succes daca sunt simpatizati la serviciu. Daca nu, apar sicanele. Vezi ce cristale ii ajuta.
- Sagetatorii au noroc in iubire, dar cine calca stramb” pierde totul. Vezi cristalele de care au nevoie acum.
- Capricornii au nevoie de cat mai mult timp petrecut in natura. Vezi si ce cristale ii ajuta sa se incarce cu energie.
- Varsatorii isi cumpara un teren sau o casa. In cuplu, spun exact ce au pe suflet. Vezi cristale trebuie sa poarte.
- Pestii care au contracte de negociat sa profite de aceasta saptamana! Afla si cristalele care le aduc noroc.

xxx

- Inca din prima zi a saptamanii, astrele ne cer sa fim punctuali si eficienti. Luna este in Capricorn si nu admite nicio abatere de la norme si regulamente, si nicio incalcare a protocolului sau a ierarhiei. Deci, fara intarzieri, fara multe pauze de cafea si fara glume cu sefii!
- Marti, atmosfera se mai destinde: Luna se muta in zodia Varsator. Pana vineri, toata lumea vrea sa afle noutatile, toata lumea are ceva de spus, sefii sunt mai indulgenti si poate chiar convoaca un team building la pizzeria din apropiere.
- Vineri, Luna se muta in zodia Pesti, unde va sta pana duminica. Devenim mai sensibili, mai generosi, mai preocupati de soarta lumii si mai atenti la ce ne spune intuitia.
- Duminica, Luna se muta in zodia Berbec si ne pregateste pentru saptamana urmatoare, cand vom vana succesul si vom sti cum sa il obtinem.
Fiecare zi are surprize pentru toate zodiile, dar cele mai importante evenimente astrologice din saptamana 15-21 Mai sunt:
- Intrarea planetei Mercur in zodia Taur in ziua de 16 Mai.
Mercur in zodia Taur ne va face mai chibzuiti si nu vom mai da banii pe fleacuri, ci pe obiecte frumoase, utile si de calitate.
- Intrarea Soarelui in zodia Gemeni, in data de 20 mai.
Prezenta Soarelui in Gemeni ii va avantaja in special pe cei nascuti in aceasta zodie, dar si pe cei nascuti in Balanta, Varsator, Fecioara si Sagetator. Soarele va ramane in zodia Gemeni pana in data de 21 iunie, cand se va muta in Rac. Soarele in Gemeni ne va da mai multa energie, dorinta de a face cat mai multe lucruri in acelasi timp, chef de calatorii si de distractie. Si mult chef de vorba, cu prietenii.

Sursa: huff.ro