Cautare

2835 de rezultate pentru "medias strada verii" (2.71 secunde)
Directorul muzeului, Dan Basarab Nanu, se arata ingrijorat de eternele aminari ale lucrarilor, dar si de posibilitatea ca patrimoniul artistic sa ajunga in strada.
Deocamdata, toate cele trei parti lupta pentru o portie pe strada Ion Maiorescu.
Constructiile trebuie sa se incadreze in categoria centrelor "deschise", sistem prin care se urmareste eliminarea constrangerii copiilor de a sta acolo, facilitarea relatiei de incredere cu personalul centrelor si inlaturarea sentimentului de stigmatizare pe care copiii il reclama in momentul in care sunt luati din strada.
Sirul de santiere ale asfaltului în Banie a fost deschis ieri pe strada Brestei, chiar de primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Sirul de santiere ale asfaltului în Banie a fost deschis ieri pe strada Brestei, chiar de primarul Craiovei, Antonie Solomon.
De asemenea, SC Mans Euroconstruct Impex SRL, cu sediul pe strada Jupiter nr. ... Printre lucrari se numara si blocul FC 13 de pe strada Lirei nr.3, blocul FD 21 de pe strada Stelutei nr. 8 sau blocul U de pe strada Zmeurei numarul 3.
Dupa povesti precum semafoarele de la Consul, banda pierduta pe strada Dr. ... Ineditul desen a aparut pe strada Traian Lalescu, unde nu exista circulatie reversibila si nici nu este in prelungirea liniei continue duble.
La intersectia inelului median cu strada Avionului se va realiza un pasaj denivelat superior care sa faciliteze relatia cu arterele locale. Se ia in calcul posibilitatea prelungirii liniei de tramvai spre nord, pe Strada Campu Pipera.
Noua artera va face legatura intre strada Brasov si Soseaua Alexandria si va fi prevazuta cu doua pasaje subterane. ... Strada Brasov se termina la intersectia cu Bulevardul Ghencea. Ea va fi continuata cu o strada noua pana la Soseaua Alexandriei.
Patru pasaje subterane pe Soseaua Chitila Astfel, strada Godeanu va fi largita de la intersectia cu Soseaua Chitila pana la sensul giratoriu si amenajata de la intersectia cu strada 16 februarie, inclusiv sensul giratoriu.
Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor. ... In acest moment se lucreaza in zona Pietei Virgiliu si la portiunea dintre strada Occidentului si Calea Grivitei.
Adrian BALTEANU) Centrul de cultura arhitecturala UAR Noul sediu al Uniunii Arhitectilor din Romania, din strada Jean Louis Calderon, nr.
- Casa Nicolau Dobre, strada Stirbei Voda nr. 89 / strada Berzei nr. ... - Casa Gheorghe Cantacuzino, din strada Gutenberg, nr.
Street Delivery 2019 - Poezia e in strada! ... xxx A 14-a editie Street Delivery Bucuresti se concentreaza pe inspiratia scoasa in strada prin arta, cuvant, design, arhitectura, prin poeticile cotidianului, geografiile literare si metaforele orasului.
In 30 Aprilie, angajatii Adecco din peste 50 de tari vor iesi in strada pentru a oferi consiliere in cariera si seminarii gratuite pentru a ajuta tinerii sa isi imbunatateasca angajabilitatea.
Dar nu toti cei care au iesit in strada sunt de acord cu retragerea sefului Executivului de la Ankara. ... Daca initial oamenii au iesit in strada pentru a apara pomii dintr-un parc din Istanbul, acum ei cer respectarea principiilor fundamentale ale democratiei.
Incepeti plimbarea pe Strada Franceza, in partea de sud a Centrului Vechi, unde se pot vedea ruinele fostei Curti Domnesti si ale fostei Biserici Domnesti. ... Epicentrul actiunii este pe strada Smardan, dar pe orice strada este o optiune fie mai cofeinizata sau mai tare.
Fara caini pe strada in 18 luni. ... Dar bucurestenii si asociatiile neguvernamentale care adopta caini din adapsturi trebuie sa isi asume responsabilitatea ingrijirii lor, astfel incat acestia sa nu mai ajunga inapoi pe strada.
De cateva zile, pe Strada Valea Ialomitei nr. ... Dar, problema cea mai mare in aceasta zona, pe Strada Valea Ialomitei nr. ... De ce nu sunt sesizate de faptul ca pe aceasta strada nu mai e lumina?
De ce am iesit in strada impotriva la gratiere Draga Tetelu, ma numesc Costel Dumitriu, am 32 de ani, lucrez ca sofer cu doi copii minori, sunt din Bucuresti si vreau sa spun motivele care m-a facut sa ies din casa pe 22 ianuarie la orele 18:12 fix, ca sa manifestez impotriva la decretele de gratiere si amnistie, deci impotriva la PSD, ALDE si USR.
google-analytics.com