Cautare

114 de rezultate pentru "lukacs zoltan" (3.55 secunde)
Presedintele organizatiei locale a Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltán, a declarat ca, intrucat candidatul independent Tõkés László nu va avea posibilitatea de a ajunge in fiecare localitate din Transilvania in care traiesc maghiari, echipa de campanie a acestuia a decis sa distribuie DVD-uri cu un film cu durata de 15-20 de minute, care va prezenta viata episcopului.
Gazda Zoltan, liderul UCM Sfantu Gheorghe, crede ca UDMR ar putea sa se foloseasca de termenul de 60 de zile oferite de lege pentru eventuale contestatii pana la inregistrarea definitiva a partidului, tocmai pentru a elimina concurenta pe care o va reprezenta Partidul Civic Maghiar si pentru a-si pastra controlul asupra comunitatii maghiare si implicit puterea.
Béres Csaba - Sacuieni, Stefan Tripo - Chislaz, Kovács Zoltán - Curtuiseni, Bacso László - Diosig, Sorbán Levente - Lugasu de Jos si Vincze Stefan - Tauteu, din partea UDMR;
Derzsi Ákos, secretar de stat in Ministerul Muncii, Lakatos Péter, deputat din 2004, Hasas János, viceprimar la Vadu Crisului, Ferko Jenõ, care va candida in zona Beius, Pásztor Gabriella, secretar de stat in Ministerul Educatiei, va candida in colegiul din zona Sanmartin, Szíjárto Zoltán, directorul centrului medico-social din Salonta, va candida in zona in care se afla centrul medico-social, Petõ Csilla, ex-inspector in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, Csuzi István, fost PCM-ist, si Kallai László.
In locul meu, pentru o luna si cateva zile, va fi numit Szentmiklósi Zoltán, cel care urma pe lista de la alegerile anterioare", a declarat fostul senator Pete István.
Colegiul 6 - Bihor Sud-Vest (Gepiu - Madaras - Salonta) In acest colegiu candideaza Szíjártó Zoltán (UDMR), Ioan Roman (PSD-PC), Gheorghe Sarb (PDL), Valeriu Victor Boeriu (PNL) si Gheorghe Baciu (PRM).
In urma propunerilor facute de partidele parlamentare si potrivit votului dat de senatori, din comisia de validare fac parte Traian Igas, Gabriel Mutu, Constantin Dumitru, Florin Andrei Mircea, Ioan Ruset si Iulian Urban de la PDL, Ioan Chelaru, Dan Coman Sova, Marian Valer si Adrian Tutuian si Toni Grebla din partea PSD, Ioan Ghise, Mario Oprea si Liviu Pasca de la PNL si Cseke Attila Zoltan din partea UDMR.
Deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes - Zoltan beneficiaza de serviciile lui Palfi Tunde Ilona in calitate de consilier, fiind singurul angajat al biroului si care a obtinut in februarie un salariu de 3.884 de lei.
Discutiile s-au purtat in Parlamentul ungar, fiind moderate de Zoltan Pokorni, presedintele Comisiei pentru Educatie, stiinta si Cercetare si Nador Gur, presedinte al Comisiei pentru ocuparea Fortei de Munca si Piata Muncii.
Olosz Gergely, Palfi Zoltan, Beres Vasile, Edler Andras Gyorgy. PSD: Ioan Damian, Martin Eduard Stelian, Rizea Cristian, Vasile Popeanga, Robert Negoita (cercetat de DIICOT intr-un dosar de proxenetism),Vasilica Radu Constantin, Petre Petrescu.
"Se discuta la un moment dat ca este colegiul pe care ar putea candida fostul premier Emil Boc, ramas liber dupa decesul deputatului UDMR Palfi Zoltan, insa intre timp este clar ca intentiile domnului Boc s-au schimbat si va candida la primaria Clujului, iar la nivelul lunii ianuarie, cand intarziau chestiunea, nu se stia clar care vor fi miscarile.
Acest lucru ar fi fost posibil, Boc nefiind deputat, doar prin participarea premierului la alegerile partiale pentru un post de deputat lasat vacant prin decesul udemeristului Palfi Zoltan.
PSD a primit 3 locuri, partidul alegandu-i pe Anne Juganaru, Cristian Nitulescu si Claudiu Brinzan, PNL tot 3 locuri, si anume Claudiu Saftoiu, Irina Radu si Lucia Hossu Longin, UNPR, UDMR si grupul minoritatilor primind cate un loc in CA, fiind alesi Nicoleta Nicolicea, Nagy Zoltan Levente si Raico Cornea.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
Astfel, din Comitetul de Reglementare al ANRE fac parte Nicolae Havrilet (presedinte, cu mandat de cinci ani), Emil Calota (vicepresedinte, mandat de cinci ani), Claudiu Dumbraveanu (vicepresedinte, mandat de doi ani si jumatate), Teodor Bobis (membru, mandat de doi ani si jumatate), Gheorghe Barbu (membru, mandat de cinci ani), Carmen Filipescu (membru, mandat de doi ani si jumatate), Zoltan Nagy-Bege (membru, mandat de cinci ani).
Iar la CCR oamenii PSD (Valer Dorneanu si UDMR-istul Valentin Zoltan Puskas) sunt depasiti de cei ai PNL (Mona Pivniceru si Tudorel Toader) adaugati judecatorilor numiti de Basescu sau pe filiera PDL.
Dupa o expunere facuta din capitala Uniunii Europene de Husu-Kallio, directorul general al Departamentului Sanatate si Protectia Consumatorului din cadrul Comisiei Europene, privind coordonatele legislative ale sigurantei alimentare in statele comunitare, precum si necesitatea implementarii lor si la nivelul statului roman, a urmat un dialog cu Budapesta la care au participat Zoltan Dimeny, producator la Duna TV (televiziunea publica maghiara), dr.
Primarul comunei, Keresztes Zoltán, a declarat ca se va incerca, inca din acest an, introducerea conductei de apa pe alte trei strazi, lucrarile preconizand a fi executate din banii contribuabililor.
"Majorarea salariilor va incepe cu luna august, iar tichetele de masa vor inlocui mesele calde acordate la intrarea in subteran", a declarat Zoltan Lacatas, presedintele Ligii Sindicatelor Miniere.
Zoltan Lactas, presedintele LSMVJ, spune ca finantarea a fost aprobata, dar ca asteapta in continuare si aprobarea listei de revendicari, pentru a putea lua decizia de declansare, sau nu, a conflictului de munca.
google-analytics.com