Cautare

2802 de rezultate pentru "locuri" (4.26 secunde)
In tara noastra ar urma sa vina peste 6.300 de refugiati, in timp ce in cele 6 centre regionale de cazare sunt 950 de locuri, iar autoritatile incearca sa amenajeze noi spatii. ... Impreuna, cele 6 centre au 950 de locuri, iar aproape 100 sunt deja ocupate.
PSD mizeaza la alegerile europene din mai pe 2-3 locuri eligibile in plus fata de cele 11 pe care le are in prezent.
Accelerarea amortizarii activelor fixe cumparate in anii 2009-2010 pentru a incuraja investitiile si pentru a asigura recuperarea rapida a acestora Masuri de stimulare directa a crearii de locuri de munca Programe de creare/ mentinere de locuri de munca.
locuri de munca sau locuinte. ... "Oamenii inca mai cred ca un partid le da case si locuri de munca", a constatat cu amaraciune Mironescu.
Multi dintre cei prezenti la bursa nu au reusit sa gaseasca locuri de munca in domeniul in care sunt calificati. ... Cred ca trebuie sa ma reprofilez, vad ca se ofera locuri de munca in textile sau ca fierar-betonist, dulgher si eu nu am pregatirea necesara", a spus Cosmin Stanescu.
Asta deoarece prevalenta acelei chimii organice complexe, pe care noi o innobilam cu apelativul de "viata" este proportionala cu cantitatea de locuri disponibile pentru ca ea sa apara si sa infloreasca. ... Aceasta inseamna alte 24 de miliarde de locuri in care s-ar putea gasi viata.
Marinescu, sustinut de organizatia PD Daca PNL Dolj trebuie sa astepte decizia comisiei organizate in cadrul partidului, organizatia judeteana a PD este convinsa ca deputatul Marian Jean Marinescu va obtine unul dintre primele locuri pe listele PE.
Conform noilor criterii de numire a membrilor Consiliilor de Administratie, doar cate cinci locuri din cadrul acestor organisme mai pot fi ocupate cu sustinere politica, fata de sapte.
Mai multe formatiuni ale minoritatii maghiare vor sa participe si ele pe locuri eligibile. ... Liderul UDMR, Markó Béla, a precizat ca pentru aceste locuri ar dori sa candideze politicieni tineri. Liderul Uniunii mai spune ca spera ca UDMR sa obtina cel putin doua locuri in Parlamentul de la Bruxelles.
lipsa spatiului pentru locuri de parcare. ... Sala ar avea 5.000-6.000 de locuri si ar intruni atat normele pe handbal cat si pe spectacole", ne-a declarat viceprimarul Nicolae Nemirschi.
Modernizarea strazii Ana Ipatescu, semaforizarea strazii Brailei, constructia unor locuinte sociale in anumite zone ale orasului si reabilitarea unor locuri de joaca au reprezentat citeva dintre proiectele care au primit unda verde din partea consilierilor locali.
Moldova a obtinut in noul parlament 60 de locuri, ceea ce inseamna ca are un vot mai putin decat majoritatea necesara pentru a impune candidatura dorita pentru postul de sef al statului, potrivit rezultatelor finale oficiale ale alegerilor din 5 aprilie.
In alta ordine de idei, Predoiu a afirmat, tot ieri, ca Romania are inca probleme in ceea ce priveste indeplinirea anumitor obiective cerute de CE, una dintre ele fiind din cauza numarului mare de locuri vacante din sistem.
Este vorba de legi care sa stimuleze relansarea economica si care sa stopeze desfiintarea de locuri de munca si chiar sa creeze sansa de noi locuri de munca.
In municipiul Botosani au fost amenajate 5.211 locuri de parcare, dintre care 4.765 sunt concesionate de cetateni. Potrivit celor precizate de viceprimarul Catalin Alexa, numai anul trecut, au fost amenajate 2.000 de noi locuri de parcare.
De asemenea, Videanu a sustinut ca prin implementarea acestui program de relansare economica, PDL se asteapta la crearea a 30.000 de noi locuri de munca in anul 2011.
Aceste arierate nu se indreapta catre investitii, ci pentru a tine un apaat birocratic la regii si locuri de munca nejustificat de multe fata de ceea ce au de gacut • Carbunele si caile ferate sunt doua exemple in cele de mai sus • Va poate confirma si Emil Boc ca am vrut sa obtinem o solutie de depolitizare a firmelor de stat.
• In partea economica, dupa ce ne-am echilibrat macroeconomic, deciziile care sa creeze locuri demuca sunt fundamentala. In orice stat guvernul trebuie sa faca o prioritate de zero de creearea de locuri de munca.
Locurile in Parlament sunt repartizate intre diferitele state in temeiul tratatelor UE, pe baza principiului proportionalitatii degresive, adica statele cu o populatie mai numeroasa au mai multe locuri decat statele mai mici, dar tarilor mai mici le revin mai multe locuri decat ar rezulta dintr-un calcul strict proportional.
Neil Kearney, presedintele Federatiei Sindicatelor din textile, imbracaminte si piele (FSI), a declarat presei ca "30 de milioane de locuri de munca vor migra spre Chin " dupa incetarea sistemului de cote la textile. "Se apreciaza ca 30 de milioane de locuri de munca vor fi afectate.
google-analytics.com