Cautare

1107 de rezultate pentru "lupte libere" (3.40 secunde)
A incepe acum o lupta in partid pe cine sustinem ti pe cine nu sustinem ar insemna ca noi, in loc sa ne ocupam de pregatirea alegerilor locale, ne concentram pe lupte interne care nu inseamna decat acte sinucigate ale partidului in ajunul alegerilor.
Premierul a aratat ca Romania a reusit, incepand cu 1990, sa asigure drepturi importante pentru minoritatile nationale, proces derulat cu sprijinul tuturor partidelor, inclusiv al UDMR, care a demonstrat ca stie sa lupte, democratic si prin proceduri parlamentare, pentru minoritatea maghiara.
"Sa demonstrezi ca esti pitt-bull, pentru ca noua ne plac animalele care stiu sa lupte. Iti dam drumul si tu sa musti in stanga si-n dreapta".
Acesta a tinut sa afirme ca nu va raspunde la atacurile "nejuste" ale lui Calin Popescu-Tariceanu formulate la adresa PD-L si ca va continua sa lupte impotriva taxei auto, care "actioneaza impotriva cetatenilor".
Surse din cadrul PSD au anuntat ca cel mai mare partid de opozitie il va desemna pe Miron Mitrea candidat la Primaria Capitalei, pentru a face fata unei lupte grele cu democrat-liberalul Vasile Blaga si cu liberalul Ludovic Orban.
In intalnire, Basescu le-a spus democrat-liberalilor ca, din propria experienta, in batalia electorala pentru cucerirea Capitalei, invingatorii sunt decisi in urma unei lupte politice directe intre adversari, care stabileste ce candidat isi mobilizeaza mai eficient nu doar electoratul partidului sau, ci si nehotaratii.
Lisinschi vrea sa se "dueleze" cu Nicolae La randul sau, Andrei Lisinschi era ieri suparat ca nu a reusit sa se "lupte" in proiecte cu primarul Dumitru Nicolae, in aceasta ultima saptamana de campanie, si l-a rugat pe edilul sef al urbei noastre ca macar pe ultima suta de metri sa iasa pe un canal media local si sa organizeze o confruntare de proiecte si idei, pentru ca electoratul galatean sa-si dea cu adevarat seama de capacitatile celor doi candidati ramasi in cursa pentru Primarie.
Asta isi doreste sa obtina in acesti patru ani de zile consilierul democrat-liberal Iulian Arama, dar spera sa aiba si sustinerea celorlalti consilieri pentru a putea face asta, altfel riscand sa se lupte singur cu morile de vant.
Vedem ca PNŢCD este macinat de lupte interne, de framantari interne, fiind amenintat de o sciziune. Noi am intins o mana de ajutor PNŢCD.
Soporan a precizat ca viitoarea echipa de parlamentari clujeni va trebui sa lupte pentru a atrage mai multe investitii in judet pentru proiecte de infrastructura, precum Autostrada Transilvania.
Al-Bashir, in varsta de 65 de ani, incearca in prezent sa obtina sustinerea populatiei in conflictul cu justitia internationala. In acest sens, el a lansat o campanie pe tema unei presupuse lupte impotriva "neocolonizarii occidentale".
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. Autoritatile moldovene i-au declarat personae non gratae pe ambasadorii romani la Chisinau, iar de astazi vor introduce vize obligatorii pentru cetatenii tarii noastre.
Totodata, senatorul PSD sustine ca sunt si oameni onesti in respectivele institutii, "care inteleg ca toate aceste lupte sunt extrem de periculoase pentru stabilitatea statului roman, o stabilitate de care depinde existenta noastra viitoare".
Mircea Geoana a sustinut in continuare cauza portului Constanta, mentionand existenta unor adevarate "lupte a intereselor la granita de Est a Romaniei", favorizate in special de contextul politic relativ instabil din Ucraina, Moldova si Georgia.
"Europarlamentarii ar trebui sa faca legatura intre cei din Europa si noi, ar trebui sa se lupte pentru problemele noastre.
In loc sa se lupte cu ciclul economic prin politici stimulative, Romania adopta in continuare masuri pro-ciclice. Dupa ce fostul guvern a stimulat o economie deja supra-incalzita, actualul guvern sufoca o economie care deja gafaie.
"S-a dat cu Basescu!" - este diagnosticul pe care se zice ca l-ar fi pus, recent, Viorel Hrebenciuc, colegului de grup parlamentar de partid si de lupte politice.
Acum, cei doi, care sunt si rude de sange, ar fi jurat in barba sa lupte pana la capat impotriva fostilor aliati.
"Traian Basescu a dovedit ca are dorinta de schimbare a Romaniei, stie sa se lupte pentru aceste idei si sunt convins ca alaturi de domnia sa vor veni multi specialisti, politiceni si independenti".
Acum cateva saptamani, Basescu a declarat ca nu si-a propus sa lupte impotriva ei si ca Romania va iesi din criza numai odata cu restul lumii.
google-analytics.com