Cautare

2795 de rezultate pentru "mediu" (3.98 secunde)
Persoanele fizice si asociatiile de proprietari pot beneficia de finantari pentru inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energia solara, energia eoliana si energia geotermala, se arata intr-un comunicat al Administratiei Fondului pentru Mediu.
Salariul mediu nominal net a fost in octombrie de 1.327 lei, in crestere cu 22,4% comparativ cu aceeasi luna din 2007 si cu 2,4% fata de septembrie, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Punctul de pensie de 45% din salariul mediu brut anual, un minus la buget de 1,5 miliarde de lei Mentinerea prevederilor legale care stabilesc valoarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut anual va genera un minus la buget de 1,5 miliarde de lei (0,26% din PIB), iar majorarea salariilor în sectorul bugetar, chiar si raportat doar la indicele inflatiei, va necesita alte cheltuieli de 1,36 miliarde de lei (0,28% din PIB).
Nivelul mediu al indicatorului PIB pe locuitor in UE a scazut cu aproape 1.500 de euro, pana la o valoare de 23.637 de euro. Romania detine doar 23% din nivelul mediu european in 2009.
Astfel, in intervalul 15:24 - 16:54, la nivel national, aproape un milion de telespectatori (mai precis 990.000) au urmarit meciul (ceea ce corespunde unui rating* mediu de 4,9% si unei cote medii de piata** de 19% ).
Pretul mediu initial de listare este de 184.000 de euro, iar pretul mediu de vanzare ajunge la 147.000 de euro", spun reprezentantii portalului imobiliar magazinuldecase.ro.
Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi si mediu Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi, mediu carora le este deschisa calea de noua lege a parteneriatului public-privat, a declarat marti premierul Emil Boc, la inaugurarea complexului comercial China Town de la Afumati.
Un studiu recent realizat de Bloomberg face o selectie de 60 de tari pe care le ordoneaza in functie de pretul pe galonul de benzina si de asa-numitul indicator "suferinta la pompa" care practic masoara cat la suta din venitul mediu zilnic al unui locuitor din tarile analizate se duce pentru a cumpara acel galon de carburant.
Partida Olanda - Germania, disputata la Harkov, in Ucraina si comentata de Emil Hossu-Longin, a adunat in fata micilor ecrane 1.464.000 de telespectatori la nivel national (ceea ce corespunde unui rating* mediu de 7,7% si 19,1% cotă
Reach-ul unei campanii intr-un anumit mediu de comunicare este dat de totalitatea utilizatorilor UNICI, care au activat in acel mediu de comunicare in perioada campaniei.
Reach-ul unei campanii intr-un anumit mediu de comunicare este dat de totalitatea utilizatorilor UNICI, care au activat in acel mediu de comunicare in perioada campaniei.
Precizez acestea pentru a interpreta corect nivelul mediu al pensiei de asigurari sociale de stat, situat la 810 lei, potrivit datelor comunicate pentru luna februarie 2013.
Un angajat Carrefour are un salariu mediu brut de 2.245 de lei, cu 3% mai mare decat in 2008, fiind cel mai mare salariu mediu oferit de un retailer mare, scrie ZF.ro.
Intr-un judet din Romania s-au inregistrat cresteri mai mari decat in Bucuresti Salariul mediu brut in mediul privat din Romania a crescut in acest an cu 4,1%, un avans aproape dublu fata de media nationala fiind raportat in judetul Timis, in timp ce pentru judetele din Transilvania, Muntenia si estul Romaniei castigul a ramas la acelasi nivel din 2013.
Minimele nocturne vor caracteriza o vreme relativ rece in primele nopti ale intervalului, apoi vor fi in crestere, mentinandu-se relativ constante pana spre sfarsitul celei de-a doua saptamani, intr-un ecart mediu de 4 la 8 grade.
The Grand Offices, sustinator al conceptului de work & leisure, lanseaza, in perioada 3 noiembrie â€" 3 decembrie, o campanie de promovare a confortului la birou, a unui mediu de lucru care sa ajute angajarii sa se concentreze optim, sa gestioneze stresul mai bine, sa-si sporeasca creativitatea si sa aiba o stare pozitiva, chiar la gandul ca vor merge a doua zi la munca.
Totul, pe acelasi vechi principiu scos la inaintare, de a sprijini politica de protectie a mediului, prin stimularea intineririi parcului auto si productiei de masini noi, cat si alte proiecte pentru reducerea poluarii, pentru un "mediu curat".
Mazare i-a atras atentia ministrului ca nu va semna niciodata un PUZ care nu a primit nici pana la aceasta ora avizul de mediu. ... "Daca primarul emite acum o autorizatie de constructie fara avizul de mediu, a doua zi este la DNA".
"Am urmarit-o dupa ce a rezolvat cele noua valuri succesive de inundatii, dupa ce a participat la constructia locuintelor pentru sinistrati, dupa ce a pus umarul la refacerea digurilor construite intr-un sistem ticalosit de PSD, dupa ce a accesat miliarde de euro pentru programe de mediu...
De retinut insa faptul ca imediat dupa momentul de glorie 2004, cand Alianta a castigat alegerile, fostul director de la Mediu, care nu era inscris in PD sau PNL, a fost convins sa renunte, oferindu-i-se o alternativa.
google-analytics.com