Cautare

2672 de rezultate pentru "masina ridicata pitasti" (3.26 secunde)
Cand spui Jeep, te gandesti in primul rand la o masina de teren 4x4 bengoasa, genul aspirator de femei, cu care ori urci muntii pe circuite off-road, ori mergi la club, seara, cu viteza a doua, sa fii vazut cand te dai jos din monstrul pe patru roti.
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
Prima - alegerile ratate la nivel de Organizatie Judeteana a PD Constanta, a doua - legata de masina pe care nu de foarte, foarte multa vreme si-a achizitionat-o si de care este atat de mandru de nu-si mai incape in piele. ... aerian decat ii permite masina.
Creaturi si ciudatenii • Pe 11 februarie 2012, ora 23:20, la Mortegliano, Udine, Italia, un om care lucra in sectorul chimic, se intorcea din schimbul de dupa-masa cu masina, de la Palmanova la Codroipo. ... Rulau cu masina pe un drum lateral.
Viceprimarul orasului Petrila, Dumitru Rascolean, este cercetat de o comisie din cadrul primariei, dupa ce o parte a consilierilor locali au sesizat ca edilul ar fi participat cu masina primariei, de 1 Mai, la o manifestare organizata de PSD - partid in care ocupa functia de presedinte al organizatiei din Petrila si vicepresedinte al organizatiei judetului Hunedoara.
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Cand pornim spre o reprezentanta sau targ de masini, cu gandul de a ne achizitiona masina mult visata, pe langa stilul atragator si performantele ei, ne informam si de puterea motorului sau "caii putere".
Constructorul Ford a lansat de curand pe piata romaneasca noul model S-MAX, o masina familiala cu alura sportiva.
Acest lucru nu face decât sa ajute craiovenii sa-si aleaga masina care li se potriveste cel mai bine.Chiar daca vremea a fost sufocant de calda, printre masinile expuse pe esplanada Teatrului National se plimbau, înca de la deschiderea autoshow-ului, zeci de craioveni.
Neavizatii pot crede ca e masina unui excentric caruia îi place culoarea portocaliu. ... Cuplat la o cutie manuala cu sase trepte, propulseaza masina la 240 km/h.
Neglijata timp de 25 de ani si "programata" sa isi gaseasca sfarsitul intr-un hambar ce urma sa fie demolat, masina a captivat imaginatia tanarului Pfaff.
Omul e nebun dupa o masina, un Volvo P 1800 pe care a cumparat-o in 1966. ... Masina a fost cumparata noua, iar Gordon a fost atat de incantat de ea, incat in primele 48 de ore de cand a luat-o, a parcurs 2.400 km.
N-o sa incep sa va spun cum ar trebui sa manevrati masina in conditii de iarna, inainte de a va spune ca nu aveti ce cauta cu pneuri de vara pe zapada.
E vorba despre o ipoteza lansata de un istoric conform careia Hitler a furat schita de "masina a poporului", celebrul, astazi, Volkswagen, de la un inginer evreu pe nume Josef Ganz.
Nepastrand distanta regulamentara fata de masina din fata sa (o Skoda), a acrosat-o, trimitand-o pe contrasens (masina Skoda), unde a intrat in coliziune cu un BMW X5, iar in urma impactului pasagera din dreapta a BMW-ului (o tanara, in varsta de doar 30 de ani) A DECEDAT!
Lovitura de teatru in privinta soferului care a intrat cu masina in Spitalul Judetean Craiova (Autor: Eugen Dinu) Rasturnare de situatie in privinta soferului care a intrat cu masina in usile Spitalului Judetean din Craiova. Un sofer beat a intrat cu masina in unitatea de primiri urgente.
Un Porsche 911 Turbo, la vanatoare de soferi pe DN1, in Prahova Masina, cu 420 de cai putere și 3600 CMC, prinde suta de kilometri in doar 5 secunde.
Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) si in Biserica Catolica Buna Vestire ridicata pe locul unde a fost casa Sfintei Familii.
In ce priveste Ministerul Public, Kovesi a spus ca s-a facut o analiza a obiectivelor pe care trebuie sa le urmareasca, in asa fel incat anul viitor sa fie ridicata monitorizarea.
Ceea ce s-a observat pana acum din datele adunate si prelucrate de Inspectoratul de Concurenta, judetul Constanta nu are un mediu de afaceri canalizat spre o industrie de prelucrare solida, si ca, surprinzator, comertul cu ridicata si amanuntul ocupa o pondere insemnata, devansand alte sectoare, cum ar fi turismul.
google-analytics.com