Cautare

63161 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (4.15 secunde)
20.900,52 lei este suma pe care reprezentantii Asociatiei de proprietari nr. 3 "Nicolae Titulescu" din Craiova au cheltuit-o pe onorarii cu avocati, executori judecatoresti, expertize si contraexpertize contabile.
au plantat pe una in poarta Palatului Elisabeta sa transmita ultimele stiri din Elvetia ! Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani. ... In legatura cu posibilul miting mare al PSD nu-mi fac multe iluzii.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate. Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare: aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Cel putin unul dintre cei sapte operatori de plaja se va alege cu dosar penal pentru fals si uz de fals dupa ce a castigat licitatia organizata de Directia Apelor Dobrogea Litoral prezentand un dosar in care a introdus intentionat date eronate.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa a adresat Comisiei Europene o serie de intrebari scrise privind competentele institutiilor UE in materie penala si conditiile ce ar trebui intrunite, din punctul de vedere al Comisiei, pentru ca elaborarea normelor juridice europene de drept penal material si procedural sa se justifice, se precizeaza intr-un comunicat de presa al acestui europarlamentar roman.
Atunci cand le luam medicilor si demnitatea, avem sanatatea pe care o meritam!.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Aceasta are la activ trei dosare penale, iar procurorii gorjeni au inceput cercetarile in urma sesizarilor primite de la numerosi cetateni din localitate.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ca stiti mai multe poate decat mine sau ca sef de stat cu siguranta aveti mai multe informatii.
Purtatorul de cuvant al Coalitiei de guvernare PSD - PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat astazi ca s-a stabilit ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe cele doua Coduri, cel Penal si Civil, urmand ca pana la inceputul lunii iunie sa mai aiba loc intalniri cu reprezentantii societatii civile si cu toti cei interesati.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: Deci, ca atare, domnule presedinte, vreau sa subliniez in incheierea alocutiunii mele ca este... ... Da, e mult, dar si legea este foarte complicata. Ma iertati, nu am specializare in domeniul respectiv.
Premierul Emil Boc a cerut, in sedinta Senatului si Camerei Deputatilor reunite in plen pentru asumarea raspunderii pe cele doua Coduri, un vot de incredere "pentru o reforma de profunzime a sistemului juridic romanesc".
"Basescu a ramas singurul din Romania cu super-imunitate!" Singura super-imunitate din Romania este cea a presedintelui Traian Basescu, el neputand fi urmarit penal pe perioada mandatului sau, afirma ex-premierul pesedist, Adrian Nastase, pe blog.
Consiliul Europei:Romania a implementat doar trei din cele 20 de recomandari ale Grupului Statelor impotriva Coruptiei Romania a implementat in totalitate doar trei din cele 20 de recomandari ce ii fusesera facute de Grupul Statelor impotriva Coruptiei (GRECO) in raportul intocmit in 2010 de acest organism al Consiliului Europei, dupa cea de-a treia runda de evaluare cu privire la doua teme:
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Raportul ECRI" , pe care o puteti citi in continuare.
La DNA este de cateva zile un adevarat pelerinaj. ... Traim vremuri interesante, in fiecare zi se intampla ceva. Vulgul are si el satisfactiile lui vazand capete de granguri, de multimilionari in euro, iesind spasiti din limuzine, flancati de bodyguarzi si avocati, dand tot felul de declaratii neconvingatoare.
Un nou pact pentru statul de drept?.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Din ciclul "nu ne mai mira nimic in Romania", cea mai mare hotie legala la ora actuala din tara asta o reprezinta firmele de ridicari auto. ... Cine parcheaza masina intr-un loc nepermis este normal sa fie sanctionat cu amenda.
google-analytics.com