Cautare

2805 de rezultate pentru "locuri" (2.72 secunde)
Dintre sectoarele economice care se confrunta cu lipsa de forta de munca se detaseaza constructiile, cu o estimare de deficit de 27.793 de locuri de munca, ceea ce reprezinta 33,2% din total, si fabricarea articolelor de imbracaminte, aranjarea si vopsirea blanurilor (9.765 de locuri de munca), cu 11,66% din total.
Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici, doljenii au la dispozitie în prezent peste 1.400 de locuri de munca, în diverse domenii si pentru diferite stadii de pregatire.
Steaua, Rapid si Arcul de Triumf sunt in grafic Cele trei stadioane costa in total 165 de milioane de euro, mult mai putin decat Arena Nationala, care are acelasi numar de locuri cat au in total cele trei stadioane noi.
Adio, locuri la loja!
323 de contracte parafate Ramona Evulescu, purtatoarea de cuvant a Primariei Targu Jiu, a precizat ca, pana in prezent, au fost incheiate 467 de contracte privind acordarea de locuri de parcare, dar numai 323 au fost parafate si ridicate.
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
Agentiile Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca acorda credite cu dobanzi intre 2,12% si 4,25% agentilor economici care ofera locuri de munca, in special somerilor.
In replica, o parte dintre taximetristi sustin ca masura este discriminatorie, in timp ce specialistii cer chiar micsorarea numarului de locuri. ... Locuri noi doar cu acordul consilierilor "Decizia de a mari numarul de autorizatii revine in exclusivitate consilierilor.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante. ... "În prezent, în reteaua Eures sunt 271 de locuri vacante", a declarat Simona Dumitriu, consilierul Eures din Dolj.
Doljenii care au o calificare si doresc sa munceasca într-o tara membra UE au în prezent la dispozitie aproximativ 270 de locuri de munca vacante. ... "În prezent, în reteaua Eures sunt 271 de locuri vacante", a declarat Simona Dumitriu, consilierul Eures din Dolj.
"Rabla", programul de innoire a parcului auto, a inceput sa agite spiritele atat printre doljeni, dintre care unii s-au grabit sa se inscrie de pe acum, cat si printre dealeri, care inca asteapta numarul oficial de locuri ce vor fi disponibile.
35 de locuri de munca vacante la 1.000 de someri Conform INS, scaderea numarului locurilor de munca vacante continua din 2008 (exceptie face trimestrul I 2010, cand au incetat efectele OUG nr.
"Reprezinta si o trimitere la forma vegetala a unei paduri desfrunzite" Sala de sport multifunctionala care va fi construita in Bucuresti, pe locul patinoarului "Mihai Flamaropol", va avea 16.000 de locuri si va costa aproximativ 60 de milioane de euro, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern postat pe site-ul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).
Ajutor de 28 milioane euro pentru fiecare firma IT care creeaza 200 de locuri de munca Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat de 100 de milioane de euro pentru firmele IT care creeaza peste 200 de locuri de munca noi, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte.
Tribuna acoperita de 3000 locuri 2. Tribuna oficiala, sector VIP 250 locuri 3. Tribuna presa dotata cu pupitre, surse energie, internet 50 locuri 4. Sala conferinte presa 50 locuri 5. ... 100 locuri pt sector VIP 11. Parcare pazita pentru min 250 locuri spectatori 12.
Astfel, la Ministerul Afacerilor Externe vor ramane trei astfel de posturi, fata de opt locuri in prezent, la Ministerul Transporturilor trei locuri, in loc de patru, Ministerul Administratiei si Internelor vor fi cinci posturi fata de sapte, iar la cel al Apararii Nationale, doua locuri fata de trei.
Mazare a mai adaugat ca, pe bulevardul Tomis, pe portiunea care va fi sens unic se va circula numai pe doua din cele patru benzi, iar pe cele ramase urmeaza sa fie amenajate locuri de parcare. ... In acest mod vom obtine 305 locuri de parcare.
Numarul de locuri de munca vacante ramane constant in Dolj. ... Saptamana trecuta, au fost 455 de locuri de munca vacante", a declarat Aneta Badulescu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj.
google-analytics.com