In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru oras in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.

Iulian Arama:

"Vreau un Consiliu al Judetului elastic si flexibil"

Atributii

Consilierul Iulian Arama activeaza ca membru in cea mai mare comisie din cadrul Consiliului Judetului, cea de buget - finante. In Comisia numarul 1 de buget-finante, strategii, studii si prognoza economico-sociala, Iulian Arama lucreaza alaturi de alti opt consilieri judeteni. Galatenii trebuie sa stie ca printre atributiile pe care le are in cadrul acestei comisii se numara studierea propunerilor facute de comune si orase in vederea elaborarii de prognoze economice, pregatirea si avizarea pentru adoptarea de catre consiliu a programelor si prognozelor de dezvoltare economico-sociala a judetului, studierea si avizarea posibilitatilor infiintarii de agenti economici de interes judetean sau studierea si avizarea modului si conditiilor participarii administratiei publice judetene la societatile comerciale, locatia de gestiune sau servicii publice de interes judetean. La toate acestea se adauga actiuni privind dezvoltarea economico-sociala a judetului, precum si atributii de asigurare a bugetului CJ si institutiilor subordonate.

Experienta

Iulian Nicusor Arama a castigat in acest an, pentru a doua oara, un post de consilier judetean din partea Partidului Democrat Liberal. In calitate de director al S.C. Electrica S.A., democrat-liberalul isi imbina activitatea din cadrul acestei institutii cu munca din cadrul Consiliului Judetului. Daca in ultimii patru ani, cat a petrecut pana acum in cadrul CJ, s-a cam "impiedicat" de negativismul colegilor in sustinerea unor initiative, Iulian Arama priveste optimist urmatorii patru ani de zile, chiar daca nu este total entuziasmat de actuala componenta a CJ. Cu toate acestea, democrat-liberalul vrea ca in acesti patru ani sa poata face parte dintr-un consiliu cat mai elastic, flexibil si deschis.

Avere

La capitolul avere, Iulian Arama se poate lauda doar cu o casa cumparata in 2007, un autoturism achizitionat cu vreo patru ani in urma si cu venituri constante din activitatea de director al S.C. Electrica S.A, din cea de consilier judetean si nimic altceva.

O promisiune

"Vreau un Consiliu al Judetului elastic si flexibil". Asta isi doreste sa obtina in acesti patru ani de zile consilierul democrat-liberal Iulian Arama, dar spera sa aiba si sustinerea celorlalti consilieri pentru a putea face asta, altfel riscand sa se lupte singur cu morile de vant.