Cautare

63124 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (4.44 secunde)
Deputatii au adoptat, pe articole, modificarile la Codul Penal vechi, din perioada comunista, cu exceptia a trei texte care vizeaza data la care intra in vigoare reglementarile.
Trecerea la statul de drept impunea crearea si adoptarea unui nou Cod Penal. ... Romania lui 2006 se bazeaza in continuare pe Codul Penal din 1968.
Pentru un absolvent al unei facultati de drept, a deveni avocat insemna trecerea prin varii furci caudine care incepeau prin a fi acceptat ca ucenic pe linga un cabinet de avocatura.
Proiectul viitorului Cod penal a fost aspru criticat atat de reprezentanti ai procurorilor si judecatorilor, cat si de cei ai societatii civile, la seminarul organizat de Freedom House Romania, in cadrul proiectului "Initiativa pentru o Justitie Curata".
Ne-am luat dupa sloganul scris pe afise - Presedintele lucrului bine facut - si ne-am asezat intr-o mare Sala de Asteptare, din care n-am mai plecat de atunci.
Cinci avocati din Timisoara au fost batuti de trei tineri dupa un scandal pornit in fata unui fast food din oras. In timpul altercatiei, unul dintre avocati a fost lovit cu un obiect metalic in cap si a fost transportat la spital.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
Eu nu pot califica altfel iesirea instigatoare a lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, impotriva unui guvern legitim, pe care el l-a numit in functie, cu doar cateva saptamani inainte.
Subiectul discutiilor il constituie cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a caror absolvire ar echivala pentru unii cu obtinerea definitivatului in avocatura, in timp ce altii sustin exact contrariul Confuzia a pornit chiar de la reprezentantii Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (IPPA), care au comunicat in teritoriu ca absolvirea cursurilor amintite nu le-ar da dreptul stagiarilor sa profeseze ca avocati definitivi, urmind sa poata face acest lucru la finele celor doi ani de stagiatura.
Judetul Constanta a avut, in cei 17 ani de democratie parlamentara, peste 60 de deputati si senatori.
Conform unui document obtinut pe surse de DC News, Klaus Iohannis este acuzat de catre Parlamentul Romaniei de inalta tradare. Parlamentul Romaniei, in temeiul art. ... Documentul este primit pe surse PSD.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Presa romana titra in aceasta dimineata "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol". Pe numele sau ar exista un dosar penal, bazat pe plangerea depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.
In procesul cu firma americana Noble Ventures, ce se desfasoara la Washington in fata Curtii de Arbitraj de pe langa Banca Mondiala, statul roman a platit deja cheltuieli de judecata de 10 milioane de dolari.
Ce scenariu il devasteaza pe Traian Basescu Partea presei care i-a scris osanale lui Traian Basescu de la declansarea suspendarii din vara acestui an a fost in ultimul timp, pe rand, strabatuta de curentul indoielii, cu privire la pozitia presedintelui dupa scrutinul legislativ de duminica.
15.000 de contribuabili trebuie sa depuna in acest an declaratii de venit. Doar 600 dintre acestia se stie ca sunt asimilati profesiilor liberale:
15.000 de contribuabili trebuie sa depuna in acest an declaratii de venit. Doar 600 dintre acestia se stie ca sunt asimilati profesiilor liberale:
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
20.900,52 lei este suma pe care reprezentantii Asociatiei de proprietari nr. 3 "Nicolae Titulescu" din Craiova au cheltuit-o pe onorarii cu avocati, executori judecatoresti, expertize si contraexpertize contabile.
FARCAS) Unul dintre principalii declansatori ai proiectului OZN al Pentagonului, finantat in perioada 2008-2012, a fost Harry Reid, timp de 30 de ani senator de Nevada, un timp chiar lider al majoritatii democrate, care s-a retras recent din activitate.
google-analytics.com