Cautare

2795 de rezultate pentru "mediu" (3.32 secunde)
'Grupul parlamentar PSD din Senatul Romaniei a decis sa se retraga din plenul Senatului, din respect fata de pensionari, dupa ce principalul amendament prin care se stabilea ca punctul de pensie sa nu poata fi mai mic de 45% din salariul mediu brut pe economie a fost respins prin votul coalitiei PD-L-UDMR-Independenti, grupul PSD refuzand categoric sa fie partas la genocidul pregatit pensionarilor.
Scaderile de salarii vor fi recuperate abia in 2013 Numarul mediu de salariati va scadea in acest an cu peste 100.000 de persoane, la 4,6 milioane de angajati, iar rata somajului va urca pana la 8,5%, respectiv 760.000 de someri inregistrati, concomitent cu o reducere mai mare a salariului real comparativ cu 2009, derapaj care va fi recuperat doar in 2013.
Catalin Doscas) Proaspatul director al Autoritatii Metropolitane de Transport(AMT), Adrian Crit, a vorbit in exclusivitate pentru B365.ro despre planurile pe termen scurt, mediu si lung ale institutiei pe care o conduce.
Cu toate ca Ministerul Mediului si Padurilor afirma intr-un comunicat de presa faptul ca in aceasta faza este vorba de explorare si nu de exploatare, va intreb daca in situatia in care zacamantul se dovedeste viabil, se demareaza studiul de impact de mediu si in urma analizelor rezulta influente negative atat din p.d.v.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat decizia privind exercitarea atributiilor presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu de catre Gheorghe Papuc, pana la numirea presedintelui institutiei. ... - Lorincz Csilla - din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Administratiei Fondului pentru Mediu;
Astfel, in cazul unei companii de asigurari, in care salariul mediu este de putin peste 400 de euro (brut), la un concediu medical de zece zile pentru o simpla gripa, sa zicem, cheltuielile depasesc 93.000 de euro.
Aici intra investitii pentru mediu ori cheltuieli pentru a avea produse la alte standarde sau certificarea dupa alte reguli. ... "Costurile suplimentare sint in general legate de mediu si de transport.
Salariul mediu net pe economie a crescut in martie cu 5,1%, pana la 7,08 milioane de lei, dupa corectia negativa de aproape 7% din februarie, venituri mai mari fiind consemnate in majoritatea sectoarelor economiei, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
El a mai spus ca se va "umbla" si la contributiile la fonduri, astfel incit acestea sa nu mai fie printre cele mai inalte din Europa, ci sa se situeze la nivelul mediu.
Conform unor date oficiale furnizate de Ministerul Finantelor Publice, pe ansamblul economiei, salariul mediu net din primele patru luni ale acestui an a crescut cu 23,5% fata de perioada ianuarie-aprilie 2004, pana la 7.122.990 lei vechi (712,2 lei noi).
salariul mediu net orar, atit la nivelul intregii economii, cit si la nivelul fiecarui sector in parte. ... La nivelul intregii economii, salariul mediu net in luna mai a fost de circa 7,2 milioane de lei vechi, mai precis 7.202.647 de lei vechi.
Zgomotul, tinut sub observatie In baza datelor furnizate de Agentia de Mediu Galati si Directia de Sanatate Publica, doi inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au elaborat un studiu privind zgomotul in muncipiul Galati, respectiv o harta a strazilor unde se inregistreaza depasiri ale nivelului maxim admisibil la ore e maxima intensitate, respectiv intervalul orar 6.00-18.00.
Astfel, pretul minim al cafelei este de 0,9 euro, cel mediu de 1,4 euro, iar cel maxim de 2,9 euro.
BCR ofera cu aceasta ocazie creditul de nevoi personale, in lei, Divers Extra BCR, cu o dobanda de 9,5% in cazul creditelor pe termen scurt si de 10% in cazul celor pe termen mediu si lung.
Gazprom va furniza Romaniei gaze naturale la un pret de 280 de dolari pe mia de metri cubi, in primul trimestru din 2006, si la un nivel mediu de 280-285 de dolari pentru restul anului, valori mai mari cu 10-15% fata de pretul actual.
Aceasta inseamna ca de la un rating "B", care desemna un mediu economic si politic instabil, Romania a trecut la un rating "A4", ceea ce dovedeste ca exista o probabilitate de plata, dar admisibila.
Protectia mediului va inghiti 25,5 milioane de dolari In anul 2006 va trebui cheltuite 25,5 milioane de dolari pentru realizarea unor proiecte de mediu, acest lucru fiind una dintre prioritatile conducerii Combinatului.
In ceea ce priveste Legea Fondului de Mediu, presedintele UGIR-1903, Ioan Cezar Coraci, a dat ca exemplu taxa de mediu, pe care o platesc posesorii de autoturisme.
Ulterior, Ministerul Finantelor Publice va elabora o strategie financiara si de indatorare publica pe termen mediu, care va stabili fondurile ce vor fi acordate, esalonat, pentru realizarea proiectelor selectate.
Astfel, pretul mediu platit de consumatorii casnici din Romania este mult mai mic decat pretul corespunzator categoriei de consum de 3.500 kWh/an aparut in presa.
google-analytics.com