Cautare

2747 de rezultate pentru "media galaxy" (5.79 secunde)
In perioada 24 - 27 noiembrie 2018, va fi mai cald decat in mod obisnuit, cu valori termice diurne in medie intre 8 si 10 grade Celsius, apoi vremea se va raci, astfel incat media maximelor va fi in scadere pana in jurul valorii de 3 - 4 grade Celsius.
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
Sebastian Ghita nu va mai fi managerul Realitatea Media.
Sorin Enache a fost desemnat sa conduca Realitatea, sub autoritatea Rovigo Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca Sorin Enache este persoana desemnata sa conduca Realitatea Media, el desfasurandu-si activitatea strict sub autoritatea Rovigo, dupa ce contractul de management cu Asesoft a fost denuntat.
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
Romania s-a situat in 2011 pe penultimul loc din Uniunea Europeana (UE) dupa valoarea Produsului Intern Brut pe cap de locuitor exprimat in paritatea puterii de cumparare standard (PPS), cu 49% din media UE, fiind urmata doar de Bulgaria, potrivit NewsIn care citeaza estimarile Eurostat publicate astazi.
Motivul protestului este neplata VOLUNTARA a salariilor si drepturilor de autor cuvenite pe ultimele patru luni de catre societatea Intact Publishing SRL, parte a Intact Media Group, care detine Jurnalul National.
1.Categoria Media online, premiu oferit de Calin Moje, membru in Biroul Federal de Oina, pentru Agerpres; 2.Categoria Media Radio â€" premiu oferit de Sergiu Frangulea, membru in Biroul Federal de Oina, pentru Radio Romania;
Si Media Fact Book 2009, studiu dat publicitatii de Initiative in octombrie, face referire la o scadere a investitiilor in publicitatea online, de 15-20% in 2009, dupa cresterea spectaculoasa din 2008. "Pe segmentul internet media, scaderea inregistrata in 2009 poate fi recuperata usor.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
Ulterior, vremea se va incalzi usor, iar pana la finalul saptamanii media maximelor va fi de 25 -26 de grade, iar a minimelor de 13 - 14 grade.
Nu vor fi variatii termice mari, iar media maximelor va fi intre 10 si 13 grade Celsius. ... CRISANA Vremea se va raci, astfel ca, in data de 14 martie, media temperaturilor va fi cu 7-8 grade Celsius mai mica.
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
Consumatorii de media vor putea accesa gratuit pagina de web "Media Index", prima baza de date on line cu informatii despre companiile de media din Romania si patronii lor incepand de astazi, cand se sarbatoreste Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
In zona Crisanei, media temperaturilor maxime va creste, de la aproximativ 3 grade in prima zi a intervalului de prognoza, pana la 13 grade pe 4 si 5 ianuarie, cand vremea va deveni calda pentru aceasta perioada.
In intervalul 6 - 9 decembrie 2018, media acestora va fi de 0 - 2 grade Celsius, dupa care scaderea va fi treptata, astfel ca pentru mijlocul lunii decembrie 2018 sunt prognozate minime in jur de minus 6 grade Celsius.
Conform monitorizarilor ARBOmedia, peste jumatate din top 50 spenderi de publicitate din Romania au folosit si media online in mixul de comunicare in 2005.
Media minimelor termice va fi de 4...6 grade in primele doua nopti si va creste pana la o valoare in jur de 11 grade spre finalul saptamanii.
google-analytics.com