Cautare

114 de rezultate pentru "lukacs zoltan" (9.03 secunde)
Zoltan N. (comerciant in piete): "Eu stiu ca nu am nevoie de casa de marcat. Ceea ce ma intereseaza este sa-mi platesc norma cu care sunt impozitat.
Zoltan Dragan, unul dintre cei 30 de fermieri care cultiva canepa, ne-a declarat ca deschiderea fabricii este ca o mana cereasca pentru cultivatorii din zona.
Nu este posibil ca o companie în care oamenii lucreaza în asemenea conditii sa nu asigure angajatii“, a declarat Zoltan Lacatas, presedintele LSMVJ.Reprezentantii LSMVJ au cerut în repetate rânduri sa se gaseasca o solutie pentru aceasta problema si se pare ca acest lucru ar fi posibil daca s-ar accepta cresterea pretului platit de salariat la energia electrica, de la 2,5 bani, la 3 sau 4 bani pe kilowatt.
Nu este posibil ca o companie în care oamenii lucreaza în asemenea conditii sa nu asigure angajatii“, a declarat Zoltan Lacatas, presedintele LSMVJ.Reprezentantii LSMVJ au cerut în repetate rânduri sa se gaseasca o solutie pentru aceasta problema si se pare ca acest lucru ar fi posibil daca s-ar accepta cresterea pretului platit de salariat la energia electrica, de la 2,5 bani, la 3 sau 4 bani pe kilowatt.
Si asta pentru ca Ministerul Comunicatiilor va organiza abia in noiembrie prima sesiune pentru depunerea de proiecte in vederea accesarii de fonduri europene, a declarat Zoltan Somodi, secretar de stat in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI).
Potrivit topului "Adevarul 500 miliardar", primii zece cei mai bogati romani sunt, in ordine, Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 1,9-2 miliarde de euro, Ion Ţiriac, cu o avere de 950 de milioane-1 miliard de euro, Zoltan Teszari, cu o avere de 900 de milioane de euro, fratii Marius si Emil Cristescu, cu o avere estimata la 850 de milioane de euro, Sorin Ovidiu Vantu, cu o avere de 800-850 de milioane de euro, Veronica Dragan, cu 800 de milioane de euro, George Becali, cu o avere de 700-750 de milioane de euro, fratii Bobby si Razvan Paunescu, cu o avere de 700 de milioane de euro, Ovidiu Tender, cu o avere estimata la 650-700 de milioane de euro, si familia Voiculescu, cu o avere de circa 650 de milioane de euro.
Pentru aradeni pregatim jumari, gulyas, carnati fript, iar pentru a ne incalzi servim tuica fiarta cu piper, scortitoara si cuisoare, dar si vin fiert", a declarat Zoltan Lovas, prezentatorul evenimentului.
Grupul hotelier Unita Turism Holding cere falimentul companiei RCS&RDS, detinuta de omul de afaceri Zoltan Teszari, pentru neplata unei datorii din 2008 in valoare de 55.
Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, controlat de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, 41 de ani, este la un pas de a-si cumpara rivalul UPC, fostul Astral, cu care se bate de peste 15 ani pe piata de cablu intr-o tranzactie care s-ar ridica in jurul a 300 de milioane de dolari.Conform unor surse de pe piata, Teszari - care detine 43% din RCS&RDS - este in proces de selectie a bancii de investitie care trebuie sa-i asigure finantarea pentru aceasta tranzactie care daca s-ar realiza, ar schimba fundamental toata piata telecom romaneasca, care este extrem de fragmentata si cu o concurenta acerba.
Nenzen este urmat in functia de director general al Ford Romania de Zoltan Brassai, de 49 de ani, actualmente director operatiuni al Ford Romania.
Despre ProTV aminteste si NATIONAL, care afirma ca Adrian Sarbu a lasat televiziunea pe care a creat-o pentru un post de vicepresedinte la DigiTV, post detinut de miliardarul Zoltan Teszari.
Se vor trimite animale de un an, vitele in dezvoltare, al caror pret de export este aproximativ 1.000 de euro", a spus Zoltan Haller, vicepresedintele Asociatiei Crescatorilor de Vaci "Baltata Romaneasca" din Brasov, citat de Mediafax.
Evgheni Plusenko a castigat duminica, pentru a saptea oara, titlul de campion european la patinaj artistic, la Sheffield, competitie la care romanul Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 14, informeaza GSP.
Patinaj artistic - Zoltan Kelemen; Skeleton - Dorin Velicu, Maria Mazilu; Sanie - Valentin Crețu (simplu masculin, stafeta), Nicolae Radu Sovaiala si Alexandru Teodorescu (dublu sanie masculin, stafeta), Raluca Stramaturaru (simplu feminin, stafeta).
Impreuna, cei cinci mari jucatori din telecom - din care doar unu, RCS&RDS, este controlat de un om de afaceri roman (Zoltan Tsezari) - au avut anul trecut un business cumulat de circa 3,5 m¬liarde de euro si peste 22.000 de angajati.
Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Horvath si Vladi Sateanu au pregatit un setlist diversificat, incluzand cele mai iubite melodii Sarmalele Reci din toate timpurile, dar si cateva noutati, in stilul caracteristic.
In data de 9 mai, incepand cu ora 21:00, personaje binecunoscute, precum "Violeta", "Gasca de la bloc", "Mona", "Ana are mere", "Maniac" sau "Blonda din blocul meu" vor prinde viata, recreate de vocea inconfundabila a lui Zoltan Andras, sustinuta de chitara magica a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu si clapele lui Mircea Horvath.
Ana - Cristina Leonte, Ana Bancescu, Bogdan Tudor, Elena Moroșanu, Zoltan Andras, in care acestia dezvăluie cateva din secretele experientei lor pe scenă.
Mai am la stand si niste iepuri din lemn (facuti de prietenul meu, Zoltan Bedo), pe care sunt puse cosuri impletite din panusi, la 15 RON, facute de mine", a adaugat Arpad Balint.
Am invatat meserie de la Denes Zoltan, unul dintre cei mai buni curelari din tara, care a murit la 90 de ani", a mai spus Ioan Nistor.
google-analytics.com