Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a implinit marti 39 de ani. Ziua de nastere nu a fost marcata prin nimic deosebit in primarie, intrucat primarul nu obisnuieste sa organizeze chefuri festive.
„Nu practic obiceiul de a-mi tine ziua de nastere cu tam-tam. Nu mi-am tinut ziua de nastere nici cand am implinit 18 ani. Sper ca anul viitor, cand voi implini 40 de ani, sa organizez o petrecere mai mare. Marti a fost o zi normala, de lucru“, a precizat Emil Boc. De ziua lui, edilul- sef al Clujului a primit trandafiri portocalii si sampanie. Florile din partea Organizatiei de Studenti a PD, iar doua sticle de sampanie din partea celor doi viceprimari, Adrian Popa si Boros Janos.
Seful Biroului de Resurse Umane din Primaria Cluj-Napoca, Iosif Madru, isi aminteste ca fostul primar al municipiului, Gheorghe Funar, organiza de fiecare zi a sa de nastere o masa. „De la prima ora cand venea, era intampinat de directorii din primarie si de functionari, care ii urau 'La multi ani!' si ii aduceau cadouri si flori. La sfarsitul zilei, dadea o masa pentru angajati si directorii regiilor din subordinea primariei“, spune Madru. Acum, doar angajatii din subordinea sa, care au acces la datele personale ale tuturor functionarilor, stiu cand e ziua primarului. (M.C.)