Cautare

2747 de rezultate pentru "media galaxy" (3.28 secunde)
Samsung Galaxy S models, Galaxy Note, Galaxy Tab, iPhone 3, 3G, 4, 4s, 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, LG G2, Sony Xperia, Motorola Moto, Google Nexus, iPad, iPod, Kindle, Nintendo 3DS si multe altele.
Musamalizarea OZN si mass-media (Autor:
Realitatea Media SA din Bucuresti a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) prelungirea licentei audiovizuale pentru postul Realitatea TV. CNA analizeaza, in sedinta de marti, solicitarea Realitatea Media SA.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Ulterior, media acestora va scadea pana spre 2 - 3 grade in ultima noapte din martie, urmand sa oscileze intre 4 si 7 grade, deci si regimul termic nocturn va fi apropiat de cel normal pentru prima decada a lunii aprilie.
Credit cu avans 1 leu si plata in aprilie Tot in domeniul ofertelor de creditare, Media Galaxy prelungeste pe parcursul lui decembrie promotia de creditare "1 LEU".
Preturile produselor electronice de larg consum din Romania se situau in primavara lui 2007 la 95 la suta fata de media din Uniunea Europeana, iar in cazul produselor electrocasnice la 93 la suta fata de media din UE, potrivit unui studiu publicat de Biroul de Statistica al Uniunii Europene (Eurostat).
SONDAJ/Doar un SFERT dintre romani cred in INDEPENDENTA media Doar unul din 4 romani crede ca mass media sunt independente, in timp ce majoritatea covarsitoare se declara nemultumita de felul cum politicienii ii informeaza pe oameni in legatura cu deciziile lor, potrivit unui sondaj Konrad Adenauer Stiftung - Media Links, realizat in decembrie 2014.
Dupa cum arata cifrele de vanzare a putinelor cotidiene generaliste nationale care au mai ramas pe piata, printul este media de difuzare unde cuvintele vor muri mult mai devreme.
Petrom, Rompetrol si BCR - principalele 3 companii asociate cu domeniul CSR in social media romaneasca Am dorit sa observam care dintre principalele companii care desfasoara actiuni de CSR in Romania sunt cel mai des asociate cu acest context de catre participantii in social media.
Masina intregeste gama europeana a acestei marci si are la baza succesul pe piata al lui Ford C-MAX, iar in ce priveste clasa se pozitioneaza intre Ford Mondeo Wagon si Ford Galaxy cu sapte locuri.
In MLS evolueaza deja staruri ca David Beckham (Los Angerels Galaxy), Thierry Henry (New York Red Bulls), Torsten Frings (FC Toronto) si Robbie Keane (Los Angerels Galaxy).
Samsung raspunde cu o reducere cuprinsa intre 250 si 500 de euro pentru cumpararea unui televizor din gama sa de produse si a unei tablete Galaxy Tab 10.1, scrie Les Echos. ... iPad-ul Apple, Galaxy Tab al Samsung, Sony S si Optimus Pad de la LG.
Monster Galaxy Lansat in decembrie 2010, Galaxy Monster este una dintre primele incercari de clonare a Pokemon, unul dintre cele mai populare jocuri de rol (RPG) de la Nintendo.
Prima tableta a fost iPad, lansata de compania Apple, urmata de Samsung Galaxy Tab, precum si altele.
Samsung Galaxy Tab 3 de 7". Procesor dual-core la 1.20GHz, 1GB RAM, 8GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Android 4.1.2 4.
La data lansarii, Samsung Galaxy Tab de 8.9" era considerata rivala directa a iPad-ului. ... Fata de tabletele cu Android 1.x, Galaxy Tab era un mare pas inainte, oferind chiar suport pentru Flash 10.1.
In numai doua zile de la lansarea sa in Coreea de Sud, Samsung Galaxy Note 7 inregistrat un numar record de precomenzi in tara mama:
In acelasi pachet, Vantu, prin unul dintre avocatii sai, Florea Felix, i-a infiintat si o firma lui Turturica, Media Analyst, in ianuarie 2005, declaratia de asociat unic fiind atestata sub numarul 76 in 28.01.2005 la cabinetul avocatului, ca si contractul de comodat pentru sediul din bld.
Apoi, vremea se va incalzi pana la sfarsitul primei saptamani, cand media regionala a maximelor va fi de 22-23 de grade Celsius.
google-analytics.com