Cautare

1068 de rezultate pentru "martis biatrice si iulian ionescu" (3.06 secunde)
Senatorul PD-L Iulian Urban a declarat, vineri, la RFI Romania, ca in Guvern au fost "plantati fel si fel de oameni, care n-au nici o legatura cu posturile respective, unde au fost pusi oameni pe baza de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenti, care n-au ce sa caute acolo".
Legislativul se ocupa cu meteo - analiza de Iulian Anghel (Autor: Iulian Anghel) In Parlament se adopta legi de tipul "cinstirea eroilor de la Fantana Alba", "comemorarea dezrobirii romilor" sau a "meteorologiei".
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
USL va castiga chiar si in conditiile comasarii alegerilor Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, sambata, ca USL va castiga alegerile chiar si in conditiile comasarii alegerilor, iar motivul pentru care PDL vrea acesta comasare este reprezentat de frica pe care o are aceasta formatiune fata de votul electoratului.
Situatia de la Senat a devin incerta dupa ce senatorii Mircea Banias si Iulian Urban si-au anuntat miercuri demisiile din PDL. ... Iulian Urban si Mircea Geoana (primul a anuntat ca va vota cu puterea, al doilea cu opozitia).
Sapte consilieri locali - cei sase dati afara din PDL si cu al saptelea, aproape exclus din PNL - au propus schimbarea lui Flavius Sirop de la sefia Salubritatii Consiliul Local Craiova, intrunit astazi in sedinta ordinara, urmeaza sa decida, printre altele, si asupra propunerii de suspendare a pedelistului Flavius Sirop din functia de manager public si director general la SC Salubritate Craiova SA.
Realitatea.net informeaza ca 4 senatori isi vor anunta in plenul Senatului de luni 5 martie 2012 demisia din PDL si trecerea la USL Senatorul PSD Ioan Chelaru a declarat, pentru REALITATEA.NET, ca 4 parlamentari ai PDL si-au negociat intrarea in PSD.
Sapte consilieri locali - cei sase dati afara din PDL si cu al saptelea, aproape exclus din PNL - au propus schimbarea lui Flavius Sirop de la sefia Salubritatii Consiliul Local Craiova, intrunit astazi in sedinta ordinara, urmeaza sa decida, printre altele, si asupra propunerii de suspendare a pedelistului Flavius Sirop din functia de manager public si director general la SC Salubritate Craiova SA.
Colonelul Robert Iulian Vita (foto) este de ieri noul inspector-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Gorj. ... Robert Iulian Vita a fost instalat ieri in functie in prezenta colonelului Marian Zaharia, seful Directiei Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.
Comisia de industrii din Camera Deputatilor a dat astazi raport favorabil pentru Legea Energiei, cu unanimitate de voturi, informeaza NewsIn.Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii, a precizat ca legea energiei obliga producatorii sa puna in piata in mod transparent, nediscriminatoriu si concurential toata cantitatea de energie electrica, respectiv gaze naturale.
Iulian Leca) Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a aparut intr-o poza infasurat in steagul secuiesc, fiind flancat de primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, si presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor.
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Printre prioritatile activitatii de lobby ce urmeaza a fi desfasurata in cursul acestui an de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si respectiv ale organizatiei teritoriale din judetul nostru a acestei federatii patronale - Patronatul IMM Constanta - se numara simplificarea administratiei fiscale prin trecerea la declaratii de TVA anuale pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si amnistierea de taxe si impozite a veniturilor scoase la suprafata si aduse in tara pe parcursul anului 2005.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Iulian Dobrea, ne-a declarat ca 70% dintre ele vor disparea, o parte dintre detinatorii unor astfel de utilaje luind singuri decizia de a renunta la afacere. ... Iulian Dobrea.
Societatea furnizoare de agent termic din localitate, Rominterm, continua si zilele acestea probele "la rece" la calorifere si instalatiile exterioare, urmand ca, in cursul week-end-ului, sa inceapa, pe "bucatele", si furnizarea caldurii.
Evenimentele meteorologice care au avut loc la inceputul lunii ianuarie care au lasat fara energie electrica 157 de localitati din judetul Galati au costat societatea locala de distributie a energiei electrice 14,7 milioane de lei, a declarat directorul general al Electrica Galati, inginer Iulian Arama.
"Consumatori suntem noi toti" reprezinta denumirea unui proiect initiat intre Constanta si orasul bulgaresc Dobrici care vizeaza crearea unei retele regionale de business, tinandu-se cont de nevoile si cerintele consumatorilor, a declarat ieri Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si coordonatorul proiectului amintit.
Surse din interiorul societatii ne-au spus ca oamenii sint decisi sa nu mai lucreze daca nu-si primesc repede salariile si bonurile de masa ce nu le-au mai fost acordate de la inceputul anului 2006. ... Nu s-a lucrat la Commet nici joi, si nici vineri.
Agricultura si cei care o profeseaza sunt doua dintre elementele care au mare nevoie de ajutor in aceste momente, mai ales dupa ce am aderat in Uniunea Europeana.
google-analytics.com