Cautare

2672 de rezultate pentru "masina ridicata pitasti" (3.64 secunde)
Cum supravietuiesti fara aer conditionat cu masina, la drum lung, pe canicula Se intampla multor soferi sa porneasca la drum lung, pe canicula, cu sistemul de aer conditionat defect, ineficient din cauza lipsei freonului, sau cu o masina care nu dispune de aceasta optiune din fabrica.
Tolo - locul de unde nu as mai pleca Mica statiune Tolo, din regiunea Argolida, peninsula Peloponez, am descoperit-o prima data in anul 2003, cand am facut o excursie cu masina, pe un traseu stabilit cu un agent de turism foarte priceput.
Pe 26 noiembrie 1979, in primele ore ale noptii, in Cergy-Pontoise (Val d’Oise, Franta), trei tineri plecau cu o masina sa vanda la piata niste blugi.
Curios, Johnson s-a indreptat cu masina de interventie intr-acolo. ... Masina de patrulare statea de-a curmezisul, in mijlocul drumului. ... - Am condus masina de patrulare in acea noapte. ... Dupa incident, atat ceasul lui Johnson, cat si ceasul din masina lui, erau in urma cu 14 minute.
Din neglijenta sau de oboseala, multi parinti isi uita copiii in masina, mai precis intr-un cuptor incis. Cateva minute sunt suficiente pentru ca cei uitati intr-o asemenea masina sa moara.
Unul dintre sustinatorii violatorilor a speriat-o ca da cu masina peste ea chiar in curtea liceului. ... Cum a vazut-o, a pornit masina si a trecut la intimidare, milimetric pe langa ea. ... Baiatul se afla la volanul unui autoturism si cand a vazut-o a simulat ca o calca cu masina.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
La inceput au crezut ca e vreo antena de telecomunicatii, dar apoi au distins un obiect luminos care parea sa se apropie de masina lor. ... Cei doi au oprit masina si au coborat pentru a vedea mai bine ce se petrece.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Politistii au avut informatii ca in masina erau trei persoane si, minute bune, au cautat o alta victima prin padure. "Prima oara s-a gasit o victima in masina care a fost incarcerata si aceea este decedata.
Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata. In urma impactului, masina a fost proiectata la cel putin 300 de metri.
Cum va spuneam, m-a socat sa vad la tv asemenea coloane de masini prinse in zapada, cu oameni inghetati, fara combustibil, eventual si cu copii in masina. ... Plus ca degeaba merge masina, daca tu nu mai vezi soseaua.
Aceasta a cumparat in anul 2008 o masina de la o firma de leasing din Bucuresti si nu a mai achitat ratele. Patru ani de zile masina a fost data in urmarire nationala dupa ce femeia a refuzat sa respecte contractul incheiat cu firma de leasing.
O masina are nevoie de refacerea unghiului de fuga atunci cand cauciucurile se uzeaza rapid si neuniform, cand o masina nu ruleaza drept ci trage intr-o oarecare parte, cand sunt schimbate anumite piese precum capetii de bara.
Cand masina ajunge la o usoara limita, te pune singura pe drum, adica intra sistemele in actiune. Si atunci tu, nefiind suficient de pregatit la volan, nu rau-intentionat, nu teribilist, ai senzatia ca deja stapanesti masina si cresti viteza, cresti ritmul.
Proportia femeilor care au apreciat ca sanatatea le-a afectat activitatea cotidiana este mai ridicata decat cea inregistrata la barbati (31,0% fata de 20,9%).
Intervalul de prognoza va debuta cu valori medii nocturne negative, in general de minus 7 - minus 5 grade Celsius, insa ulterior, intre 5 si 8 decembrie 2018, temperatura minima medie va fi mai ridicata, in jurul unei medii de minus 2 grade Celsius.
Saptamâna trecuta, volumul tranzactiilor bursiere a fost dublu fata de perioada precedenta.Saptamâna trecuta, s-a înregistrat o volatilitate mai ridicata a titlurilor lichide si la volume mai mari la începutul saptamânii.
google-analytics.com