Cautare

1758 de rezultate pentru "masini de gaurit" (5.65 secunde)
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA).
Volvo va incepe sa produca masini in China. Dupa cum informeaza site-ul Autoracingdaily.com, compania urmeaza sa realizeze noul model Volvo S30 la o uzina din orasul Chongqing, detinuta de Changan Ford.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. Liderul de necontestat este Bugatti Veyron 16.4, un bolid in valoare de un milion de dolari.
In conditiile in care oficialii de la Bucuresti sustin in continuare ca economia romaneasca este pe un trend ascendent si chiar ca s-a "supraincalzit si a inceput sa duduie", iata ca deficitul balantei comerciale s-a majorat in primul trimestru cu 49,5%, la 2,354 miliarde de euro.
Din cauza importurilor masive de automobile second-hand, vanzarile de masini Dacia in piata interna ar putea scadea usor in 2007 fata de acest an, a declarat pentru The Money Channel FranÇois Fourmont, director general Dacia.
Pentru anul 2007, tot mai multi specialisti sunt de parere ca masinile romanesti vor castiga in fata masinilor straine cumparate la mana a doua din strainatate.
Craiovenii sunt nemultumiti ca trebuie sa stea cu orele la cozi pentru a-si declara contractele de leasing in baza carora vor plati taxa pentru masini. Autoritatile au prelungit pana pe 15 februarie termenul pana la care posesorii de masini in leasing pot depune actele.
Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice (MFP) si cei ai Comisiei Europene au cazut de acord ca, in prima saptamana din martie, Romania, prin MFP si Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, va trimite o propunere privind taxa de prima inmatriculare Comisiei Europene, se arata intr-un comunicat MFP.
Auto Italia, importatorul marcii SsangYong, a lansat oficial in Romania automobilul de teren SsangYong Actyon, modelul cu cele mai mici dimensiuni din gama marcii sud-coreene.
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca.
Platforma Regiei Autonome de Transport Craiova, de pe Calea Severinului, va fi, începând de sâmbata, gazda persoanelor fizice si juridice interesate sa investeasca în agricultura.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? Nu ai sau nu vrei sa dai 8.000 de euro pentru un Logan cu dotari minime? ... Internetul geme de oferte de automobile second hand din strainatate.
Dupa aducerea masinii în tara, este indicat sa mai faci mici operatiuni de întretinere.Chiar daca masinile la mâna a doua au carnet de întretinere în service, totul ramâne la nivel de declaratii si încredere.
Sfirsitul saptaminii trecute a fost unul de cosmar pentru angajatii RAR Galati, in conditiile in care zilnic au trecut pragul institutiei in medie 150-200 de masini.
Etapa a treia, si ultima a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, Rabla 2007 incepe astazi si se va incheia pe 12 decembrie. Pentru acesta faza au fost alocati aproape 1 milion si jumatate de lei, reprezentand suma primelor de casare acordate de stat.
Renault a lansat ieri in Constanta cea de-a treia generatie Laguna, una din cele mai de succes modele ale grupului francez.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a atentionat ieri proprietarii de masini non-Euro ca este foarte posibil sa fie obligati sa renunte la autoturisme de la 1 ianuarie 2011, daca Uniunea Europeana va aproba directiva privind scoaterea din circulatie a acestui tip de autovehicule.„Este foarte probabil ca la nivelul Uniunii Europene - si este o atentionare pe care o fac tuturor detinatorilor de masini poluante non-Euro - de la 1 ianuarie 2011 sa fie adoptata o directiva pentru scoaterea acestor masini din circulatie“, a spus Tariceanu.
Dupa ce s-a convins de succesul celor de la Renault cu modelul Logan, Volkswagen s-a hotarât sa arunce pe piata un concurent pentru masina produsa de Dacia la Mioveni. Germanii vor produce, de la sfârsitul anului 2009, la uzina lor din Kaluga, Rusia, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo.
Puzderie de evenimente in litoralul sudic, in aceasta perioada. O delegatie ce reprezinta municipiul Mangalia se va deplasa, in perioada 15 - 19 mai a.c., la Aywaille-Belgia pentru a participa la editia din acest an a Galei Internationale de Box Romania - Belgia.
google-analytics.com