Cautare

1402 de rezultate pentru "liste note suplinire arges" (3.63 secunde)
de la publicarea raportului Freedom House, în care Romania a primit note foarte proste la capitolul justiţie şi eficienţa PNA. ... interesele celor care au acordate note Romaniei au fost nule.
In UASCR intrai si cu pile, dar si pentru faptul ca aveai note maxime la facultate.
Ati vazut pe la TV ca multe note informative contineau mizerii, referiri la viata particulara si nu actiuni politice. ... Iar scribii intocmeau note informative, consfintite pe papirusuri.
Adio note la sport. Din 2023, toti elevii vor primi calificative la educatie fizica. O decizie care ii nemultumeste pe profesorii de specialitate.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca isi doreste eliminarea "goanei dupa note" in scoli si ca schimbarile mari in educatie vor avea loc abia de anul viitor.
Ce ne facem insa cu cei, nu tocmai putini, care, de teama ca nu cumva materia lor sa fie considerata o "cenusareasa", sunt excesiv de severi, turnand cu duiumul note proaste "loazelor" lipsite de ureche muzicala sau fara talent la desen.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici.
Conform membrilor CNSAS, Costache are un dosar de retea care contine un angajament, note cu nume conspirativ, precum si state de plata. ... Viitoarea firma, denumita Petrochemical Arges, va concentra activitatile petrochimice din rafinaria Arpechim Pitesti.
Nicolai a mai fost acuzata, potrivit unei note din aceeasi mapa profesionala, ca a incalcat legea in 1991, reprezentand un cetatean strain intr-un proces de infiere a unui copil din Bucuresti, desi era procuror la Oltenita.
Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova. PUR vrea sa-l mentina pe actualul prefect de Arges in functie si vrea sa-si plaseze oameni de incredere in judetele Buzau, Prahova si Brasov, acolo unde a obtinut un scor bun la alegerile locale.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Arges, a unei unitati, a opta din cele cel putin 71 planificate sa fie adaugate in 2015. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Mariana Deleanu, producator din Rucar, Arges participa in acest week-end cu produse din carne afumate, telemea, cas, cascaval si branza de burduf, la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii de Zilele Municipiului Calarasi.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare de catre Tribunalul Arges pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Verdictul a venit dupa aproximativ sase luni de deliberare, iar curtea a mai decis ca Cioaca sa ramana fara drepturile civile timp de cinci ani.
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. ... Dupa cum declara acesta, prin martie-aprilie 1968, se intorcea spre Curtea de Arges, cu inca 80-100 de militari, dintr-un mars efectuat in zona barajului.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani.
Nicolae Vacaroiu, senator PSD de Arges, a declarat, in prezenta a peste 1,000 de membri de partid prezenti la sedinta de consiliu Judetean a filialei Arges, ca este fericit ca "social democratii adevarati au ramas in PSD chiar daca statutul de partid de opozitie este foarte greu".
Actorul Mircea Diaconu a fost prezentat oficial drept candidat al PNL in Colegiul senatorial din nordul judetului Arges, duminica, in cadrul unei conferinte de presa extraordinare, organizata la Pitesti.
Ovidiu Vladoi a fost angajat pe 1 aprilie in functia de manager public al Prefecturii Dolj, venind de la Arges, desi Ministerul Administratiei a refuzat sa infiinteze acest post in Dolj.
Presedintele Consiliului National al PSD, deputatul Adrian Nastase, a declarat, joi, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care se desfasoara la Calinesti, Arges, ca nu este oportuna iesirea partidului de la Guvernare inainte cu 80 de zile de alegerile prezidentiale.
google-analytics.com