Gandul News informeaza: "Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei".
'Mircea Badea a declarat luni, la "Sinteza zilei", ca recunoaste caracterizarea pe care i-a facut-o Sebastian Lazaroiu, fiind intr-adevar "un clovn trist" - asa cum sunt toti clovnii -, realizatorul TV precizand insa ca este "un clovn trist pe banii lui", spre deosebire de consilierul prezidential.
Mircea Badea a comentat afirmatiile facute despre el de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, luni. Lazaroiu a fost intrebat, in timpul unei discutii online cu cititorii Hotnews, de ce nu l-a reclamat pe Mircea Badea la CNA "pentru injurii si aluzii rautacioase". "Nu te poti supara pe un clovn. Mircea Badea crede ca, daca Voiculescu nu l-a obligat (inca) sa poarte un nas rosu de plastic, lumea crede despre el ca e mai mult decat un clovn. Nu, nu crede. E un clovn trist. Si stie si el de ce. Pentru ca si daca vrea sa plece de acolo, la orice televiziune s-ar duce, ar primi aceeasi oferta - un post liber de clovn. Se pare ca nu sunt sanse de recalificare in cazul lui", a raspuns el.
Afirmatia lui Lazaroiu a fost discutata, luni seara, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, de moderatorul programului, Mihai Gadea, si de invitatii acestuia, Mircea Badea si Victor Ciutacu.
Discutia a pornit de la o caracterizare pe care presedintele Traian Basescu i-a facut-o in trecut lui Sebastian Lazaroiu, spunand: "Lazaroiu se misca oriunde pica banul".
In acest context, Victor Ciutacu a spus: "Lazaroiu, in anii de gratie 2005 si 2006, a fost cu institutul pe care-l conduce, CURS, sub un contract cu Jurnalul National, ziarul unde am onoarea sa fiu inca redactor-sef, si ne producea sondaje saptamanal pe banii motanului Felix, cum ii spune dansul la televizor si prin ziare, in interviuri. Doi ani de zile, pana sa plece la Cotroceni, cat a mancat bani de la trustul Intact si cat noi eram platitorii, el era incasatorul, ca o sluga umila, venea cu hartiutele (...) Venea, il chema la dezbateri (...) El se misca bine unde pica banul. Dupa aia a gasit un ban mai mare, s-a dus la palat".
In schimb, Mircea Badea a spus despre Lazaroiu ca i se pare "prea mic" ca sa aiba "revelatii" despre el.
In ceea ce priveste afirmatiile lui Sebastian Lazaroiu de la Hotnews, Mircea Badea a precizat: "Domnul Lazaroiu are dreptate, sunt un clovn trist. Daca dansul s-a fi marginit la aceasta caracterizare, nu as fi avut niciun fel de problema, pentru ca e adevarat. Sunt un clovn trist, in orice caz nu sunt vesel. Sunt un clovn trist, sigur ca orice clovn - daca vrei ridicam nivelul conversatiei, dar n-are rost, ca il pierdem pe domnul Lazaroiu - orice clovn este trist. Nu are rost sa intram in simbolistica pentru ca il pierdem pe domnul Lazaroiu, care e la "Capra cu trei iezi" inca, pe care o si evoca de fiecare data cand are ocazia".
"Da, eu recunosc caracterizarea. Sunt un clovn trist. Puteam sa fiu, de exemplu, un alcoolic vesel, as fi putut sa fiu. Sau daca, eu stiu, cadeau zarurile altfel, puteam sa fiu o curva penala, de exemplu. Sau un pitic cu probleme psihice de subordonare. Sau puteam sa fiu un diliu cu fetisuri din povesti de fratii Grimm. Puteam sa fiu si astea. Dar nu sunt, imi port in continuare masca de clovn trist", a mai spus Mircea Badea.
"Sunt un clovn trist pe banii mei, el - care ma face pe mine clovn trist - este si pe banii mei, pe banii clovnului trist, si asta ma face sa fiu cu atat mai trist", a adaugat Mircea Badea.'
(Sursa: Mediafax)