Cautare

120 de rezultate pentru "mercur" (4.87 secunde)
3 MERCUR â€" EXCES EMOÈšIONAL Puncte forte pentru 2019: ... Mercur. 4 ZINC â€" ECHILIBRU BINE DOZAT Esti o persoana vesela si sociabila, iar acesta va fi anul care va favoriza inteligenÈ›a stralucitoare de care dispui, dar nu te lasa prea mult atrasa de ideile abstracte.
Gemeni Mercur e dominat de Castor si Polux. ... Mercur va da binete si va poate certa cu cineva(familie, loc de munca).
- Aceasta presiune se exprima in milimetri coloana de mercur, pentru ca aparatele cu care s-a inceput masurarea tensiunii arteriale au fost tensiometrele cu mercur, care raman la fel de sigure si astazi.
- caci si asta implica ACTA, incheierea anonimatului on line - s-au dat deoparte, inspre Mercur, lasandu-i pe cei mai batrani sa protesteze separat.
De aceasta data, primarul s-a intrecut cu gluma, fiindca e vorba de cheltuieli de 1,8 miliarde pe care eu le-am suportat la parcarile de la Mercur.
Isi amintea acum ca nu a simtit niciodata un gust mai rau, ca de petrol, ca de mercur sau de sulf, iar dintii i s-au strepezit.
Dar el spune ca timp de un an de zile dupa aceasta intalnire a avut in gura un gust ca de mercur, acelasi gust ca cel pe care l-a simtit cand a mancat din fructul acela necopt.
Mercur iti deschide calea pentru toate proiectele si ideile. Vorbeste despre planurile tale cu colegii si sefii, unele dintre ele vor fi primite cu entuziasm.
Mihail Neagoe a confirmat pana la aceasta ora doar ca i s-a cerut sprijin in conflictul parcarilor de la Mercur (derulat in doua procese), si nu in calitate de avocat, ci de consilier municipal, dar spune ca nu ar refuza o implicare si in speta rezilierii, bineinteles cu conditia respectarii procedurilor de desemnare.
Potrivit reprezentantilor primariei, dintre magazinele care s-au inscris pana acum in cursa soldarilor fac parte Kenvelo, doua societati din Mercur, precum si real,- Hypermaket.
Pe cealalta parte a blocului S 200 va fi un mash cu mine", a spus ieri Mario Ovidiu Oprea.Alta pânza înfatisându-l pe Groza a fost postata ieri si pe magazinul MERCUR.
Cristian Dobre, ca imputernicit pentru Proiect SA, Iulian Cosmin Radutoiu (Reloc SA), Constantin Raducanoiu (Parc Turism), Gianluca Mantovani (Maglierie Cristian Impex), Gabriel Vladut (IPA SA), Gabi Toader (LERO Advanced Consulting), Catalin Stroe (Ruris Impex), Victor Popescu (Civitas PSG), Lucian Capitanescu (Erpia), Radu Neagoe (BRD - sucursala Dolj), Adrian Johan (Netrom), Catalin Adam (SC Pentru Lucrari Drumuri si Poduri), Virgil Fira (Moviplast), Constantin Popeci (Popeci Utilaj Greu), Marcel Scarlatescu (Redac) si Ioan Vigaru (pana ieri presedinte al CCI si reprezentant Mercur SA).
In perioada imediat urmatoare, AVAS urmeaza sa lanseze la privatizare trei societati la care statul este actionar minoritar: Aerostar Bacau, Transilvania Constructii Cluj-Napoca si Mercur Fagaras.
Agentiile BRD din marile centre comerciale Carrefour Orhideea, Carrefour Militari si Carrefour Brasov, cele din Mall-ul Jolie Ville din zona rezidentiala Pipera si Mercur Mall din Ploiesti vor fi deschise pentru operatiuni de casa de schimb valutar si toate tipurile de operatiuni de incasare de plati.
Marea Neagra s-au hotarat sa scoata la licitatie hotelurile Alfa, Beta, Gama, restaurantul Mercur impreuna cu punctul termic cu acelasi nume, restaurantul Dunarea, impreuna cu terenul aferent, dar si gradina Dunarea, braseria Saturn si grupul Jupiter.
Este vorba, in primul rand, despre hotelurile "Alfa", "Beta" si "Gama", la care se adauga Restaurantul "Mercur" si terenurile aferente acestuia, toate in statiunea Saturn.
Pe 10 aprilie ar fi trebuit sa fie scoase la vanzare, printre altele, hotelurile "Alfa", "Beta" si Gama", la care se adauga Restaurantul "Mercur" si terenurile aferente acestuia, toate in statiunea Saturn (acestea fiind licitate "la pachet") - 8.944.548 milioane de euro pret de pornire, Restaurantul "Dunarea" si terenul aferent acestuia - 857.109 euro, Gradina "Dunarea" si terenul unitatii - 211.191 euro, o parte a Cofetariei/Braseriei "Saturn" si terenul acesteia - 129.249 euro, Restaurantul "Minerva" - 1.197.524 euro, precum si Grupul Gospodaresc Jupiter -932.347 euro.
Cu preturi pentru toate buzunarele, carcasele de miei atarna la ora actuala in mai toate unitatile de alimentatie publica autorizate din localitate. In Piata "Mercur" din Mangalia (Piata centrala), oferta este destul de scazuta, dar cumparatorii nu lipsesc.
De asemenea, tot ieri se aflau in mars spre ecluza Agigea convoaiele "Plaur" (cu 2 barje de balast), "Mercur" (2 barje cu fier vechi si 4 barje goale) si "Dudinka" (slep motor cu porumb), in timp ce pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari se afla in mars convoiul "Terra 2" avand in compunere o barja goala.
AVAS mai detine actiuni la SC Coreal SA - 6,4%, IMR Campeni - 5%, Legume Fructe - 1,9%, MAT - 1,4%, Mercur - 2,6%, Retizoh - 7,3%, SUCPI - 2,2%, Sutrans Bailesti - 36,3%, Transport Utilaj Constructii - 47,2% si Triconf - 5,1%.
google-analytics.com