Cautare

4728 de rezultate pentru "mariana mircea" (4.22 secunde)
„În primele noua luni ale acestui an, au fost eliberate 913 autorizatiile de construire, cu 316 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
„În primele noua luni ale acestui an, au fost eliberate 913 autorizatiile de construire, cu 316 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
  Neconcordante în evidente Presedinta Casei Nationale de Pensii si Asigurari Sociale (CNPAS), Mariana Câmpeanu, a atras atentia ca din numarul total de persoane care au aderat la un fond de pensii administrat privat circa 5,2% au fost "validate cu rezerva", adica nu se regaseau în bazele de calcul ale caselor judetene de pensii, desi ei lucrau cu carte de munca.
„La sfârsitul anului 2007, fondul de locuinte din judetul Dolj a fost format din 274.725 de spatii locative“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
„Produsele industriale au reprezentat 96,3% din exporturi, iar produsele din agricultura si silvicultura, numai 3,7%“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica (DRS) Dolj.
„Produsele industriale au reprezentat 96,3% din exporturi, iar produsele din agricultura si silvicultura, numai 3,7%“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica (DRS) Dolj.
Avocata Mariana Popa, reprezentanta lichidatorului ROVIGO, a declarat ca firma pe care o reprezinta scoate la vanzare toate bunurile disponibile, pentru a putea recupera creantele pe care le are de incasat in contul ICM.
"Valoarea estimativa a pagubelor este de aproximativ 2,7 milioane de lei", a declarat Mariana Stoica-Spahiu, sef serviciu Implementare Politici Vegetale din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Regionala (DADR) Dolj.
Mariana Nicolae, redactor-sef adjunct Casa Lux va sustine in data de 17 septembrie de la ora 14:30, in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, tema "Rolul formator si mediator al revistei de design".
Prin expunerea colecții de autor, 60 de icoane incondeiate pe oua de strut realizate de Mariana Andone-Rotaru, in asociere tematica cu icoane pictate pe sticla din colectiile Muzeului Taranului si ale Muzeului de Etnografie Brasov, vom prezenta publicului larg o abordare inedita a Oului Pascal, mijlocita de dialogul dintre cele doua tipuri de exponate.
Mariana Soames, director medical GTS Solution. ... Mariana Soames. ... Mariana Soames, director medical GTS Solution. Produsul este disponibil pe: www.qlife.ro.
Asa cum ne-a obisnuit, Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul Piata Taraneasca, organizat de Ziua Femeii, in curtea Muzeului Taranului Roman, cu produse naturale. ... Pastram traditia - mama noastra ne facea in casa toate aceste produse, ne-a spus Mariana Gancila.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. Ziarul "Puterea" va prezinta documentul-dovada ca Mircea Geoana a planuit sa-si faca un nou partid.
Sunt dezamagit de Mircea Geoana, nu ma intereseaza daca pleaca din PSD Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, prezent miercuri la Slatina la o intalnire cu primarii USL, a declarat intr-o conferinta de presa ca este dezamagit de comportamentul lui Mircea Geoana, sustinand ca nu il intereseaza daca Mircea Geoana va pleca din partid.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Mircea Diaconu are la dispozitie 5 zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara.
"Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu:
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie. ... In ce an a castigat Sahtior Donetk, sub comanda lui Mircea Lucescu, trofeul Cupa UEFA?
Adriana Matei, Mariana Bercu, Catalin Lazarescu, Ion Dumitru si Vlad Marginean. Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
google-analytics.com