Mircea Diaconu are la dispozitie 5 zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara.
Mircea Diaconu a demisionat din PNL, dupa ce liberalii au fost fortati de o decizie a ANI sa-l scoata de pe lista candidatilor. Diaconu a precizat ca va candida ca independent pentru Parlamentul European pentru a apara dreptul oricarui cetatean roman de a alege si de a fi ales.
Primul care a sarit in sprijinul sau este senatorul Sorin Rosca Stanescu. Stanescu a anuntat ca-si pune la dispozitie biroul sau din colegiull de senator pentru a sustine candidatura lui Mircea Diaconu.
Senatorul spune ca toti cei care vor sa-si exprime adeziunile sunt asteptati, cu actul de identitate, in fiecare zi, la biroul sau de senator din cladirea Consiliului Judetean Dambovita.
Mircea Badea a declarat, miercuri seara, in cadrul unei interventii in emisiunea Sinteza Zilei, ca doreste sa-l sustina pe Mircea Diaconu. "Eu vreau sa-l sustin pe domnul Diaconu. Cred ca e bine sa mearga la Bruxelles, ca daca nu domnul Diaconu, atunci cine, cine? (...) Domnul Diaconu trebuie sa rezolve foarte repede, pentru a avea sanse reale de a strange suta de mii de semnaturi, sa rezolve extrem de repede chestiuni de natura strict practica", a precizat realizatorul emisiunii In Gura Presei.
Tot la Sinteza Zilei, Radu Tudor a mentionat ca aceia care vor sa semneze tabelul de sustinere a candidaturii lui Mircea Diaconu o pot face descarcand de pe Facebook tabelul care poate fi completat. "Probabil sambata si duminica reprezentantii familiei sale vor fi la Piata Universitatii, la Fantani, pentru a strange aceste tabele", a mai spus Radu Tudor.
Oana Stancu a precizat, la randul sau, ca Mircea Diaconu are tot dreptul, potrivit legii, sa candideze la alegerile europarlamentare. Jurnalista a declarat ca va semna tabelul de sustine a candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare si a spus ca domnul Diaconu nu poate fi suspectat ca isi depune candidatura pentru anumite privilegii.

(Sursa : Antena 3)

Iata linkul de unde poate fi descarcat tabelul de sustinere a candidaturii lui Mircea Diaconu :
https://www.facebook.com/radu.tudor.98/posts/653803504657012?stream_ref=10