Cautare

1216 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (2.78 secunde)
Preturile apartamentelor din Craiova nu stiu sa mearga decat in sus, ceea ce te va pune in situatia de a imprumuta bani nu numai de la parinti, ci si de la bunici sau de la prieteni.
Apropiata aderare si perspectiva unei potentiale cresteri a valorii imobilelor ii determina pe craioveni sa retraga locuintele de la vanzare. ... Piata imobiliara, ca orice alt domeniu de activitate, reactioneaza la zvonurile mult asteptatei aderari a Romaniei la Uniunea Europeana.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
Lipsa terenurilor din zona centrala si scumpirea lor ii determina pe tot mai multi craioveni dornici de locuinte de lux sa se orienteze catre marginea Craiovei. Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare din Craiova, cel mai extins cartier de lux este, cu siguranta, cel creat in zona Daewoo - Selgros.
Numarul locuintelor terminate a crescut anul trecut cu 16%, la 38.178, majorarea fiind influentata de constructiile in zonele afectate de inundatii si de proiectele in zonele limitrofe ale marilor orase, potrivit datelor puse la dispozitie ieri de Institutul National de Statistica (INS).
Traiul ieftin în locuintele statului a devenit un vis frumos, chiria crescând, de la 1 aprilie, de patru ori.Închirierea unei locuinte ANL, sociale sau din fondul de stat nu îi va mai costa pe craioveni o nimica toata, noile modificari legislative marind de patru ori chiria pe care acestia o datoreaza.
Din ce in ce mai multi romani opteaza pentru locuinte noi.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) au decis infiintarea Asociatiei Bancilor pentru Domeniul Locativ din Romania (ABDLR) in scopul promovarii si dezvoltarii economisirii-creditarii in sistem colectiv pentru domeniul locativ, dar si pentru acordarea de consultanta si consiliere persoanelor interesate de acest sistem in Romania, potrivit unui comunicat HVB BpL.
La cartierul rezidential nu s-a turnat nici un cancioc de beton, desi investitorii promisesera ca lucrarile vor demara la sfârsitul lunii august. Firma care gestioneaza proiectul nu si-a luat înca autorizatia de construire si nici nu s-a decis asupra constructorului.
La cartierul rezidential nu s-a turnat nici un cancioc de beton, desi investitorii promisesera ca lucrarile vor demara la sfârsitul lunii august. Firma care gestioneaza proiectul nu si-a luat înca autorizatia de construire si nici nu s-a decis asupra constructorului.
Cu toate acestea, numarul dezvoltatorilor de proiecte imobiliare din Craiova este destul de mic.Calin Dan, un tânar de 25 de ani, din Craiova, ar opta pentru o locuinta noua: ... Parerea este împartasita si de alti craioveni. ... De fapt, problema banilor este generala.
Cu toate acestea, numarul dezvoltatorilor de proiecte imobiliare din Craiova este destul de mic.Calin Dan, un tânar de 25 de ani, din Craiova, ar opta pentru o locuinta noua: ... Parerea este împartasita si de alti craioveni. ... De fapt, problema banilor este generala.
Dezvoltatorii imobiliari vor prezenta la a doua editie din 2008 a Targului Imobiliar National tIMOn peste 20.000 de locuinte, in valoare totala de peste patru miliarde de euro, in proiecte rezidentiale din Romania, Egipt, Bulgaria, Spania si Brazilia, au anuntat organizatorii expozitiei.
Pentru ca în oras nu prea mai exista suprafete disponibile pentru constructii, iar craiovenii vor locuinte cât mai aproape de centru, mansardele blocurilor devin din ce în ce mai tentante.Chiar daca nu au urcat niciodata într-o mansarda de bloc, cei mai multi craioveni spun ca le surâde ideea de a locui într-una, mai ales daca pretul lor este sub pretul pietei.
Vor fi reabilitate termic 145 de blocuri de locuinte in acest an in mai multe orase din tara ce fac parte din "Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte", alaturi de alte 693 de blocuri, a declarat joi directorul din cadrul Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor."In acest an vom reabilita termic 145 de blocuri de locuinte din orasele:
Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bausparkasse (Austria) si Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania) au preluat toate actiunile HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) de la Vereinsbank Victoria Bauspar (VVB), Bank Austria Creditanstalt si UniCredit Tiriac Bank. Acordul semnat luni în acest sens urmeaza sa fie aprobat de Consiliul Concurentei si de BNR.
Reabilitarea termica a blocurilor vechi devine pe zi ce trece o problema tot mai stringenta, cu atat mai mult cu cat de anul viitor reabilitarea va deveni obligatorie.
Creditele mai greu de accesat si diminuarea sumei împrumutate la aceleasi venituri va reduce numarul solicitantilor si, implicit, al tranzactiilor imobiliare. Multi tineri viseaza la o locuinta proprie, dar conditiile de cumparare sunt din ce în ce mai dure.
Preturile pe piata rezidentiala din Romania s-ar putea reduce in perioada urmatoare, nivelul acestora urmand sa fie stabilit de gradul de accesabilitate la achizitia unei locuinte, si nu de dezechilibrul dintre cerere si oferta, apreciaza reprezentantii companiei de servicii imobiliare RE/MAX.
Locuintele aflate în stadiul de proiect nu mai sunt tentante pentru craioveni.
google-analytics.com