Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (3.57 secunde)
O alta problema pentru noile intreprinderi ar fi inabilitatea in marketing, intalnita in proportie de 30% in Romania, fata de 20% in tarile candidate la Uniunea Europeana (UE).
Parcul Industrial Jibou, o finantare Phare 2002, finalizat si receptionat recent, dar cu mentiunea ca "la ora aceasta inca nu exista o strategie si plan de marketing, pentru aducerea investitorilor" (Mircea Ciocian);
La randul sau, directorul de marketing al unicului distribuitor Fuji in Romania, Florina Petre, vorbeste despre o ieftinire a filmelor cu aproximativ 40% in ultimii doi ani, tendinta care va continua.
„Turistii romani isi vor alege destinatia de vacanta pe baza unor criterii independente de actele de terorism din lume, cum sunt dorinta de a cunoaste locuri noi, facilitatile oferite si, nu in ultimul rand, in functie de buget“, a declarat directorul de marketing al Marshal Turism, Ana Maria Moanta, citata de Mediafax.
Schelet de lista neagra Conform proiectului realizat de conducere, la ELNAV vor fi concediati 47 salariati de la sectia Turnatorie, 12 de la Prelucrari, doi de la Modelarie, 23 de la sectia Intretineri si reparatii, sase de la Controlul calitatii, trei de la Marketing-avizari tehnologii, cinci de la Aprovizionare-transport, doi de la Financiar- contabilitate, patru de la Resurse umane, unu de la serviciul Productie.
Totodata, potrivit datelor prezentate de responsabilul cu activitatile de marketing al companiei, Tamas Mayer, in Romania preturile nete la benzine si motorine sint sub cele medii practicate pe plan international.
Potrivit MIE, pana la finalul proiectului, in noiembrie 2006, peste 800 de IMM-uri si peste 1.600 de manageri vor beneficia de o gama larga de servicii de afaceri, asistenta pentru accesarea programelor de dezvoltare finantate de UE, promovarea exporturilor prin identificarea de parteneri adecvati si asistenta de marketing.
Potrivit acestuia, conducerea Postei va propune actionarului majoritar, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), crearea unor societati comerciale care vor presta servicii de curatenie curenta a spatiilor, transport valori si procesare de numerar, tiparire digitala si marketing direct, precum si IT&C.
Marketingul buticarilor Concurenta impinge de fiecare data la gasirea celei mai bune strategii de marketing. O data cu aparitia hipermagazinelor, acest lucru a inceput sa-i preocupe tot mai mult in ultimul timp chiar si pe proprietarii de buticuri.
„In caz contrar, utilizatorul va plati o dobanda echivalenta cu cea perceputa pentru descoperirea de cont“, a afirmat Radu Cirstea, retail marketing manager la Finansbank.
Omul de afaceri galatean mai detine 51% din actiunile companiei Chorus Marketing and Distribution, iar Angelica Rapotan detine 80% din actiunile firmei de comert Legato.
Au existat, in egala proportie, masuri guvernamentale, eforturi de marketing ale organizatiilor profesionale si companiilor. Problema principala in acest domeniu o reprezinta maturizarea si intrarea intr-o noua faza.
Cand calatoresti 23 de ore pe zi, stii ce este confortabil si ce nu", declara Peter Miller, director de marketing.
Ca directii de finantare, Cotovelea da exemplu dezvoltarea de afaceri, dezvoltarea IMM-urilor, sprijinul pentru start-up, dezvoltarea tehnicilor de management si marketing.
Investitia ii apartine lui Ciprian Scrieciu, fost director de marketing care a contribuit la crearea brandurilor de succes "Untdelemn de la Bunica", "Tomi" si "Wiesana".
In domeniul comercial s-a incercat in primul rand redimensionarea activitatii de marketing spre satisfacerea clientilor, mai multa flexibilitate la necesitatile acestora.
In domeniul comercial s-a incercat in primul rand redimensionarea activitatii de marketing spre satisfacerea clientilor, mai multa flexibilitate la necesitatile acestora.
"Se remarca si la editia din acest an standardele de calitate si domeniile de finantare, care au facut posibil un asa mare proiect. Pana in acest moment procentul de satisfactie este de aproximativ 80%", a declarat Corina Ganet, director de marketing Romexpo.
Strainii cu experienta in promovarea produselor traditionale la export sustin, la randul lor, ca e important ca mestesugarii olteni sa gaseasca metode adecvate de a identifica partenerii de afaceri si sa dezvolte strategii eficiente de marketing.
Cheltuielile eligibile specifice se refera la constructia, modernizarea si extinderea cladirilor operationale pentru depozitarea materiilor prime si a produselor, procesare si marketing, laboratoare pentru analiza si cercetare, constructii speciale pentru utilitati, echipamente pentru recoltarea, depozitarea, procesarea si marketingul produselor.
google-analytics.com