SAGETATOR 22.11-21.12
Viata personala si sociala. Solutia pentru multele goluri din viata personala mai asteapta putin, dar calea spre rezolvare este presarata cu puzzle-uri interesante care va cam dau peste cap pana le completati. Nivelul energiei pozitive are oscilatii pana in vara, cand veti gasi destule resurse sa mergeti mai departe iar prietenii va vor ajuta atunci cand traversati perioadele de cadere. Vestea buna vine in toamna cand explodati de buna dispozitie, iar cei din jur simt asta ca un impuls pentru noi aventuri.
Dragoste. In cuplu puterea dragostei se oglindeste in capacitatea dumneavoastra de a va convinge jumatatea cu cuvinte calme si intelepte. Discutiile legate de iubire nu raman simple vorbe in vant si au suficienta putere sa ajunga la inima cui trebuie. Vara si toamna fac sa va deschideti sufletul si mintea si sa-i ascultati cum va pricepeti mai bine in asteptarea informatiilor. Compasiunea va fi cheia de la usa intelegerii.
Pentru cei singuri, anul se pare ca incepe stangaci cand vine vorba de romantism. La inceputul lunii martie va ies in cale noi provocari si va legati de promisiuni chiar de la prima intalnire. In lunile august si septembrie puteti incepe noi relatii de durata dar daca va place sa va jucati cu focul s-ar putea sa va ardeti.
Cariera si bani. Daca incepeti anul gandindu-va la noi proiecte planeta Venus aflata in zodia Capricorn va va ajuta sa le indepliniti. Totul este sa rezistati si sa va atasati celor care vor sa va sprijine. Spre sfarsitul verii planetele par sa va trimita un mesaj criptat pe care il veti dezlega si veti gasi cheia ce se potriveste unei usi spre prosperitate.
Finantele au perioade de suis si de stagnare spre limita insuficientei. Beneficiati insa de o gandire rapida, care poate gasi mereu o portita spre rezolvare. Amintiti-va ca rezultatele pot fi uneori atat de frumoase incat nici nu ganditi ca sunt adevarate.
Sfatul anului: Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti.

CAPRICORN 22.12-19.01
Viata personala si sociala. Anul incepe cu cinci planete in zodia dumneavoastra: Soarele, Luna, Mercur, Venus si Pluto, iar acest lucru sugereaza ca veti fi foarte ocupati. Pastrati legaturile cu familia dar si pe cele ale unei relatii romantice puternice cu foarte mare efort. Acest lucru il considerati a fi placut insa uneori sunteti prea lenesi sa il faceti.
Dragoste. Daca la inceputul anului simtiti ca relatia cu persoana iubita este statica, tineti-va bine, urmeaza perioade cand va luati de mana si va refugiati intr-un loc uitat de lume. Faceti-va timp mai mult pe care sa-l dedicati dragostei si veti observa cum relatia de cuplu merge mult mai bine iar frustrarile dispar. Cand se apropie vara, panzele planetei Jupiter intra in zodia Leu si va ofera sansa sa va concentrati constant asupra casniciei, de asta data pentru a stabili o legatura si mai profunda decat cea existenta.
Cei singuri nu se pot gandi la un anumit prieten sau o cunostinta ca la un posibil partener de viata. Planetele par insa sa faca destule eforturi pentru a va convinge ca viata merita traita din plin, chiar daca nu va legati de cineva. Stabiliti prea multe limite si nu gasiti intotdeauna timp pentru configuratia completa.
Cariera si bani. Asa cum va spuneam si la inceput, anul incepe in forta si veti avea o explozie de activitati. Sunteti prea ocupati si trebuie sa luptati un pic mai mult pentru a va mentine echilibrul. Aveti destule resurse insa tineti cont ca nu sunteti singuri. Pentru a obtine ajutorul de care aveti nevoie, tot ce trebuie este sa-l cereti.
Invers proportional cu ocupatia sunt finantele. Fiti atenti la cheltuieli si mai ales la contributiile caritabile sau imprumuturile nejustificate. Daca vreun prieten sau o ruda are probleme serioase cu banii, ajutati-l insa tineti cont de limite. Nu va asumati mai mult decat puteti duce.
Sfatul anului: Nu te uita unde ai cazut, ci unde ai alunecat.

