Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (3.56 secunde)
Strategii de marketing si export, elaborate intr-un apartament modest din Titan! ... "Nu am nevoie sa arunc banii pe agentii de publicitate, eu sunt si director de marketing si sefa de vanzari, fac de toate, si apoi, cea mai buna reclama la ceea ce produci e calitatea produsului.
George Mitroiu (a carui cariera a fost incununata cu premii precum International Distributor of the Year in 2006 si Marketing Excellence Award in 2007, acrodate de Sdony Pictures Home Entertainment, Best Franchise Launch Award in 2008, acordat de Walt Disney Studios) si Alin Morar (fost CEO din cadrul RTC Grup), noii actionari ai companiei Sugar Free Dieta, estimeaza ca, o data cu introducerea in portofoliu a marcii de bere bavareza premium Aktien - Zwick’l, vor reusi ca, pana la sfarsitul lui 2011, sa isi creasca cota de piata pe segmental de bere de import la 2%.
"Lucrul la acest festival a inceput inca din luna decembrie a anului trecut, pe mai multe paliere: marketing, logistica, vanzari. ... contabilitate, marketing, vanzari, tehnicieni, artisti," explica Cristian Furdi, KeyAccount Manager Sugar Free Dieta.
TNT GHID DEZAMORSARE O excelenta brosura informativa de marketing politic electoral a fost pusa in parbrizele multor autoturisme din Bucuresti.
Pe zona de concept editorial, consultantul Ringier este Peter Frank, fost director de marketing la Adevarul. Peter Frank a lucrat ca director de marketing pentru Adevarul Holding, incepand din 3 mai 2010.
Practic, magazinele sunt detinute de un proprietar, iar Carrefour vine cu un brand puternic si cu strategia de marketing. ... Pentru a fi francizat la Doi Pasi, proprietarul plateste catre Metro o taxa de 500-600 de lei, in schimbul careia primeste cataloage de promovare a ofertei si consiliere de marketing.
Hoina Craiova, premiul a fost oferit de doamna Director de Marketing Plafar si Centrofarm â€" Ioana Mihut;
In data de 10 octombrie a fost organizata conferinta de presa pentru lansarea celei de-a 12-a editii a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON, prilej cu care au luat cuvantul, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Ana Nicolae, Brand Communication& Advertising Manager SEE, AVON, Florin Florea, Presedinte, Federatia Romana de Atletism, Adelina Pasat, Commercial Director, Nutrivita, Chef Foa (Florin Scripca), Stradale, Cosmin Nae, Executive Director, Quantix Marketing Consulting, alaturi de Valeria Racila van Groningen, presedinte Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director de Cursa BRC.
Apoi trebuie sa-l vinzi folosind cele mai adecvate tehnici de marketing on line.
Dupa numai un an de la lansarea pe piata Cosmote avea deja 1,23 milioane de clienti in Romania, in timp ce cota de piata a acestui operator s-a cifrat la sfarsitul anului trecut la 7%, a specificat Tereza Valcan, directorul de marketing al Cosmote Romania.
Compania Cosmote Romania anunta numirea lui Michail Leousis in functia de Customer Relationship Management (CRM) & Commercial Planning Senior Manager, o pozitie nou creata in cadrul Diviziei de Marketing & Comunicare, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Tot in 2009, studiul previzioneaza o crestere a internetului sub raportul ponderei in mixul de marketing, de la 3% la 4%. ... Ca tendinta, Despoiu a remarcat o crestere a bugetelor de e-mail marketing in 2009.
Google Romania cauta oameni de vanzari si comunicare Compania americana Google, cel mai popular motor de cautare online din lume, cauta sa angajeze 3 oameni pentru subsidiara din Romania, respectiv un specialist in Marketing si Comunicare si 2 in vanzari, potrivit datelor de pe site-ul companiei.
Blejan Ionut) Unele brand-uri au devenit maestre in marketing-ul pe Facebook; ... E o linie subtire intre real-time marketing si esec;
Phil Schiller, director de marketing: ... Phil Schiller, director de marketing: - Este cea mai rezistenta sticla folosita la un smartphone. Este complet sigilat si are rezistenta la apa si la praf.
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.
Stilurile abordate sunt ideale pentru oras, plaja sau iesiri in aer liber, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea tesaturilor", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania, care este si pasionata de moda.
Ii invitam aici pe cei care s-au plictisit de Centrul Vechi, a declarat Catalin Roman, managerul de marketing al berariei h.
Rezultatele sunt reale, nu povesti de marketing!” Coaching-ul inseamna momentul in care fiecare persoana se autodescopera si isi schimba propriul comportament, incercand sa devina omul care doreste sa fie. ... Rezultatele sunt reale si nu sunt niste povesti de marketing.
Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale de marketing inovatoare.
google-analytics.com