Cautare

4728 de rezultate pentru "mariana mircea" (2.66 secunde)
Mariana Deleanu, producator din Rucar, Arges participa in acest week-end cu produse din carne afumate, telemea, cas, cascaval si branza de burduf, la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii de Zilele Municipiului Calarasi.
Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana. ... La capitolul realizari, Mariana Gaju se lauda cu doua proiecte importante:
Mariana Campeanu si-a depus demisia din functia de ministru al Muncii, dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
Bellu si Bitang parasesc lotul de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au decis sa paraseasca lotul national de gimnastica feminina al Romaniei. ... Eu si Bellu suntem in discutii cu federatia si cu ministerul pentru a stabili noi coordonate privind colaborarea pe viitor", a declarat Mariana Bitang pentru GSP.
Astroloaga Mariana Cojocaru i-a prezis sfarsitul lui Adrian Iovan, insa la aflarea acestei predictii, pilotul a avut o reactie neasteptata. ... Mariana Cojocaru a declarat la emisiunea Wowbiz ca in urma cu ceva timp i-a prezis lui Adrian Iovan faptul ca ar urma sa sfarseasca.
Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu produse naturale. ... In general, produsele pe care le folosim la zacusca sunt luate o parte de la noi din gradina, iar o alta parte din zona Topoloveniului, ne-a spus Mariana Gancila.
Avand in vedere unele aspecte prezentate de mass-media referitoare la situatia locativa a agentului de politie GHIGIANU MARIANA - lucrator in cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie, DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, face urmatoarele precizari:
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani. ... De asemenea, Mircea Geoana a primit telefoane de felicitare si de la colegi si prieteni.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
In locul sau, oarecum surprinzator, s-a inscris in cursa Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana, care va candida la Congresul extraordinar al PSD de duminica pentru un post de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, spune, intr-o inregistrare audio care circula pe internet, folosind un limbaj injurios, ca Mircea Geoana are "o gramada de defecte".
Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana. ... Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. ... Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Nava scoala "Mircea", a Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta, a aniversat 70 de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane. Bricul "Mircea" este numele a doua nave din dotarea Marinei romane.
Rebuturile profesionale ale lui Moldovan Procurorul-sef Moldovan si-a facut un titlu de glorie in ultimii ani din arestarea judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga de la Tribunalul Bihor pentru luare de mita.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratieā€ demersului lui Mugur Ciuvica.
google-analytics.com