Cautare

2318 de rezultate pentru "liste note examen suplinire brasov" (2.59 secunde)
Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Teoretic, PD si PNL ar fi putut merge pe liste comune in alegerile europene. Chiar daca, dupa alegeri, oamenii fiecarui partid s-ar fi indreptat catre alta familie politica, din punct de vedere tehnic nimic nu impiedica doua (sau mai multe) partide sa intre pe liste comune in alegeri.
Ineficienta proiectului de construire a autostrazii Brasov-Bors este arhicunoscuta si acest proiect ar aduce daune conservarii zonelor cu localitati sasesti, putand astfel sa distruga chiar o parte din istoria habitatului romanesc, este de parere presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Contractul pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov, care va fi realizata prin concesiune, va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. ... Ministerul Transporturilor a preselectat patru consortii pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Sursa citata a precizat ca in prezent primaria lucreaza la un calendar de evenimente care se vor desfasura in Brasov pe toata perioada verii pana in luna octombrie si a invitat companiile, asociatiile, persoanele fizice care doresc sa organizeze evenimente sa fie prinse in calendarul primariei.
Desi parteneri in USL, PSD si PNL vor merge pe liste separate. ... PSD si PNL vor merge pe liste separate, insa vor avea un program comun, care sa impartaseasca aceleasi obiective europene ale Romaniei, potrivit declaratiilor liderilor celor doua formatiuni.
Oferta PNL adresata PD pentru participarea pe liste comune la alegerea europarlamentarilor ramane valabila si se asteapta precizarea unei pozitii din partea democratilor. "Oferta noastra ramane valabila, aceea de a merge impreuna, pentru ca esenta Aliantei este participarea pe liste comune.
Pe intelesul tuturor Votul uninominal reprezinta alegerea unor candidati in mod individual, opus sistemului de alegere pe liste intocmite de partide.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
Alta problema a fost generata de eternele si fascinantele liste de partid. Cum care liste? ... Asa a aparut struto-camila electorala asumata de Guvern, cu scrutin uninominal, dar pe liste, ca sa nu fie nimeni discriminat.
Alta problema a fost generata de eternele si fascinantele liste de partid. Cum care liste? ... Asa a aparut struto-camila electorala asumata de Guvern, cu scrutin uninominal, dar pe liste, ca sa nu fie nimeni discriminat.
Primele gafe majore ale Guvernului Tariceanu (modul de aplicare sau mai bine zis de suplinire a cotei unice de impozitare de 16%, inceperea luptei anticoruptie cu profesorii care dau meditati si nu au norme corespunzatoare de munca, modificarea aproape in totalitate a Codului muncii) au generat anuntarea unor actiuni revendicative de amploare.
Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste. ... In rest, pe liste se gasesc in proportie de 50% actualii parlamentarii PRM, multi dintre ei controversati.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov. ... BRASOV.
Congresul extraordinar in care a fost facuta aceasta alegere a fost organizat la Brasov de catre Maior si la el au participat 1.120 de persoane, reprezentante a 97 de asociatii de revolutionari, dintr-un numar de 130 de asociatii active.
google-analytics.com