Presedintele Traian Basescu a semnat ieri o serie de decrete prin care sunt trecute in rezerva mai multe cadre din Ministerul Administratiei si Internelor si din MApN.
ßeful statului a semnat Decretul privind acordarea gradului profesional de chestor de politie comisarului-sef Luca Constantin si incetarea raporturilor de serviciu ale acestuia cu Ministerul Administratiei si Internelor, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada colonelului Piscociu Constantin din MApN si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea colonelului Ionescu Aurelian-Gheorghe si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad.
Au fost trecuti in rezerva general maior cu doua stele Adam Constantin si general de flotila aeriana Stoicescu Sorin-Paul din MapN. Colonelul Isopescu Ilarion din SRI a primit gradul de general de brigada cu o stea si a fost trecut in rezerva, iar generalul de brigada cu o stea Maranda Ion a fost, de asemenea, trecut in rezerva. (D.P.)