VARSATOR 20.01-18.02
Viata personala si sociala. Va puneti multe intrebari, insa nu veti avea toate raspunsurile la momentul potrivit. Daca ii consultati pe altii pentru sfaturi nu puteti fi complet multumiti de ceea ce auziti. Trebuie sa fiti precauti si sa nu va implicati in mai mult decat puteti face. Prietenii si familia pot fi uimiti de realismul sfaturilor. Daca sunteti obligati sa faceti ceva ce nu se potriveste cu intelepciunea dumneavoastra conventionala, respingeti-i politicos.
Dragoste. In relatia de cuplu nu va agitati prea tare in prima parte a anului, considerand ca eficacitatea este cuvantul potrivit si in niciun caz dragostea. Va veti sincroniza din nou incepand cu luna iunie. Totul este sa nu incercati sa inversati ceva doar pentru a va da seama cum functioneaza.
Cei singuri simt ca parca nu ar vorbi aceeasi limba ca alte persoane cu care intra in contact. Tot in prima parte a anului parca sunteti deconectati cand vine vorba de dragoste. Exista insa oameni care va gasesc amuzanti si, in acelasi timp, inabordabili. Planetele aranjeaza ceva pentru dumneavoastra. Se poate intampla spre toamna, cand intalniti pe cineva care vi se pare tocmai potrivit pentru gusturile dumneavoastra.
Cariera si bani. La locul de munca toate par sa decurga bine, iar ideile dumneavoastra arata atractiv. Pe tot parcursul anului ar fi un fel de pace si liniste in viata profesionala. Incercati sa veniti cu noi idei pentru ca asa s-ar putea sa obtineti si favoarea superiorilor. Este momentul sa nu va mai plecati la vorbele tuturor colegilor si sa nu va lasati inselati de ei.
Si situatia banilor este la fel de rotofeie, desi ati putea intra in conflict cu privire la gestionarea lor. Faceti multe achizitii de carduri si suferiti mici probleme la jumatatea anului. Incercati sa va achitati de imprumuturi sau datorii mai vechi deoarece se tot acumuleaza si va streseaza din ce in ce mai mult.
Sfatul anului: Important este sa nu te opresti niciodata din a-ti pune intrebari.

PESTI 19.02-20.03
Viata personala si sociala. Cand cineva va cere ajutorul sunteti aproape singurii din horoscop care sariti sa-i ajutati fara sa stati prea mult pe ganduri. Un prieten caruia i-ati oferit ajutorul ar putea sa va intoarca serviciul. Trebuie sa aveti grija deoarece unii oameni ar putea profita de pe urma dumneavoastra. Pastrati distanta fata de acestia.
Dragoste. Pentru cupluri, primavara acestui an este punctata ca fiind una de aur. Navigati intre intalniri cu persoana iubita si profitati de placutele nopti de primavara. Din cauza naturii dumneavoastra romantice este posibil sa va molipsiti si prietenii si chiar sa-i inspirati. In toamna, sfarsitul lunii octombrie sau inceputul lunii noiembrie, veti deveni foarte preocupati de bani si va veti neglija un pic jumatatea. Cel mai important lucru este de a ajunge la o intelegere impreuna.
Cei singuri se lasa ghidati de planetele Mercur si Venus, cele raspunzatoare de comunicare. Venus incepe retrograd si va impiedica orice sansa de a lega noi prietenii trainice. In cazul in care ati pus ochii pe cineva pana pe data de 5 aprilie, puteti considera totul aranjat. Profitati atat timp cat este mingea in terenul dumneavoastra.
Cariera si bani. Caminul poate constitui coloana vertebrala a succesului financiar si al carierei in acest an. Este tocmai momentul potrivit sa va pregatiti pentru noi provocari. Veti avea si perioade de regres, inceputul lui martie si pana la mijlocul lunii mai, cand strabateti mici furtuni legate bineinteles de finante. Preocuparile creative va pot aduce o sursa sporita de castig insa verificati de doua ori planurile financiare inainte de a va aventura intr-un nou teritoriu. Poate anul acesta veti obtine recunoasterea cuvenita pentru munca grea depusa pana acum. Puterea si autoritatea sunt naturale pentru dumneavoastra in domeniul profesional.
Sfatul anului: De ce repeti vechile greseli cand exista multe altele noi pe care sa le faci.